Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem byl přezout na 106 gumy.4 kusy bezdušovek+zvednutí auta na zvedáku,montáž a demontáž kol,vyvážení.Ten mizera za to chtěl 600Kč.Za maximálně 75minut práce!!Není to moc?Pakáž

Odesláno

to není moc.jako 150 za gumu.záleží taky jaké jsi měl závaží a kolik. na plecháče tolik nezaplatíš ale liťáky a dost závaží to jsem se u já lámal v kolenou.;)

Odesláno

v tom případě jsou ty pneuservisy pěkná zlodějna a zlatý důl.Když si představím,že např.člověk,který maká doma u soustruhu soukromě,tak má asi 400 na hodinu.A tyhle mizerové mají tedy minimálně 1000 za hodinu.Nemám slov.Lidi si to asi dělají samy,že jim to dají...

Odesláno

jiri999: Je to všechno o poptávce a nabídce. Proč by si za to nebrali tolik, když jim to ty lidi 1) dají, za 2) před zimou a na jaře čekají zákazníci pomalu s pořadovými čísly, protože přezouvá skoro každý? Já mít tolik zákazníků, tak to taky tak dělám. Btw 600 je dle mně taky slušný, u nás ceny 800 a výš.:myslim

Odesláno

Já na tom taky nevidím nic divného. Taky je nutné si uvědomit, že ty stoje nejsou zadarmo. Viděl jsem i cenu 1000 Kč za přezutí celého auta.

Já třeba platil 250 Kč za opravu kola. Trochu ucházelo okolo ráfku. Byl vyrezlý a trochu zmáčknutý - takže úder palice, vybroušení, podlepení. A poté samozřejmě vyvážení. Doklad jsem ani nechtěl ...

Odesláno

Taky pokud si někdo pořídí soustruh a dělá na něm za 400 na hodinu, je magor. Problém je, že si ty soustruhy apod. lidi nakradli (pardon, \"zprivatizovali\" ) z různejch podniků za hubičku a dělaj na tom za ceny, které nestačí ani na prostou obnovu, kurvěj si tak sami sobě trh. Pak ovšem zní dost tragikomicky, kdy si stěžujou, jak maj málo peněz a jak je všechno ostatní drahý, když jiní takoví blbci nejsou.

Odesláno

pneuservis nemam,má ho strejda a nevim proč bych na něj měl nadávat,zaprvé tím nikdo nic nezmění a zadruhý když si člověk pořizuje auto tak musí s takovejma investicema počítat

Odesláno

Tak tohle vlakno jsem nemel ani otevrit a cist si prvni prispevky.

jiri999 copak mas za praci?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ty snad musis delat hajzelbabu nebo co!!!!!!!!!

Odesláno

Poprve pouziju tady na foru tvrde slovo.

KURVA kdyby jsem byl mod tak tohle vlakno tady ani neexistuje...:D

Pardon za :xvul ale verim ze hodne lidi mi da za pravdu.:papa

Odesláno

Sorry za :xvul ale to už jsi přezouval na letní?? Uniká mi smysl jet teď do servisu a přezouvat?!

Jinak cena se mi zdá vzhledem k trhu až mírná, bývá to mnohem více.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...