deddo306Break Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Tak som sa chcel s Vami podeliť s mojim dnešným smútkom.Nejaký blbec mi dnes do rána ukradol puklice z mojho tátoša.Asi ho zaujali,pretože boli ešte pekne naleštené zo zrazu z Báhoňa.Bodaj by sa mu už nikdy nepostavil hajzlovi.Polámané ruky by bolo málo pre neho.Dal som zatial také provizórne a objednal som druhé... Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Poklice dokážou na...at.tj,ale furt lepší než aby ti auto stálo na špalkách:nevim nedej bože na zemi:bacha [upravil dne 1.3.2011 19:27 vendi.stejskal] Citovat
Medvěd Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Auto se má mýt minimálně a leštit vůbec ne - čím nablýskanější auto je, tím větším je lákadlem pro potenciální škodílky. Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Bohužel ve společnosti je normální zamykat, heslovat,... A já blázen si myslím, že normální je nekrást... Citovat
deddo306Break Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Ja som rád,že to ostalo len pri pukliciach,ale dokáže to poriadne nasrať.Stoja pred barákom aj lukratívnejšie autá,prečo akurát peugeot? No nasralo ma to,čo už.Na letné kupujem ešte jedny bezpečnostné skrutky,inak to nevidím.Ozaj,keď sme pri tom,aké mi doporučujete? Medvede: ja to auto proste mám rád a nedá mi to keď je špinavé Citovat
NAVY1 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 dnes sa už kradne a vykráda všetko jedno či audi alebo pug..fetákom je jedno či su to puklice z auta alebo zaváraniny z pivnice..hlavne že bude na fet.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 deddo306Break : tohle znam stalo se mi to asi pred rokem a pul .. nelestit a nemejt auto je fajn pristup ze Ti nic necornou ale ja to mam jak ty nemuzu to mit hnusny Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 jojo hoši,sousedovi rozmlátili zadní sklo u fábky a ukradli mu zevnitř tašku s osmi flaškama od piva!!! tomu se říká fakt ulovek za cenu skla,těmto lidem patří ruce useknout. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 proto uz ted zasadne nic nenecham viditelne v aute .... Edit : ale s tim lestenim ma Medved samozrejme pravdu nekdy odchazim (zvlast ted v zimnich mesicich) od auta a koukam ze auta okolo jsou sice novejsi a vetsi ale moje je docela hezky udrzovany a hlavne nablejskany .. a rikam si ktery auto by corkare spis prilakalo .. [upravil dne 1/3/11 20:19 Stibto] Citovat
Qcko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 To je karma.... nieco vyhras, nieco stratis ... kazdopadne bud rad, ze to boli \"len puklice\", aj ked origo su dost drahe, hmm Citovat
BV406 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 deddo306Break: jestli jsi mel origo pug poklice 15ctky, tak ja mam jedny nevyuzite ... jsou k dispozici za symbolickou cenu, nebo flasku ... ovsem nevim jak s dopravou ... Citovat
deddo306Break Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Durko: ani mi nehovor,sú to iba puklice,ale čo bude potom? celé kolesá? alebo auto,je mi z toho na grc,čo ti poviem... Citovat
marko306 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 To je špinavosť. A kde si stál, doma vo Výčapoch? bodaj by mu na cicine narástol nechet a každé ráno by si ho musel strihať, ten zlodej:bacha Citovat
deddo306Break Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Marko: hej z pred bytoviek... Citovat
hloze-ja Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Hnus to je. Ja zatim prisel o cepicky na ventilkach (kovovy), komplet kola (puklice po zime nasel soused na zahrade) - nastesti to slusne postavili na spalky- a ted antenu. Vzdycky se naseru a pak si reknu, ze jsem mohl dopadnout jeste hur a jsem rad, ze tam auto stoji a neni porejpany. Ale proste to nasere, rozumim Citovat
Tomazy Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 to uz vazne ludom j*be ked su odkazany puklice kradnut Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Mno jak vidim delam velmi dobre ze od doby kdy mi auto v lednu vykradli a vzali mimojine radio parkuju v P+R na Chodove kde je hlidac + kamerovy system ... Citovat
Fusion Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 to uz vazne ludom j*be ked su odkazany puklice kradnut To se dělá odjakživa. Pětibába za 2 minuty strachu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.