P205XR Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 Už jste viděli moje nové služební auto??? :D:D:D:D:D:D http://www.peugeot-club.cz/get_foto.php?file=club/jpg/241_8.jpg&preview=800&text=big nevim jak se sem nahrává obrázek Citovat
John Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 Pěkný ale mam dojem, že jsem slyšel že se ten Tudor nebude vyrábět. Ze to koncern Vw zakázal. Asi by měl moc velikou konkurenci v rodině. :bojim Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 predek vypada trochu jako 407, ktery nekdo posunul a vytahnul ten velkej nadechovej otvor smerem nahoru ke kapote Ale auto pekny. Jak tak koukam tohle je muj 800. prispevek, tohle forum je od tehle chvile muj domov JUPIIIIIIIIIIIIII :D [Editován dne 27/1/05 Ferry] Citovat
Fusion Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 a a? už to jde konečně do výroby... a? na silnicích nejsou jenom nějaký fóbie a ochcávky! pořádný auto to chce! když jsme u toho - fábie je vlastně 120ka... myslíte že jich bude za 20 let na silnicích tolik co je dneska 120ek? samozřejmě i vzhledem k tomu, že velkej počet fábek patří lidem kteří si ji koupili po 120 (důchodci) a nejedou na ní 200km měsíčně... Citovat
Sepp Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Jak rika Ferry - kokam, ze soudruzi z AZNP Skoda se inspirovali u Peugeotu - mozna, ze to spise bude duvod proc to kolegove VW nechteji povolit, ale uz jsou na to ve skodovce zvykli - bude tomu dvacet let co chteli ve Skodovce vyrabet Ferata /kdo uz si nepamatuje at si zajede do Skoda muzea, nebo na Barandov/, ale soudruzi ze SSSR tenkrat prohlasili, ze dvosedadlova verze je prilis burzoazni a neschoduje se s komunistickym pojetim mnohacetne rodiny - a navic by se jim na zapade spatne prodavali Volhy :cool: Citovat
vector Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Napsán autorem Ferry predek vypada trochu jako 407, ktery nekdo posunul a vytahnul ten velkej nadechovej otvor smerem nahoru ke kapote Ale auto pekny. Jak tak koukam tohle je muj 800. prispevek, tohle forum je od tehle chvile muj domov JUPIIIIIIIIIIIIII :D [Editován dne 27/1/05 Ferry] Obávám se, že Hitler, nikdy Škodovce nedovolí vyrábět auta. Maximálně začnou prodávat něco podobného pod jinou značkou. Citovat
Petr605 Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Já teda nevim odkud ty fotky jsou, ale myslím, že už jsem je viděl na někde na stránkách nějakýho grafika a že to byla jenom jeho studie. Ale dost možná se pletu... Citovat
Dave_k Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Mě to připadá zepředu jak zprzněnej mercedes. Citovat
RALLYMAN Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 tak takovu pilu chci mít doma,jen nevim kdo by to živil??? Citovat
P205XR Odesláno 28. leden 2005 Autor Odesláno 28. leden 2005 dle mého názoru je to oktávka křížená s mercedesem, světla,mlhovky a kapota je z oktávky a zadek a střecha je myslím mercedes, určitě je to pouze fantazie nějakého grafika.... Citovat
Sirael Odesláno 29. leden 2005 Odesláno 29. leden 2005 celkem pekna hracka, na to ze je to Skodofka Citovat
zoby Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 jedině že by škodovka vyvinula nový tudor. na brněnském autosalonu asi před 2 rokama byla škoda tudor hotový auto jako prototyp. ale vypadala víc škodovácky... Citovat
deeper Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Jestli ten nápis na zadku nekecá, tak to má docela zajímavej motor škoda, že asi nikdy nebude ve výrobě, ale taky jsem čet že VW to nepvolí kvůli konkurenci Jejich Golfům a pasatům............. Prostě škodovka si to s tim VW Group pekně podělala, je to jak za komančů........ pořád nám někdo řiká co smíme a co ne. Ještě že jsem to pořádně nezažil :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Operator Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Otázka je, jestli by škodovka vůbec takový projekty měla nebejt spojená s fauwééé. Jinak myslim, že ten motor 4.2 se už strká do A8. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.