dandan Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Netvrdím ,že sem to vymyslel,ale nikde jsem to tu nenašel.Udělal jsem si z 2mm pásku umělé hmoty kopii železné (pochromované) pracky co je na pásu,kterou jsem zasunul místo té pracny a přestalo pípat.Nebavilo mě se poutat při sebemenší projíždce ,třeba s malou do školky,do obchodu atd.... A když jedu dál nebo dýl tak pracku vyndám a zastrčím pás. Ještě to chci udělat i pro spolujezdce.Ikdyž manželka tvrdí ,že se zapne vždycky.Ale pro ty krátké jízdy ...... trvalo to asi 5-10 minut:super:papa Citovat
elton Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 A proč si nenecháš na dia deaktivovat hlášení zaplých pásů? Citovat
kajvet Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 plastové západky seženeš na netu... a jde to vypnout na dia přesně jak říká elton... nicméně i na krátké trasy se můžeš rozstřelit a pak si nadávat že jsi si ten pás nezapnul.... Mě to donutí se připoutat a jsem za to pípání rád,funguje to namě spolehlivě :-) [upravil dne 6/3/11 19:38 kajvet] Citovat
dandan Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 Mám rád rukodělnou tvorbu:super a když to vyndám tak to prostě pípá, už k vůli spolujezdce:mrk Citovat
dodo407sw Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 3 Eura za 2 kusy v Kauflande zaslepky Citovat
dandan Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 plastové západky seženeš na netu... a jde to vypnout na dia přesně jak říká elton... nicméně i na krátké trasy se můžeš rozstřelit a pak si nadávat že jsi si ten pás nezapnul.... Mě to donutí se připoutat a jsem za to pípání rád,funguje to namě spolehlivě :-) [upravil dne 6/3/11 19:38 kajvet] jezdím s malou do školky bočními uličkami (samá ulička) opravdu pomalu max. na 2rychl.stupeň. Ani malou v sedačce nepoutám ,a sebe sem musel k vůli pípání tak proto ta vychytávka:super A ze stejného důvodu,že mě to donutí se poutat,to pípání, to nechci vypnot úplně Citovat
elton Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 S nepřipoutaným dítětem bych se nehnul z místa:bojim že ty jedeš pomalu nic neznamená, někdo jiný může jet rychlej. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 to dandan: no comment to elton: presne tak !!!!!!!!! Citovat
dandan Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 S nepřipoutaným dítětem bych se nehnul z místa:bojim že ty jedeš pomalu nic neznamená, někdo jiný může jet rychlej. Ja taky krom te školky cca 300m v jednosměrce:mrk Dyť píšu,že mě to nebavilo se furt poutat:papa a poslouchat pípání Citovat
dandan Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 to dandan: no comment to elton: presne tak !!!!!!!!! Nebuď tragét:roll:super Citovat
elton Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Malou připoutávám i když bych měl jet jen 10 metrů. Bezpečí mého dítěte je mě nadevše. Citovat
dandan Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 Malou připoutávám i když bych měl jet jen 10 metrů. Bezpečí mého dítěte je mě nadevše. Umě eště víc než nadevše:mrk,ale vraďmese k tématu:papa Citovat
dandan Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 Zkusím se na to podívat v tom Kaufu jak to vyzerá Citovat
Tomas1987 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Ja som to vyriesil trosku inak....ale iba u spolujazdca. Pod sedadlom som rozpojil konektor na snimanie vahy na sedadle a je pokoj. Kamosi, s ktorymi jazdim do prace su tak lenivi si zaonut pas, ze pockaju, kym uplne prestane pipat. Mne to uz liezlo na nervy. Vidim, ze su aj zaslepky a urcite ich kupim. Este otazocka: ma nejaky vplyv rozpojenie toho konektora na funkcnost airbagov? Diky Citovat
victory Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Jel jsem rutinní 3km cestu mezi vesnicemi, kterou znám i poslepu, jezdím jí někdy i 6x denně. Nepřipoutal jsem se. Boural jsem. Přežil jsem. ALE ! právě proto mi teď zapnutý pás dodává klidu, poutám se automaticky. Jinak to pípání je věc kterou nesnáším a pochopim že se někdo uchýlí až k záslepkám. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 co na to říct? když se nepřipoutáte sami,jsou to vaše životy...,ale nepřipoutat svoje dítě, nebo že se nepřipoutá spolujezdec, tak se nerozjedu,néé?? Citovat
dandan Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 Těm MORALISTUM co tady třeští oči:o:o:o:o se nedivím. Ale k tématu,jestli to má vliv na erbegy? podle mě asi né Erbeg má čidlo jen na náraz, né? Citovat
Tango C8 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Nepoutat dítě v autě může jen v......., i......, d....... Promiň. Stačí že někdo pojede z boční ulice jak blbeček a nabourá vás a vy v autě lítáte jak hadr. Vyděl jsem taky rádoby ťukance. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.