Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč je směs z ostřikovačů cítit v interiéru ?

Recommended Posts

Odesláno

Dám sem po nějaké době zas jeden lehce dementní dotaz :D Může mi někdo objasnit proč po ostříknutí předního skla obvykle člověk cítí pak to aroma směsi z ostřikovače v kabině ? Kudy se to tam dostane ? Díky :super:mrk

[upravil dne 21/3/11 22:23 Stibto]

Odesláno

aký koľvek smrad ti nasaje do kabíny keď máš otvorenú klapku vonkajšieho okruhu, nie? Keď ideš okolo hnoja, cítiš hnoj, keď ide v meste pred tebou stará Karosa zadymovačka, cítiš dym a rovnako je to aj s ostrekovaním.

Odesláno

díky samý lepší odpovědi :D:D:D ... přední sklo mám a smrad je cítit i při zavřené klapce ... to že to steče po skle a někudy se to dostane do okruhu mi bylo víceméně jasné jen jsem si myslel že ten přívod vzduchu do kabiny by měl být utěsněný no tak zjevně není na 100% a známe to voda si najde cestu všude :) Ale pokud jsem někoho tím dotazem aspoň pobavil jsem za to rád :D

[upravil dne 20/3/11 11:15 Stibto]

Odesláno
:DStibto,nejsi rodina s Dadadavid?

Fakt ne jelikož já si narozdíl od něj od začátku uvědomuju že to je trošku přitroublý dotaz :aut Ale díík teda no :D

Odesláno

No to jsem přesně měl čekat když jsem tohle vlákno zakládal :D Díky za účast bylo to príma už sem nic dneska snad raději psát nebudu na fórum :D

Odesláno

tak holt né vždy se zadaří :) ale věřím že osazenstvo P-C jest tolerantní :)

Odesláno

presne preto je ju citit v interieri preco sa vyrabaju kvapaliny do ostrekovacov s vonami... myslis ze to aby to vonalo prilepenym mucham na skle :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...