Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ber to co bude v lepsim stavu za lepsi penize , je uplne fuk jestli c8 nebo 807, ullysu a lancii bychse vyhnul

Tak tohle tedy nevím proč,auta sjíždí ze stejné linky ve Francii,Ulysse a Phedra nejsou tak okoukané na cestach protože jich tu tolik není a vrchol výbavy je Lančka,tam se nenajde žadný žebrák. Karosářské díly? Kdo jde kupovat na tyhle auta věci nové,ani by to nezaplatil. Měl jsem po novém roce nepříjemnost,baba to do mě nakulila do zadku a ještě že to je tak pevné a asi i díky tažnýmu,odnesl to jen narazník a svazek couvátek a jeden držák na blatníku,vše napsal pojištovák na výměnu a co jsem potřeboval jsem přivezl od chlapů ze Smrku a v barvě,takže oprava za pusu.Ale na P a C tam toho na kastli mají podstatně víc.

Odesláno

od zacatku roku 2007 mam 807 a zaty roky jsem nic vazneho jen pumpa na posilovac a tlakove cerpadlo cisteni filtru fap vse se veslo cca do 25000kc coz krome vymeny oleju a kontroli chlad kapalin je ok ted jdu do tlumicu a rozvodu najeto skutecnejch 267894km coz je asi super mam naftak peti kvalt a spotreba zima cca 8l na sto a leto cca 6,5-7,3 na sto tak nevim ja spokojen :papa:papa

Odesláno

trochu skepse-včera jsem byl vČ. Zlatníkách-plaz ví- a loni tam měl 1 C8 a 3 807(je to servis jen na peugeot a citroen),celkem blbosti-brzdy a fab.Letos za 1 měsíc už 6 807,čtyři na vstřiky-vzdy se aspoň jeden vylomil,oprava+-40000,-.Jeden-stávalo semu že při startování mu to zabouchalo a pak za pár měs.mu popraskaly (nevím přesně)kozlíky u ventilů.Mě se to za 3 roky stalo 2krát.No a tan poslední dodnes neodjel-elektronika nejde to nastartovat,už tam měl i odborníky z peugeota a nic.Mimochodem mě to za ty 3 roky stálo už 36000,-:papa:papa

Odesláno
ber to co bude v lepsim stavu za lepsi penize , je uplne fuk jestli c8 nebo 807, ullysu a lancii bychse vyhnul

Tak tohle tedy nevím proč,auta sjíždí ze stejné linky ve Francii,Ulysse a Phedra nejsou tak okoukané na cestach protože jich tu tolik není a vrchol výbavy je Lančka,tam se nenajde žadný žebrák. Karosářské díly? Kdo jde kupovat na tyhle auta věci nové,ani by to nezaplatil. Měl jsem po novém roce nepříjemnost,baba to do mě nakulila do zadku a ještě že to je tak pevné a asi i díky tažnýmu,odnesl to jen narazník a svazek couvátek a jeden držák na blatníku,vše napsal pojištovák na výměnu a co jsem potřeboval jsem přivezl od chlapů ze Smrku a v barvě,takže oprava za pusu.Ale na P a C tam toho na kastli mají podstatně víc.

Protože přesně proto jak píšeš a už to psal i Pe.Tr....jedná se o karoserské a jejich podobné díly...je jich více a větší výběr. Ty se divíš a potom tam napíšeš.

Odesláno

Takže :cool: C8 je hezčí ze zadu:P, 807 má hezký předek:D. Fiatky a Lancie jsou vybaveny víc a moc jich není.

Náhradní věci jsou víc na 807. Výkon, jak se píše nahoře, není to závodák ale rodinný povoz.:roker

U benzínu spotřebu nejako neřím a jsem rád že mám svoji krásnou , jedinou 2,2 benzín - bez turba, fapu a co ja vím čeho co má nafta (že jo předsedo). Jo, je to líne, ale když nato šlápneš, víc jak cca 3000 ot. tak je to krása (116 kw a 159k - to stačí ne). Na plnou nádrž ujetu cca 800km. Tak, teď už jeom nájdi ten správny kočár.

Odesláno
Takže :cool: C8 je hezčí ze zadu:P, 807 má hezký předek:D. Fiatky a Lancie jsou vybaveny víc a moc jich není.

S tým Fiatom by som to ani tak nevidel, ten je práveže na minime čo sa týka výbavy (samozrejme nájdu sa aj vo Fiate kúsky s max. výbavou), PSA je ten stred a Lancia je najbohatšia.
Odesláno

Osobne jsem se koukal po te Lancii protoze cena pomer a vykon je lepsi nez u C8 nebo 807 .Trochu me zarazilo ze jsem nikde nenasel plecharinu nebo predni sklo na Lancii (vse jen na objednavku ) brat to original servisu bude asi darda.Tak v lete asi pujdu do 807 nebo C8 .:myslim

Odesláno
to je přestavba od Westfalie, zajímavé, ale na nic, vyspat se dá jinak a střechu bych kvůli tuhosti a bezpečnosti nekuchal
Ten stan je iba na streche namontovaný, žiadna diera v streche neni, v podstate sa spí na streche

EDIT a je tam predsa diera, som to prehliadol:mad:

[upravil dne 2/2/11 21:50 marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...