godzila.01 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Ahoj lidi, potřeboval bych radu:) Sháním letní kola v rozměru 225/55/16 a jediný co jsem sehnal za rozumnou cenu (1179kč / kus) jsou mně neznámé pneumatiky SAILUN. Výroba v austrálii.... http://www.sailuntyres.com.au/thumbnaillarge/Z4+AS30DEGREE.jpg http://www.sailuntyres.com.au/atrezzo_z4+as_%28directional%29.html Nemá s tímhle někdo zkušenost ? Potřeboval bych se do zítra rozhodnout abych je ještě stihnul za tuhle cenu objednat ..... Díky ... Citovat
Holland Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Já bych neváhal a koupil je .V tomto rozměru špičková cena.Popis pneu je velmi příznivý a navíc ceny všech výrobků z této oblasti je vždy výhodný. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Jako cena je vynikající, renomovaný značky stojí 3000-5000kč / kus , nejlevnější čínský si umím sehnat za cca 1800kč, tohle je cenově opravdu jinde.... Ale zajímalo by mně jestli to někdo testoval, aby to třeba nehučelo a sedělo na silnici ... Citovat
MJSytic Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Zkušenosti nemám, ale podle toho videa budou špičkový http://www.sailuntyre.com/en/tv.aspx Akorát ti Australáné, co to vyrábí, jsou nějaký divný. Takový šikmý [upravil dne 21.2.11 16:18 MJSytic] Citovat
Holland Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 No píší tichý přilnavý na silnici -holt musíš věřitBarumka taky napíše špičkový parametry a je to v realu hnus:grr Citovat
Fusion Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Sailun Co.,Ltd., established on Nov. 11th, 2002, is situated in National Economic and Technological Development Zone in Qingdao. It covers an area of about 400,000 square meters. Several well-known corporations and experts in tire industry invested and established Sailun with technological support from rubber industry and Qingdao University of Science and Technology. we are able to help establish new tire enterprises. Citovat
chuck11 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Zkušenosti nemám, ale podle toho videa budou špičkový http://www.sailuntyre.com/en/tv.aspx Akorát ti Australáné, co to vyrábí, jsou nějaký divný. Takový šikmý [upravil dne 21.2.11 16:18 MJSytic] Video dneska snese všechno:myslim Nevím no já bych tomu až tak nevěřil:bojim Citovat
godzila.01 Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Já taky nevím no, ale než zase dávat ojetý kola, nebo ty čínský zmetky... Soudnej člověk přece nedá 3500kč za pneumatiku od nějaký lepší značky.... Citovat
dandan Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Zamálo peněz málo muziky, nebo nejsme tak bohatí ,aby jsme kupovali levné věci;) Nadruhou stranu risk je zisk:D Tak uvidíš Ale přeju Ti ať vybereš dobře:super Já si vybral Vredesteiny a taky doufám,že budou dobrý Ale je to jiná cena a jiný rozměr;) Citovat
godzila.01 Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Petře máš pravdu... Prostě je mi líto dát 12-16.000 za kola.... Navíc na to tetko ani nemám volný peníze.... Ale takhle riskuju cca 5.000kč a když to bude stát za prd, tak mi to pak vyjde vlastně skoro na 20.000.... Nevím, pořád přemýšlím, musím to do zítra vyšpekulovat, škoda že to nemá nikdo odzkoušený ... Citovat
Edison Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Já vás nechápu... Nejdřív si vymyslíte bláznivej rozměr a pak se divíte cenám... Obujte normální rozměr a budete v normálních cenách... To je jak pořídit nějako 4 litrovou V8 a pak se divit spotřebě a chtít to přebastlovat na plyn. Tfuj... Když na to nemám, tak si to nepořizuju, ne? Citovat
