Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tady se dá najít i fotka zezadu. Zadek je téměř (ne-li úplně) stejný.

http://www.auto-motor-und-sport.de/news/peugeot-308-in-genf-golf-gegner-in-zweiter-generation-3397785.html#article_detail

Zatím se mě teda více líbí ta součastná verze. Ale fotky kolikrát matou. Uvidíme ve skutečnosti. Na některém obrázku jsem viděl řazení pádly pod volantem. Asi u GTi. To už se mě bohužel netýka. :roll

Odesláno

Moc pěknej :super Tak a \"starý\" 308 můžou jít s cenou dolů... Takovej pěknej turbobenzínek v plný palbě za 150k bych si nechal líbit :D:aut

Odesláno
Moc pěknej :super Tak a \"starý\" 308 můžou jít s cenou dolů... Takovej pěknej turbobenzínek v plný palbě za 150k bych si nechal líbit :D:aut

Žádne ceny dolů, nic takového !!! :D

Odesláno

tuuudle nuuudle:P:P

Odesláno

ten predok sa mi zda taky jemnejsi oblejsi proste super no mohli by zapracovat hlavne na zadnej casti auta. Keby 308ka mala zadok 207ky bola by to raketa a ten kto projektoval zadok sw by som mu nasral do ruk a nepustil ho tyzden k vode:D

Odesláno

To vypadá hezky,hlavně ty lampy,jsou takové decentnější.Ta prdel na SW se fakt moc nepovedla,proto jsem si pořídil ještě 306ku,abych na ní nemusel každý den koukat:DAle v tý červený barvě se ty lampy ztratěj,takže to není taková tragédie.

Odesláno

Ano, vcera som to postol do sekcie \"novinky\". SPZ ku som stratil uz dva krat a to dokonca s celym plastovym drziakom, je to strasne kokotsky spravene, ziadne ine auto to tak nema. Paci sa mi cierny podklad pod svetla, led hmlovky-denne svietenie a ten volant.

Odesláno

1) Popravdě jsem doufal, že nová 308 bude hnusnější. Abych si mohl říkat jak je dobře, že mám tu starou, ale fakt je pěkná.

2) Teda nevím jak a kde jezdíte, mám 308 rok a půl a ještě jsem SPZ ani neškrtnul a když jsem měřil výšku nad silnicí, tak je stejná jako u jiných aut této kategorie, navíc je výš než následný spoiler, takže pokud by tam ta SPZ nebyla, tak místo toho, abyste jí urvali, byste stejně sedřeli spoiler. Fakt nechápu. A to tam je ještě pro jistotu ta guma:

4c1a41ceae544.jpg

4c6fdfaf0deb8.jpg

[upravil dne 9/2/11 09:57 matii]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...