Přejít na obsah

Michal.T

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Vše od uživatele Michal.T

  1. Zdravím všechny, mám problém s mojí 607čkou 2.2Hdi 125kw r.v.2007 biturbo. Nedávno jsem měnil FAP a po ujeti cca. 300km mi to hodilo chybu PORUCHA EMISNIHO SYSTEMU. Auto jede úplně normálně i krásně táhne. Nikde nic na motoru jsem nenašel. Na DIA to ukázalo chybu (p0299 turbo supercharger underboost) nevíte někdo co to může být? Nebo kde je problém? Prý se jedná o spínač tlaku turbodmychadla. Po smazání chyba opět vyskočí. Auto nekouří a všechny podtlaky a konektory jsem prolezl, včetně saciho ustrojí a hadici k intercoleru. Nikde jsem nic nenašel. Díky za každou radu.
  2. Michal.T

    Převodovka Peugeot 607

    Tak dneska jsem navštívil servis a je v háji uložení na levé poloose v prevodovce. Mechanik vzal za kloub na ose u převodovky a celé se to v prevodovce mele na všechny strany tak o cca 4mm. Takže to uložení diferenciálu je celé vyplácené. Oprava převodovky je prý nákladná a proto mi doporučují vyměnit převodovku za jinou. Od rána telefonuji a nemůžu na moje auto nikde žádnou sehnat. Nevíte někdo o něčem nebo nemáte někdo na prodej? Převodovka je 6 stupňová manuální. Auto je 607 2.2Hdi 125kw r.v.2007 Děkuji moc
  3. Michal.T

    Převodovka Peugeot 607

    Ne nepovolil, ale zítra jedu do servisu tak uvidím. Děkuji ti moc za to značení té převodovky.
  4. Dobrý večer, mám na Vás dotaz. Vlastním peugeot 607 2.2hdi, 125kw r.v 2007. Včera jsem přijel domů z nákupu, auto jelo a řadilo úplně normálně akorát bylo při akceleraci slyšet takové hvízdáni jako když prokluzuje řemen. Ale ten to není. Když jsem šel po 15 minutách venčit psa, tak pod autem byla pulmetrová louže prevodového oleje. Kouknu pod auto a teklo to z nej jak když otevřu kohoutek. Myslel jsem že je to servo, ale nadobka je plná oleje. Olej co vytekl je krásně čistý. Z motoru to není. Teče to zezadu jak je spojený motor z převodovkou. Přirovnal by jsem to k tomu jako bych ztratil vypoušťák. Zítra to musím odtáhnout do servisu a kouknout se na to. Myslím na to nejhorší, že bude v háji prevodovka. Preventivně koukám na internet kde by se dala sehnat, ale vůbec nevím označení nebo tip. Ve velkém TP jsem nic nenašel. A teď konečně otázka na Vás, zda nevíte co se mohlo stát v čem může být problém. A zda nevíte označení té prevodovky. Je to manuál, 6tikvalt. Děkuji moc.
  5. Michal.T

    Peugeot 607 snímač hladiny oleje

    Diky moc, zitra se na to podivam. Ja jel dnes rano za deště a vse se jevilo po nastartovani v pořádku. Odpoledne po desti jsem jel na nákup a uz to psalo tuhle hlášku. No a ted večer to psalo OIL OK. Tak asi na konektor od toho snimace nateklo a nebo to bude zaoxidované. Každopádně dekuji za radu.
  6. Dobrý den, mam peugeot 607 2.2Hdi 125kw r.v 2007 Ddes se mi pri otočení klícku stalo, že mi problikavá napis ( OIL-- ) hladina oleje je v pořádku. Prý se jedná o vadný snímač hladiny oleje. Můžete mi říct kde se nachází? A má to nějaký vliv na jízdní vlasnoati? Děkuji
  7. Dobry den, tak jsem se po delsi době dostal k tomu proč se nezaviraji pate dveře na mé 607čce. Vyndal jsem celý motorek i s prevodovkou a porozebrani jsem zjistil, ze plastové ocubené čtvrt kolo je na nekolik dílů. Nevite kde to sehnat nebo zda někdo z vás nemá celý komplet na prodej? Ja nemohu nic sehnat. Dekuji
  8. Dobry den, take se chystam na výměnu brzdovych destiček na mem peugeotu 607. Chci se zepta zda nevite nekdo jaká je velikost torxu co drží predni brzdiče. Mam vsechny male. Proto ho musim koupit. Děkuji
  9. Michal.T

