Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč je směs z ostřikovačů cítit v interiéru ?

Recommended Posts

Odesláno
Stibto: skor ci neskor kazdy zalozi nejake debilne vlakno.. z toho si nic nerob, urcite mam nejake perlicky aj ja :D

Ja vim neni kazdej den posviceni :D Ale jsem rad ze jsem se dockal odpovedi skoda te omacky okolo (nekolik desitek vice ci mene vtipnych reakci :D )

Odesláno

tý jo za jeden den, co tady člověk není ,mikropóry a nano, ještě,že si přidávám do vody olej na ucpání těch mikro,stěrače pak líp kloužou a nevrzají :papa

Odesláno
Já se mlátím smíchy z tohoto vlákna :D:D:D:D:D

Díky Stibto za tento topic a také dalším ... především Šaldovi :aut

Za co?? Já jsem toho tady moc nenapsal:D:aut

Jsou tady jiní \"profíci\":D

Odesláno

Přesně tak, Šaldovy rybičky byly nejlepší ;) Já bych tohle nevymyslel :mad: Tak samozřejmě díky i dalším, kteří Šaldovi pomáhali - tobě taky Radku :D

Ale fakt dobré pobavení při pondělím ránu.

Odesláno

kolik mikrogramů mikropórů na jedem mikromketr čtverečný je potřeba, aby nedocházelo k tvorbě mikrobiologickému makrořasnému růstu? řeším to tady už dva dny, ale můj hárdwér mi na to nestačí..... :myslim

Odesláno
kolik mikrogramů mikropórů na jedem mikromketr čtverečný je potřeba, aby nedocházelo k tvorbě mikrobiologickému makrořasnému růstu? řeším to tady už dva dny, ale můj hárdwér mi na to nestačí..... :myslim
ale můj hárdwér mi na to nestačí-tak si budeš muset sehnat jiný:myslim:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...