Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to dandan: no comment :bojim

to elton: presne tak !!!!!!!!!

Nebuď tragét:roll:super

Sám seš traged nemám slov v.le!!!Až se něco nedejbože malé stane tak se budeš mlátit do hlavy...

[upravil dne 21/1/12 13:05 od Stosun]

[upravil dne 21/1/12 13:07 od Stosun]

Odesláno

ja bych taky jeste zvazil, jestli deti radeji radeji neodhlasit ze skolky a nechovat je doma ve sklepe. nikdy nevis, co se jim venku muze stat... :myslim

[edit] asi jsem zapomnel pripsat nejake vykricniky, ale ted uz na to seru

[upravil dne 21|1|12 14:17 od .mycTD]

Odesláno

Je to pěkná blbost nepoutat dítě i když jedu jen 300 metrů. Neříkejte mi že na 300 metrů někdo dáváte dítě vůbec do auta. To se dá zajít snad pěšky ne? Když už jste tak sprominutim tak líní připoutat vlastní dítě .

Odesláno
ja bych taky jeste zvazil, jestli deti radeji radeji neodhlasit ze skolky a nechovat je doma ve sklepe. nikdy nevis, co se jim venku muze stat... :myslim

[edit] asi jsem zapomnel pripsat nejake vykricniky, ale ted uz na to seru

[upravil dne 21|1|12 14:17 od .mycTD]

věcmi, které nemůžu ovlivnit se ani tak nezabývám, ale proč chodit neštěstí naproti tím, že se nepoutám, nebo nezapnu děcko. u toho dospělého by se to dalo i tolerovat, ale u toho děcka opravdu ee:bojim

Odesláno
......... Kamosi, s ktorymi jazdim do prace su tak lenivi si zaonut pas, ze pockaju, kym uplne prestane pipat. Mne to uz liezlo na nervy. ......

Mně by to na nervy nelezlo, páč bych se s nepřipoutanými lidmi prostě nerozjel. Chceš jet se mnou - O.K., ale podle mých pravidel. Pak je samozřejmě ve hře i varianta druhá, tedy jít do práce či domů pěšky a tu můžeš mít i bez připoutání. Třetí variantu neznám a pokud kvůli debilitě spolucestujících chceš kupovat nějaké záslepky pásů, pak se v mých očích stavíš do stejné řady.

Odesláno
ja mam aj auto iveco daily 7 miestne, a vzadu niesú vobec pásy..original

To bude asi nějaký veterán, ne?

Pamatuju si, že a totáče měla některá auta (Š 1203, Volha 24, Moskvič, snad i T 603) na pásy vyjímku a byť u předních sedadel pásy byly, používat se nemusely (prý by pak řidič nedosáhl na ruční brzdu). Myslím si ale, že dnes už taková vyjímka neplatí a pokud je auto pásy vybaveno, osádka je musí použít.

Jezdím už 20 let jako rozvozce, tzn. že denně třeba 30x nastupuju/vystupuju z auta a přiznávám, že jsem se často ani nepoutal. Používat pásy mně naučilo až auto s airbagem (teda přesně video, co hrozí nepřipoutanému v takovém autě). Dnes bych se prostě nepřipoutaný nerozjel a totéž požaduju i po zbytku posádky

Odesláno

Pokud tam pasy byly,tak se používat musely,vyjímka byla pouze na vozy které je z výroby neměly. Tak se pak nemusely dodatečně montovat,když přišlo nařízení o připoutavaní.

Odesláno

To Milan+: Nemáš pravdu. Měl sjem Moskviče (1.fotka dole) a výjimku oravdu měl kvůli ruční brzdě pod volantem. A zpsanou v TP.

A k tématu, nepřipoutaný prostě nejedu - ty dvě vteřiny na zapnutí pásů ???

No třeba budeš mít kliku a přežiješ a hlavně přežijí i spolujezdci - především děti, nebo se chceš projít za rakví?

Odesláno

Milan má pravdu:D

měl jsem Fiaty, které tu přišly bez pásů a nemusel jsem je dodatečně montovat

P.S.--některé měly dokonce origo úchyty pásů (otvory v karoserii) a přesto jsem pásy tehdá nemusel mít

[upravil dne 21/1/12 19:15 od ozzy56]

Odesláno

Jojo mám to tak u F500 ;) musel jdem domontovat decentní mlhovku, ale pásy nee.

Poutám se i na 200m, dítě bez sedačky a nepřipoutané u mě nejede nikdy a ani by nechtělo :papa

Odesláno

Ano, Ozzy - auta bez pásů je nemusí dodělávat ani dnes (viz. třeba Š 105/120 vzadu, že?). já ale psal o VYJÍMCE, která (jak Franta CV potvrdil) platila pro některá auta pásy vybavená, která tuto vyjímku měla uvedenou v TP.

Odesláno

chlapci, mýlite sa... je to 2004 2,8 turbo.. a pásy tam nikdy od výroby neboli, nikdy..a tiez sme sa čudovali, preco je to tak..boli sme original v ivecu a pytali sme sa ze preco su tam neni a povedali, ze jeden typ (akurat co mame) tak tam pásy nedávali lebo tie sedacky sa daju dat prec či čo..a domontovat pásy to nieje možné..zajtra odfotim a dam sem fotku

Odesláno

1000 MB vpředu pásy měla na 100%, ale 105/120 měla zadní pásy až po modernizaci v roce 84 (tzv. Mko), užovka je podle mě ještě neměla.

[upravil dne 21/1/2012 22:13 od Medvěd]

Odesláno
Řekl bych, že v ČR by neprošel technickou, ale třeba se mýlím.

Myslím si totéž. Pokud je to auto opravdu rok 2008 a jeho první registrace by byla páchána v ČR, takovou vyjímku by legálně nikdo nepovolil. Ale kdyby takové auto bylo schváleno do provozu třeba v BG, RO nebo UA, pak by možná úředník musel takové auto přihlásit i u nás). :myslim

Odesláno
1000 MB vpředu pásy měla na 100%, ale 105/120 měla zadní pásy až po modernizaci v roce 84 (tzv. Mko), užovka je podle mě ještě neměla.

Fuuu tak to som dost mlady, ja som koncom 90tych rokov zdedil jednu z poslednych S120 (1988) a ta mala pasy vsade.

Ale pri 1000MB som ako junior chrumal biele crackery vzadu a kochal sa prirodou, takze to ani netusim jde v nej boli pasy :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...