Přejít na obsah

SB113

Uživatel
  • Počet příspěvků

    176
  • Registrace

Vše od uživatele SB113

  1. SB113

    Studený motor dymí

    Zajtra idem znovu na diagnostiku, uvidím čo to povie a ozvem sa.
  2. SB113

    Studený motor dymí

    diagnostika - nič, nafta slovnaft,
  3. SB113

    Studený motor dymí

    Chladiaca v poriadku, olej neberie
  4. Mám problém s Peugeot 207, 1,4 HDi r.v. 2009. Ráno po naštartovaní z výfuku ide biely dym po cca 5 – 7 min. , keď sa trochu nahreje dymiť prestane . Za jazdy občas trhne motorom. Skontroloval som žhaviče, dal som nastaviť a vyčistiť vstrekovače , zmeral som tlak vo valcoch. Všetko v poriadku. Auto má najazdených 27 000 km, je po havárií. Má s tým niekto skúsenosti? Za rady ďakujem
  5. SB113

    palivový filtr

    Ano - v nádrži sitko. Prietokový nemá.
  6. Mám ten problém, že to strieka príliš vysoko - až ponad auto, pri bežnej jazde v meste si neviem ostriekať okná. Pritom to pekne rozprašuje, neviete niekto poradiť ako na to?
  7. SB113

    Schody na pneumatikach

    V prvom rade si daj urobiť geometriu
  8. Mám problém, neviem nastaviť trysky ostrekovačov na P- 307 SW r.v. 2007. Stále to strieka vysoko - ako ich nastaviť tak aby striekali na okná? Viete niekto poradiť?
  9. SB113

    P 406 žárovky

    Na 406 máš plast, takže keď stojíš na križovatke nemusí to dostatočne chladiť a potom je problém.
  10. SB113

    Smrad z klimy po vycisteni

    V prvom rade skontroluj či Ti vymenili filter, poprípade či nieje vlhký. Ten máš umiestnený pod oknom pred spolujazdcom , dostaneš sa k nemu od motora. Potom si kúp spray na čistenie klímy, najprv ho nastriekaj do priestoru pod filter, potom z vnútra kabíny do rozvodov vzduchu, nechaj pôsobiť cca 5 až 10 min. zapni klímu a nechaj vyvetrať a problém máš odstránený.Ja osobne mám najradšej spray CLIM od výrobcu myslím atas. Má príjemnú vôňu, dlho vydrží. Smrad zvyčajne je cítiť keď je filter zanesený, poprípade vlhký. A vyjde Ťa to podstatne menej ako v servise.
  11. SB113

    letné pneumatiky-anketa

    Dunlop SP Sport Fastresponse - som mal a tie už nechcem. Dunlop-y mám zimné už 3 sadu na ne nedopustím ale letné nechcem. Taktiež Continental-y na vode pohroma, osobne pre zmenu som spokojný s kvalitou Michelin .
  12. SB113

    Auto na vodu?

    Myšlienka je zaujímavá, trochu hľadaj na nete je toho dosť. Videl som snímky z Japonska, Ukrajina atď. Amatérske úpravy ale v praxi som to nevidel. Keď niečo spravíš zverejni to
  13. SB113

    Nejde ventilátor

    Pohľadaj, už sa o tom hodne písalo
  14. SB113

    nefunkční display

    Chce to znovu nastaviť - diagnostika
  15. SB113

    Majstrovstva sveta v hokeji 2011

    Hokej to je ono! Viete aký je rozdiel medzi slovenským hokejom a Titanic -om? Žiaden obidvaja končia keď narazia na ľad!!!
  16. SB113

    pomocný hnací řemen

    Prečo si to nevymeníš sám? Drážkový remeň kúpiš bežne aj mimo Peugeot a práca je jednoduchá.
  17. Riadenie kúpiš len repas, opravné sady som v ponuke zatial nenašiel. Lacnejšie ich vozia z Poľska, pohľadaj na nete, sú tam rôzne ponuky.
  18. Ta prevodovka kde tečie? V ktorej časti?
  19. SB113

    Teče chladič

    Po mojej skúsenosti doporučujem opraviť. Prostriedky na utesnenie sú len dočasné. Onedlho začne tiecť znovu.
  20. SB113

    Krabicka na ventilatore

    Pod krytom sa nachádza rele tak ako to vraví straki007
  21. Nie nedá sa zameniť. Nabudúce to zistíš jednoducho u dodávateľov ND napr. tu http://www.elitecat.cz , kde si vyhľadáš auto, ND a pozrieš kolónku \"použite vo vozidlách\". Alebo sa prihlás na adrese http://public.servicebox.peugeot.com a tam to zistíš presne.
  22. SB113

    Nahodne problemy s 307 SW

    Podľa môjho názoru potrebuješ znovu napáliť soft. to robí autorizovaný servis. Meniť BSI je predpokladám zbytočné, pri jeho výmene je tiež potrebné nahrať potrebný soft.
  23. SB113

    Ako rozobrat pravú poloos

    ozzy 56, v podstate máš pravdu ale nie každá poloos sa dá rozobrať. Nie na každej sa dá oddeliť homoklb. Preto je potrebné upresniť auto!
  24. SB113

    Ako rozobrat pravú poloos

    Na akom aute?
  25. http://public.servicebox.peugeot.com/docpr/AP/img/pr/1a/xf50/xf50a01a.jpg Pozri si tento obrázok - poskladal si to správne? nezabudol si na niečo?
×
×
  • Vytvořit...