ozzy56 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 vytáhni tu tlumičovou vzpěru (McPherson) a zanes v tašce kdekoli na výměnu pružiny, pak ji tam zas nahodíš...,dá se to udělat na tom parkovišti, neříkám,že bych to chtěl dělat v tom mrazu [upravil dne 25/1/11 20:26 ozzy56] Citovat
Ferry Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 tak dneska vymenena praskla pruzina na ulici, druhou pak taky venku, ale uz pred garazi jedna strana mi trvala asi hodku a pul [upravil dne 25/1/11 20:33 Ferry] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 vytáhni tu tlumičovou vzpěru (McPherson) a zanes v tašce kdekoli na výměnu pružiny, pak ji tam zas nahodíš...,dá se to udělat na tom parkovišti, neříkám,že bych to chtěl dělat v tom mrazu [upravil dne 25/1/11 20:26 ozzy56] Ani mně se nechce. A navíc nechávat to na zvedáku - mám strach aby to okolí nebralo jako výzvu k dokončení rozborky Stejně jsem plánoval generálku předku, tak už mám objednaný nový komplety na obě strany, poskládám v teple a vyměním na počkání. Akorát mi dere ta manžeta, to bude větší patlárna... Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 aby jste v tom nebyly sami , tak na c8 me zacal neuveritelne vrzat predek pri properovani tak se zitra na rampe uvidí čím to ale bojim bojim Citovat
MJSytic Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Pe.tr: To nic nebude. Nějakej bordel, nebo tak něco Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 dneska jedu po prazskym okruhu a napul odstavnym pruhem si to sine pomalu 406ka, zezadu lehce naklonena na jednu stranu, vepredu vlevo ponorena az skoro prednim naraznikem na asfalt - co mu asi tak mohlo bejt ... ne nezastavoval jsem, nemel jsem uz v kufru stahovak na pruziny ani novou pruzinu, tak jsem jel dal Citovat
MJSytic Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Koukám, že moje \"woodoo\" zabralo Kdepak, přece v tom nebudu sám Citovat
hugo.v.r. Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Prosím o radu: koupil jsem včera nové pružiny a teprve doma se všiml, že u spodního konce mají nějaké jakoby vypilované či omačkané vrypy až do masa (viz fotka). Je to skoro přesně v místě, kde mi praskla ta stará. Mám obavy, aby v tom místě nebyla narušená pevnost materiálu nebo tak podobně. Nemáte někdo nějaké zkušenosti ? Nechci plašit dodavatele zbytečně, jestli je to normálka. Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 treba si tak zajistujou kseft na priste, po roce prijdes zase pro novou pruzinu ted vazne, nevim, mozna jsou to stopy po stroji na vinuti tech pruzin, ale asi bych radeji neposkozene, co je to za znacku? Monroe, Loemferder ? Jsem nazoru, ze je lepsi original pruziny z vraku, nez neorigo. Jaky mas barevny oznaceni tech starych? Citovat
hugo.v.r. Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 2 Ferry: jsou to Kayaby, sehnal jsem to v kompletní sadě s tlumičema a prachovkama za docela slušnej peníz, proto jsem do nich šel. Původní byly dvě modrý (5002.V2) a tyhle jsou podle jejich tabulky 5002V6. Počítám s tím že to drobet ztvrdne (V6 jsou pro \"zesílený podvozek\", snad mi to nevyrazí zuby...). Stopy po vinutí pružin bych chápal schovaný pod barvou-přece to nemotají nalakovaný ? Nebo že by je po vyrobení nějak zkoušeli a třídili ? Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 tak kayaba by mela byt slusna znacka, tezko rict proc tam teda ty zarezy jsou. 5002V6 jsou urceny pro tezkej 3.0V6 s tezkym automatem, 5002 V2 pak pro 2.0HDi 66kW v manualu, trochu to asi poznat bude (mel jsem tu cest vyndavat z auta ven jak ten 3.0V6 s automatickou prevodovkou, tak i 2.0Hdi s manualni a rozdil ve vaze byl sakra znat ) kdybys to jeste chtel rozmyslet, tak Devils-Night ma origo pruziny 5002 V3 z 2.0HDi 80kW Citovat
hugo.v.r. Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 No v S-boxu je 5002.V6 psaná i pro HDi66 ve verzi \"zesílenej podvozek\", tak jsem bláhově myslel, že to zas o tolik tvrdší nebude a vydrží to naše tankodromy Každopádně ještě čekám co mi na to poví můj dodavatel. Možná že mají schválně označený místo kde to má prasknout, aby bylo třeba shánět i manžetu a tyčku. Protože když to prdne nahoře, je to nudná práce Tak dodavatel prohlásil, že to je na všech brkách KYB, co jich má ve skladu ke všem možnejm autom. Inu, povíme si to po novým roce [upravil dne 27/1/11 13:37 hugo.v.r.] Citovat
Kdo Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 tak dneska vymenena praskla pruzina na ulici, druhou pak taky venku, ale uz pred garazi jedna strana mi trvala asi hodku a pul Jj, co bych se nazapojil, když je to trendy. Tímto děkuji Petrovi za stahovák a Ferrymu s Davidem za výměnu pružin a všeho v osvěžujícím větru a sněžení s teplotou pod nulou. BTW: já byl na tom, že to prasklo z důvodu výmolů a on v tom má prsty Sytič. takže Míšo - takhle by to nešlo. Citovat
Slayer Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 kdybys to jeste chtel rozmyslet, tak Devils-Night ma origo pruziny 5002 V3 z 2.0HDi 80kW ... ty už jsou doufám na cestě ke mně :papa Citovat
Devils-night Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Slayer: jj...včera poslány jinak už se tu pružiny docela pročistily :-D měl sem plnou polici a teď už jich tam moc neni. Jediný po dvou kusech sou z V6tky s automatem Citovat
Benžík Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Ani mně se nechce. A navíc nechávat to na zvedáku - mám strach aby to okolí nebralo jako výzvu k dokončení rozborky Stejně jsem plánoval generálku předku, tak už mám objednaný nový komplety na obě strany, poskládám v teple a vyměním na počkání. Akorát mi dere ta manžeta, to bude větší patlárna... Nešlo by ulomený konec brka přivázat a stahnout nahoru kurtama na stahování nákladu a s tim dojet do garáže? [upravil dne 28/1/11 15:52 Ferry] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Ani mně se nechce. A navíc nechávat to na zvedáku - mám strach aby to okolí nebralo jako výzvu k dokončení rozborky Stejně jsem plánoval generálku předku, tak už mám objednaný nový komplety na obě strany, poskládám v teple a vyměním na počkání. Akorát mi dere ta manžeta, to bude větší patlárna... Nešlo by ulomený konec brka přivázat a stahnout nahoru kurtama na stahování nákladu a s tim dojet do garáže? [upravil dne 28/1/11 15:52 Ferry] Čoveče, to péro má šílenej tah, to nahoru kuretm asi nedostaneš. Jedině vzít stahováky a narafičit konec péra zpátky na misku a ulomenej konec zkusit vyndat. Ale pokud je zadřený uložení, vyskočilo by to v první zatáčce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.