Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdo tu má stejné kompetence jako Vvitty? Já vím že má asi hodně práce, ale já si před 10 dny+- objednal 2x SPZ a 1x samolepu, a žádné potvrzení nepřišlo,....

Odesláno
Kdo tu má stejné kompetence jako Vvitty? Já vím že má asi hodně práce, ale já si před 10 dny+- objednal 2x SPZ a 1x samolepu, a žádné potvrzení nepřišlo,....

tak to jsme dva....

doplnění, fakturu jsem v pořádku dostal, také jsem obratem potvrdil její obdržení odesilateli, múj příspěvek míří na to že bych očekával pár písmenek o stavu objednávky, t.j. vím o vás, objednávka půjde tehdy nebo jindy, když se podívám na platby na účtu P clubu zase tolik těch objednávek není, takže psaní také ne, co se týče konkretně posílání objednávek, rozumím a chápu že to Vvitty dělá ve svém volném čase a toho nemá nikdo nazbyt, takže sumarum je že by mělo přijít info o stavu věci, na vlastní dodání si rád počkám až to prostě vyjde

[upravil dne 3/3/11 14:27 Honza54]

[upravil dne 3/3/11 14:50 Honza54]

Odesláno

tak vvitty nefunguje jako mall.cz ......

Nevali se nekomu doma stara samolepka klubu, venkovni bila?

Ze zadniho okna se mi zacina po peti letech loupat a predek asi pujde do laku, tak o ni taky prijdu ://///

Odesláno

Honza: Tobe jsem dodak posilal 23/2. Ted jsem Ti jej opet preposlal na mail honza.krp@seznam.cz , ktery mas uveden v profilu. Co SPAM slozka ? Nespadlo to treba tam ?

Frozz: posledni davky dodaku jsem psal 16/2, 23/2 a 28/2. Tvuj mail v odeslane poste nevidim, takze jsem zrejme zadny dodak k Tve objednavce nedelal. To muze mit vice duvodu, bud jsem ji prehlednul, nebo se priradila nekam do davne historie. Nemam ted pristup k objednavkovemu systemu, ale protoze podle ID a mailovych oznameni byla Tva objednavka zaregistrovana 15/2, tak ji vecer dohledam a dodak Ti poslu. Omlouvam se za zdrzeni :papa

Kurt: nepraskej :aut:P:P:papa

Pokud to tu cte nekdo, kdo uz zaplatil, tak dalsi balicky budu rozesilat zrejme v nedeli.

S novym serverem je naplanovan prechod na vyrazne uzivatelsky prijemnejsi rozhranni, a to jak pro cleny klubu, tak pro obsluhu eshopu.

[upravil dne 3.3.11 14:21 Vvitty]

Odesláno

Peta: ano, bohuzel. Je to vyrazne komplikovanejsi, nez jak to vypadalo na zacatku a nebylo snadne najit providera, ktery zaruci slusnou uroven sluzeb a prijatelnou cenu. Holt mame pomerne velke naroky na prenosovou kapacitu.

Odesláno
tak vvitty nefunguje jako mall.cz ......

Nevali se nekomu doma stara samolepka klubu, venkovni bila?

Ze zadniho okna se mi zacina po peti letech loupat a predek asi pujde do laku, tak o ni taky prijdu ://///

Já mam dojem, že staré samolepky už nejsou a nebudou, přestože jsou mnohem hezčí, než ty současné. Ale minimaxa mi řikal, jednou když jsme se o nich bavili, že je on sám nechával vyrábět ve Vrchlabí (už nevim, kde přesně to bylo), ale že prej by měli mít ještě tyto šablony v archivu a tudíž by neměl být problém je nechat udělat. ;)

Odesláno

Scratch: Kdyby vedení nebylo proti, věřím, že by se to dalo začlenit do e-shopu a určitě by se tam vy samolepky jen neválely. Věřím, že se líbí i dalším lidem, než jenom mně, více než nové logo. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...