Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pořad přemýšlím jestli zkusit dát do auta HID xenony,či ne.O problémech ze stěrači vím,ale taky vím,že pár členům tyto xenony fungují bez problému.

Ozvěte se komu fungují HID xenony? Jakej ročník máte a co přesně používáte za sadu?

Ten brouk v hlavě vrtá a vrtá,toš nevim.

Odesláno

Už som to tu niekde písal, najbezpečnejšie je nezapájať xenóny priamo na pôvodné napájanie svetiel, ale cez relé priamo na batériu a poriadne všetko ukostriť. Potom problémy nebudú.

Odesláno

Momentálne ich nemám. Bol som na stk a ešte som ich nedal späť. Používal som ich asi dva roky. Medzitým zhorela jedna výbojka tak som dokúpil obe. Je to nejaká lacná čína.

• O 13 let později...
Odesláno

Zdarec když už sme u těch xenonu vsichni víme ceny nového světla 😵‍💫 mam je uz celkem rozpraskane , uz sa to aj leštilo tak nastava otazka rozlepoval nekdo sklo světla na 407 ? 406 sem delal a šlo to . Chtel bych sehnat origo z poškozených a přelepit plexi na moje . Zkoušel to už někdo prosim rozlepit ? Nebo je svařené? Dik za info 

Odesláno (upraveno)

Rozlepit je je opravdu oser. Dělal jsem to na 307, to lepidlo absolutně neměkne, zkoušel jsem různý teploty, troubu, horkovzdušku... Pokaždé dřív povolilo samotný světlo. A nepomáhala ani nižší teplota na delší dobu. Nakonec mi jako nejsnazší řešení přišla dremelka, plexi vyříznout a pak zbytek plexi a lepidlo opatrně vydloubat šroubovákem.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 6 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Rozlepit je je opravdu oser. Dělal jsem to na 307, to lepidlo absolutně neměkne, zkoušel jsem různý teploty, troubu, horkovzdušku... Pokaždé dřív povolilo samotný světlo. A nepomáhala ani nižší teplota na delší dobu. Nakonec mi jako nejsnazší řešení přišla dremelka, plexi vyříznout a pak zbytek plexi a lepidlo opatrně vydloubat šroubovákem.

Tyjo no nejak to zkusim skoro 40 tis na nove nemam 😵‍💫 but to klapne nebo ne sehnal sem dve s ulomenými  držáky tak uvidim . Je to naprd světla krasne a plexi ko na druhu stranu auto ma 20 let tak uz to ma nato právo . 

Odesláno (upraveno)

Uz to bylo na leštění je vyloženě po celé ploše toho plexi malinke prasklinky kdyby to slo vybrousit a nalestit bylo by to super ale to je právě do hloubky jinak bych to tak to nedelal to rozlepeni bu opr...😵‍💫

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...