Pata Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 godzila.01: no, jako obchodník odkrýváš své \"pěkné\" stíny... Citovat
Milan+ Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Tady mi doporučuješ kvalitu jako nabízí na brzdách v evropě všichni výrobci a na gumách chceš šetřit. Tak to nechápu. Zažil jsi prasklou gumu na dálnici? Já dole na jihu v itošce jo na autě předemnou a ještě před tunelem v cca 140 a žádná sranda to nebyla. Citovat
Demo Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 radsi bych si koupil \"cesky\" bravurisky 2 za 1950 kc/ks s dph nez nejakou podivnou znacku, o ktere jsem snad jeste neslysel.... Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 1000,- za novou 16tku bych nedal ani náhodou ... to je moc utopicky málo ... Raději jetý 5mm, ale \"značkovější\". Slušně zachovalá jetá sada by se mohla kolem 4-5tky sehnat a není co řešit... A když nemáš peníze na gumy u 607my, tak si kup feldu, tam stojí novej komplet 3500,- od Barumu a 4200,- od Dunlopu - ty \"Australani\" by to zvládly tak za 1100,- btw.: proto jsem mimojiné \"sociální\" řidič Felicie, protože nemusím řešit, jak je mi každá korunka líto na provoz:) A to auto vydělává ... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Lol... :D Já se z vás zblázním, poradit tu neporadí vesměs nikdo a každej akorát remcá a krytizuje.... Edison : Rozměr jsem si nevymyslel je předepsanej výrobcem, dávalo se akorát na tohle, nějaký BMW a pár dalších aut, je to prostě atyp a je nesmyslně drahej, 205/55/16 vyjdou kvalitní na 2000kč.... 225/55/16 skoro na dvojnásobek..... Pata : Čím ? Tím že chci ušetřit a nechce se mi dávat nesmyslný ceny za gumy ? To je trochu k smíchu ne ? Demo : Za tu cenu jsem je nikde neviděl, ale i tak bych je nechtěl, měl jsem je jednou a to byl strašnej \" sajrajt \" to už nikdy ..... Neon : Jetý kupovat nechci, poslední dvě sady jetejch gum co jsem koupil stály za prd, oboje vypadali pěkně, ale po obutí se s tím nedalo jezdit.... Kolik tak můžou být výrobní náklady na na jedno kolo... 200kč ? To je ještě možná moc, když nová oktávka má výrobní hodnotu asi 120.000kč.... Proč by ty gumy nemohli prodávat se ziskem za tu cenu Občas mi u některejch lidí přijde že než by někomu s něčím pomohli nebo poradili, tak z něj radši budou za každou cenu dělat blbce.... Citovat
Sagic Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Já taky nevím no, ale než zase dávat ojetý kola, nebo ty čínský zmetky... Soudnej člověk přece nedá 3500kč za pneumatiku od nějaký lepší značky.... Ale podle toho co psal Fusion to jsou čínský zmetky Qingdao je v Číně Qingdao Citovat
CelticGirl Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Nevím, proč se tak nadává na Barumky, já je na svém autě mám a nemůžu si stěžovat.. samozřejmě Dunlop atd. to není. Ale tak špatný, jak to tu někteří prezentují, taky ne.. Dobré ceny mají na http://www.pneu-servis.cz/ , loni mi to poradil tušim že P607Olda a jsem mu vděčná, i jsem tam jela přezout (měla jsem tam stejně cestu). Citovat
MilanF1 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 celtic: Pro godzilu tam jsou Bravurisky za 1900 Kč/kus. Takže proč ne Já taky nadávám na barumky, ale naposledy jsem použil model Brilant, které nevydržely ani 15t km. Pak jsme na P309 dali Pirelli P3000 Energy a mají za sebou asi 40t km a vzorek ještě hodně slušnej. Těch Bravuris bych se moc nebál. Já třeba nyní nové gumy nekupuji, protože při mém jízdním stylu gumy ubývají velmi pomalu, takže když koupím gumy s 5-6 mm, tak mi dlouho vydrží. Ovšem u P607 asi úbytek bude vyšší. Číny bych se bál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.