Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale mne to pride podezrely.... V autokelly jen jeden cep rizeni stejne znacky stoji 580 ,- !!!! A tady mas komplet na celej predek za 2500 ,- Mozna v polsku to stoji o hodne min a jim se proste asi vyplaci :D Zajimalo by mne jestli maji balicky take na zadni napravu.

Odesláno
Ale mne to pride podezrely.... V autokelly jen jeden cep rizeni stejne znacky stoji 580 ,- !!!! A tady mas komplet na celej predek za 2500 ,- Mozna v polsku to stoji o hodne min a jim se proste asi vyplaci :D Zajimalo by mne jestli maji balicky take na zadni napravu.

1. balíčky jsou vždy levnější než jednotlivé díly v součtu

2. slevu u Kelly má dneska každej, kdo má do p... díru, a ty slevy bývají dost velké, takže jen málokdo nakupuje za ty koncové. Samozřejmě pro toho, kdo v Kelly registraci nemá (mmch. i na zdejší kartičku řádného člena ta sleva není úplně malá) a nemá ani kamaráda, který ji má, to Polsko se mu vyplatí. Pro mě smysl nemá...

Odesláno

kruci, kde vzit nejaky pekny slevy treba v AK? Bohuzel nemam nicmoc znamy a tady porad vsichni rikaji, jak se da nakupovat zalevno... bohuzel jsem z tech, co kupuji za koncovou cenu :-/...

Tedka aspon budu mit karticku radneho clena... ale stejne no...

Ja jsem nakonec stastnej za polaky....

Odesláno

Když jsme u těch kotoučů, tak já nakoupil tyhle http://auto.aukro.cz/2-nove-predni-brzdove-kotouce-peugeot-405-306-206-i1453487504.html ještě na autě nejsou, ale měl by to být originál :mrk

Dával jsem i sem link, kde ten samý prodejce za stejnou cenu měl kotouče na 406ku - 260mm. Bohužel už nic nenabízí - asi je někdo už koupil.

Odesláno

Polskych věci bych se nebal, ja jsem kupoval rozvodovou sadu na moji V6 na polskem Alegru(aukro) kladky SKF.remen Gates a pumpa Graf vse zabaleno v originalnim baleni prelepene kolkem od vyrobce.Cena??? 6500kč komplet vse i z pumpou + 200kc poplatek v bance za prevod penez do polska

A ted pro porovnani sada v autokelly : sada kladek ina 10421kč remen Gates 2261kč vodni pumpa graf 1617kč suma sumarum 14299Kč

usetřeno 7 599Kč!a jelikož jsem si to menil sam prace 0kč

pokud mi takovou slevu daji v kelly tak az pak se muzeme bavit a vyhodach kelly-karty :papa

[upravil dne 13/3/11 09:23 AM groovred]

Odesláno

Co hovorite na INA mam vodne cerpadlo, nap. kladka, vodiaca kladka

inak kotuce od starline su dastacujuce. lupil som ich na test a bol som vysmiaty zato, ale musim uznat ze mam uz na nich cca 50tiskm a som spokojny brz.oblozenie delphi

[upravil dne 13.3.11 22:23 comm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...