Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Netvrdím ,že sem to vymyslel,ale nikde jsem to tu nenašel.Udělal jsem si z 2mm pásku umělé hmoty kopii železné (pochromované) pracky co je na pásu,kterou jsem zasunul místo té pracny a přestalo pípat.Nebavilo mě se poutat při sebemenší projíždce ,třeba s malou do školky,do obchodu atd.... A když jedu dál nebo dýl tak pracku vyndám a zastrčím pás. Ještě to chci udělat i pro spolujezdce.Ikdyž manželka tvrdí ,že se zapne vždycky.Ale pro ty krátké jízdy ...... trvalo to asi 5-10 minut:super:papa

Odesláno

plastové západky seženeš na netu... a jde to vypnout na dia přesně jak říká elton... nicméně i na krátké trasy se můžeš rozstřelit a pak si nadávat že jsi si ten pás nezapnul.... Mě to donutí se připoutat a jsem za to pípání rád,funguje to namě spolehlivě :-)

[upravil dne 6/3/11 19:38 kajvet]

Odesláno
plastové západky seženeš na netu... a jde to vypnout na dia přesně jak říká elton... nicméně i na krátké trasy se můžeš rozstřelit a pak si nadávat že jsi si ten pás nezapnul.... Mě to donutí se připoutat a jsem za to pípání rád,funguje to namě spolehlivě :-)

[upravil dne 6/3/11 19:38 kajvet]

jezdím s malou do školky bočními uličkami (samá ulička) opravdu pomalu max. na 2rychl.stupeň. Ani malou v sedačce nepoutám ,a sebe sem musel k vůli pípání tak proto ta vychytávka:super A ze stejného důvodu,že mě to donutí se poutat,to pípání, to nechci vypnot úplně:mrk

Odesláno
S nepřipoutaným dítětem bych se nehnul z místa:bojim že ty jedeš pomalu nic neznamená, někdo jiný může jet rychlej.

Ja taky :mrk krom te školky cca 300m v jednosměrce:mrk Dyť píšu,že mě to nebavilo se furt poutat:papa a poslouchat pípání:grr

Odesláno
Malou připoutávám i když bych měl jet jen 10 metrů. Bezpečí mého dítěte je mě nadevše.

Umě eště víc než nadevše:mrk,ale vraďmese k tématu:papa

Odesláno

Ja som to vyriesil trosku inak....ale iba u spolujazdca. Pod sedadlom som rozpojil konektor na snimanie vahy na sedadle a je pokoj. Kamosi, s ktorymi jazdim do prace su tak lenivi si zaonut pas, ze pockaju, kym uplne prestane pipat. Mne to uz liezlo na nervy. Vidim, ze su aj zaslepky a urcite ich kupim. Este otazocka: ma nejaky vplyv rozpojenie toho konektora na funkcnost airbagov? Diky

Odesláno

Jel jsem rutinní 3km cestu mezi vesnicemi, kterou znám i poslepu, jezdím jí někdy i 6x denně. Nepřipoutal jsem se. Boural jsem. Přežil jsem. ALE ! právě proto mi teď zapnutý pás dodává klidu, poutám se automaticky. Jinak to pípání je věc kterou nesnáším a pochopim že se někdo uchýlí až k záslepkám.

Odesláno

co na to říct? když se nepřipoutáte sami,jsou to vaše životy...,ale nepřipoutat svoje dítě:o, nebo že se nepřipoutá spolujezdec, tak se nerozjedu,néé??:(

Odesláno

Těm MORALISTUM co tady třeští oči:o:o:o:o se nedivím.:blablabla Ale k tématu,jestli to má vliv na erbegy? podle mě asi né:myslim Erbeg má čidlo jen na náraz, né?:myslim

Odesláno

Nepoutat dítě v autě může jen v......., i......, d....... Promiň. Stačí že někdo pojede z boční ulice jak blbeček a nabourá vás a vy v autě lítáte jak hadr. Vyděl jsem taky rádoby ťukance. :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...