Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska zašel do garáže, abych vložil do 406 novou lékárničku a už při otevírání vrat se mi něco nezdálo. \"Není ten předek nějak nízko?!\" Čakom by měl asi radost, ale já už začínal tušit ...

Tak jsem hned kouknul na kola, jestli jsem někde nepíchnul a bohužel ne. Pravá přední pružina je po smrti :(

Naštestí to vypadá, že nenapáchala nějaký další škody. Ohnutý držáček brzdový hadice a její lehce pochroumaný povrch by neměl hrát (alespoň doufám) ve funkčnosti žádnou roli :myslim

Fotky

Edit: Ještě jsem si vzpomněl - jsou to dva roky, co jsme to řešili (spodní část vlákna) ODKAZ No a tím pádem 3 roky, co jsem měnil tlumiče i s horním uložením ... Takže už vidím, jak měním pružinu, obojí horní uložení a rovnou asi i ty stab. tyčky. Otázka je, jestli to má vubec cenu :aut:D

[upravil dne 1.1.11 19:45 MJSytic]

Odesláno

ozzy56: sám těžko - bojim bojim :aut

ferry: No tlumič mám starej 3 roky, ten by měl být dobrej :myslim

OK406: JJ, vím:(

Odesláno

Mne sa toto stalo na 306, prisiel som do garaze, otvoril dvere na aute a rana ako z dela, pozrem a predok dole :D ... ale tak kupil som pruziny, vymenil a pohodicka, skoda len ze tebe to trochu nacalo aj zariadenie :(

Odesláno
nedame tam celej jinej mac-pherson :) to jsou jen 4 srouby ;) vali se nekde na zahrade u Davida ;)

:)tři nahoře, jeden těhlice,jeden tyčka stab.--takže 5:)

Odesláno

No kolo je už sundaný, takže to se fakt počítat nemusí :aut:D

Driver: Jasan. 14\" kola s poklicema jsou základ:D

Pe.tr: Asi budu v Po zase otravovat :(

Odesláno

JJ, už jsem koukal ;) Bude záležet, v jakým stavu je to horní uložení, který je tam sice jen 3 roky, ale je to Monroe. A horní uložení je, jak známo u 406, celkem mastný:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...