    RT3 navigace

    Zdravim, jeste jednou se chci zeptat na ktery casti map se nachazi Česká republika. Stahnul jsem stredni Evropu z ulozto, ale nekde jsem tady četl ze ve stredni Evropě není. Nevite nekdo nahodou?
  10. Michal.T

    RT3 navigace

    Vypaloval jsem to jako obraz disku. Stahl jsem stredni evropu 2016/2017 a kdyz dam CD do mechaniky tak to neco načítá. Je tam vidět kompas a vedle trojúhelník s přesýpacíma hodinama jak neco neustale načítáji. Ale zadna mapa.
  11. Michal.T

    RT3 navigace

    Kouknu na to. Dekuji moc
  12. Michal.T

    RT3 navigace

    Někde na ulozto jsem objevil mapy pro RT3 2016/2017. Vypaloval jsem to v Neru nejnižší rychlosti. Vypálení probehlo v poradku, ale při kontrole dat na CD to našlo nějakou chybu. Možná je to tim, ale jisty si nejsem. Nebyl by nějaký odkaz co správného a kde stahnout?
  13. Michal.T

    RT3 navigace

    Dobry vecer, po delší odmlce jsem tady znovu. Stale problem s navigací. Vyzkousel jsem uz vse, cd mechanika je v poradku. Mapy jsem nějaké stahnul a vypalil jako obraz, ale nic se mi nenacita. Stale to chce navigacni cd. Pro jistotu jsem vyfotil obrazek displeje s tim co tam mám. Nevim konkretne zda je nutné neco auktualizovat, myslim software atd. Domnivam se, ze jde o RT3, ale jisty si nejsem. Pokud nekdo ví, můžete mi sem prosim dat odkaz kde co stahnout. Myslim mapy nebo i popřípadě nejakou aktualizaci softwaru? Omlouvám se, ale jsem v techto vecec tak trochu laik. Dekuji všem.
  14. Michal.T

    RT3 navigace

    Dobry vecer, CD jsem vypalil v NERU, ale nejde to. Neustale to pise, vlozte navigacni CD. Bud delam neco špatně, nebo nevim. Muze te mi napsal prosim nejaky strucny navod jak to presne udělat? Děkuji
  15. Dobry den, chci se zeptat. Mam peugeot 607 2.2hdi 125kw. Jak spravne vypalit mapy cd. Vse je soubor iso. Musi se soubor iso s mapama jeste rozbalit a pak vypalit? Nebo rovnou vypalit. Cele menu v aute je v cestine. Dekuji za radu.
  16. Dobrý den, mam na Vas takový dotaz k mému peugeotu 607, 2.2hdi 125kw r.v 2007. Dnes se mi za jizdy rosvitila signalizace opotřebování brzdového obložení. Sundal jsem predni kola a koukám na destičky. Jsou v poradku na obou stranách, co se týče velikosti obložení. Ale, na destičkách na strane řidiče někdo ucvakal těsně u třmenu ty dráty co signalizuji opotrebeni a na podbehu je protikus toho kabelu ale, bez konektoru. Proste na ostro odstipnuty a nevim proc to nekdo udelal. Auto jsem takto koupil a po najeti 2000 km se mi to dnes rosvitilo. Otazka zni, kdyz dám nove oblozeni a ty drati nejak napojim pomoci konektorů, tak mi to prestane signalizovat v aute nebo musim jeste na diagnostiku na výmaz chyb? Dekuji moc..
  17. Michal.T

    ako ziskat mapy rt3

    Dobry večer, mam dotaz na prispevek který se tady řešil. Mam 607ku a radio rt3. Shanim take odkaz na stažení map nebo radu kde cd sehnat. Hledam a nemohu nic najit. Dekuji
×
×
  • Vytvořit...