podolak2 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 hoj všeci, nevim jesltli něco takového existuje, ale přesto se optám: je nějaká samolepka tohoto peugeot clubu??? Popřípadě neuděláme nějaké??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/vypis Citovat
shark734 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 napriklad: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=eshop/galerie&ktere=207&text=Samolepka%20%F8ezan%E1%20st%F8%EDbrn%E1%20vn%ECj%9A%ED EDIT: vy ste ale rychly [upravil dne 2/3/11 21:17 shark734] Citovat
podolak2 Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 :DD: ježiš to se moc omlouvám, ja projel cely forum a nenapadlo mě se podivat do shopu :D jo díky hoši Citovat
podolak2 Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 a ještě něco..nechci zakladat další tema: potřebuju jestli někdo nemáte tohle ve velkem rozlišení v dobre kvalitě : http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=./eshop/galerie/211/1.jpg&preview=800&text=big chci si to vytisknout na plotru do garaže jako plakát:D Citovat
Mik.e Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 a jinak je lepší venkovní - je lépe vidět kdežto vnitřní přes zatmavená skla být vidět nemusí... a zimu přežila na 100% Citovat
Frozz Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Kdo tu má stejné kompetence jako Vvitty? Já vím že má asi hodně práce, ale já si před 10 dny+- objednal 2x SPZ a 1x samolepu, a žádné potvrzení nepřišlo,.... Citovat
Kurt Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Frozz: tak stejné nikdo, ale podobné aka. Napiš jí - ale ode mě nic nevíš. Citovat
Honza54 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Kdo tu má stejné kompetence jako Vvitty? Já vím že má asi hodně práce, ale já si před 10 dny+- objednal 2x SPZ a 1x samolepu, a žádné potvrzení nepřišlo,.... tak to jsme dva.... doplnění, fakturu jsem v pořádku dostal, také jsem obratem potvrdil její obdržení odesilateli, múj příspěvek míří na to že bych očekával pár písmenek o stavu objednávky, t.j. vím o vás, objednávka půjde tehdy nebo jindy, když se podívám na platby na účtu P clubu zase tolik těch objednávek není, takže psaní také ne, co se týče konkretně posílání objednávek, rozumím a chápu že to Vvitty dělá ve svém volném čase a toho nemá nikdo nazbyt, takže sumarum je že by mělo přijít info o stavu věci, na vlastní dodání si rád počkám až to prostě vyjde [upravil dne 3/3/11 14:27 Honza54] [upravil dne 3/3/11 14:50 Honza54] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 tak vvitty nefunguje jako mall.cz ...... Nevali se nekomu doma stara samolepka klubu, venkovni bila? Ze zadniho okna se mi zacina po peti letech loupat a predek asi pujde do laku, tak o ni taky prijdu :///// Citovat
Vvitty Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Honza: Tobe jsem dodak posilal 23/2. Ted jsem Ti jej opet preposlal na mail honza.krp@seznam.cz , ktery mas uveden v profilu. Co SPAM slozka ? Nespadlo to treba tam ? Frozz: posledni davky dodaku jsem psal 16/2, 23/2 a 28/2. Tvuj mail v odeslane poste nevidim, takze jsem zrejme zadny dodak k Tve objednavce nedelal. To muze mit vice duvodu, bud jsem ji prehlednul, nebo se priradila nekam do davne historie. Nemam ted pristup k objednavkovemu systemu, ale protoze podle ID a mailovych oznameni byla Tva objednavka zaregistrovana 15/2, tak ji vecer dohledam a dodak Ti poslu. Omlouvam se za zdrzeni Kurt: nepraskej :P:papa Pokud to tu cte nekdo, kdo uz zaplatil, tak dalsi balicky budu rozesilat zrejme v nedeli. S novym serverem je naplanovan prechod na vyrazne uzivatelsky prijemnejsi rozhranni, a to jak pro cleny klubu, tak pro obsluhu eshopu. [upravil dne 3.3.11 14:21 Vvitty] Citovat
Péťa Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Jenže nový server už má po záruce a stále nic... Citovat
Vvitty Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Peta: ano, bohuzel. Je to vyrazne komplikovanejsi, nez jak to vypadalo na zacatku a nebylo snadne najit providera, ktery zaruci slusnou uroven sluzeb a prijatelnou cenu. Holt mame pomerne velke naroky na prenosovou kapacitu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 resp si nenecham nakakat na ruce od kdekoho. server uz je umisten v racku a chystase testovani , už konečně . Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 tak vvitty nefunguje jako mall.cz ...... Nevali se nekomu doma stara samolepka klubu, venkovni bila? Ze zadniho okna se mi zacina po peti letech loupat a predek asi pujde do laku, tak o ni taky prijdu :///// Já mam dojem, že staré samolepky už nejsou a nebudou, přestože jsou mnohem hezčí, než ty současné. Ale minimaxa mi řikal, jednou když jsme se o nich bavili, že je on sám nechával vyrábět ve Vrchlabí (už nevim, kde přesně to bylo), ale že prej by měli mít ještě tyto šablony v archivu a tudíž by neměl být problém je nechat udělat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 to je dobra otazka, a co na to vedeni? Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Scratch: Kdyby vedení nebylo proti, věřím, že by se to dalo začlenit do e-shopu a určitě by se tam vy samolepky jen neválely. Věřím, že se líbí i dalším lidem, než jenom mně, více než nové logo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.