Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, poprosím o nové mapy strední evropa. Nějak takhle by to mohlo vypadat :) CZ, SK, PL, D, A, H, HR, NL, I, F. Mám P407 r.v 2007, ale radio je RT3, aspon myslim :) Nevím presne jak to poznat.... Pokud by to byl proclem, tak urcite CZ,SK,D,A,PL,H.

Upraveno uživatelem Atimaster
Odesláno
V 30. 7. 2010 at 13:25, Milhaus65 napsal:

Jj podle čísel popisu cd jsou to ony.

Hledám na netu a nenacházím.....

Kde jste to vyšťourali ? :)

Mě je to sice jedno, ale jen tak pro mou lepší orientaci.

Dobry večer, mam dotaz na prispevek který se tady řešil. Mam 607ku a radio rt3. Shanim take odkaz na stažení map nebo radu kde cd sehnat. Hledam a nemohu nic najit. Dekuji 

Odesláno
V 22. 6. 2017 at 9:10, Romeo2006 napsal:

Ahoj,

Mohol by som poprosiť nové mapy prosím? Potreboval by som SR+ ČR+ HU+ A+ PL.

Veľmi pekne ďakujem :papa

pro mě to same + menší návod.

díky moc :-)

Odesláno (upraveno)

Tak smekam.

Toto se tady nevidi jen tak

Vzydt forum je prece od toho aby meli vsichni vsechno zadarmo , ne.

Lubosch myslis ze jsi sem napsal spravne?:D

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

Tak jsem to zkusil, za hodinu se daji mapy najit a stahnout, ne vsechny, ale 6 nej CD. Jedno jsem vypalil a ted to dojdu strcit do auta. Neprijde mi to jako nejak slozity ukon.

• O 2 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj Péťo,

tady Petr z Lípy 407SW.

Moc bych poprosil o ty mapy jak jsem se ozýval. Já myslel, že to zvládnu někde najít, ale moje hlava na to nestačí. Jestli by bylo možno, tak ČR a SK a Německo. Já dál nedojedu, moc díky a srdečně zdravím, Petr.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pro mně není důležité jaké mám dnes možnosti, ale mnohem důležitější pro mně je smět používat co je mi milé, třeba RT3. První navigaci Garmin 12 jsem měl v době kdy u nás byly první mobilní telefony a skoro všichni se mi smáli k čemu mi to je, když stačí mít autoatlas a taky tam dojedou. Od té doby se hodně změnilo, ale když se podívám na dnešní možnosti a  přitom vidím jak na výpravu do pralesa si berou onoho "muzeálního" Garmina, tak si říkám, že asi není až tak marné používat co je mi milé a slouží. Navíc můj mobil umí jen dovolat se a SMSky (pardon, ještě umí fotku) a taky si spolu vystačíme. Proto jsem tak vděčný za možnost mít alespoň trochu aktualizované mapy.

Forum budiž pochváleno a veliké díky.

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...