KapriQ Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Caute borci, mam na kapote 2 odtiene farby po predchadzajucom majitelovi,a v najblizsej dobe nebudem mat investicie to dat lakyrnikovi. Je to mozno sialenstvo,ale chcel by som kapotu prebrusit,atd a skusit nalakovat sprejom napr od BoDY - ten strieka zvisle - ma taku trisku,cize ako pistol. Myslite,a mate skusenosti,ze by som to mohol nejak zvladnut? Ak ano,dajte rady,typy ako nato co najlepsie. Hlavne ma stve to ze mi kapota chyta hrdzu a chcem s tym co najskor nieco robit. Dakujem Citovat
janou Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Sprayom to nespravis. Na dobre uschnutie je treba aspon 18°C , inak farba moze odpadat. Na to zakryt len obrusenu hrdzu staci aj spray, Ale ked budes davat farbu musi ist farba zo spreyu dole - zjezi sa (vacsinou) .Pokial stym neponahlas ozvi sa , kedysi som to robil. Citovat
marko306 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 tak, tak, sprejom to iba dodžubeš, ten je na malé plochy nie na veľké. Citovat
KapriQ Odesláno 25. leden 2011 Autor Odesláno 25. leden 2011 NEviem, laka ma to skusit, ten body sprej vyzera ze ked by som s nim siel vodorovne celu plochu naraz tak by to mohlo byt dobre, ale to je len teoria a dohad ... kazdopadne s tym musim nieco spravit lebo ked to zacne hrdzavet viac tak uz tu kapotu asi mozem vyhodit Citovat
ozzy56 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 nedělal bych to, dobrý vrchní lak se nedá udělat sprejem:myslim Citovat
Hodo65 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Nechal bych to bejt a počkal, až budu mít zbytečný love a pak bych to dal dobrýmu lakýrovi. Myslím, že výsledek snažení se sprayem tě bude s..t víc, než současnej stav dvoubarevný kočky . Když jsem kupoval před rokem a půl P607 od kamaráda, bylo auto různě poškrábaný, semtam odřený a zadní blatník odřenej a trošku promáčklej, ale jen minimálně. Dal jsem to fakt dobrýmu lakýrovi a když mi auto po tejdnu přivez, tak jsem nevěřil vlastním očím. Ani nejmenší stopa po jakýmkoliv poškození, přesto, že jsem věděl, co kde bylo, nenašel jsem ani Ň. Auto bylo kompletně přeleštený a vypadalo fakt jako nový. Sice to stálo celkem asi 10.000, ale za ten výsledek mi to tehdy nepřišlo vůbec drahý ... Citovat
P607Olda Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Ak ti kapota aj hrdzavie, tak je to škoda práce, navyše neistý výsledok. Zháňaj kapotu rovnakej farby z vrakoviska. Citovat
koblih69 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Udělat to jde a výsledek nemusí být tak špatný, ale počítej s tím, že to budeš muset dělat v chladnu ( aby sprej pomaleji schnul ) a budeš muset celou kapotu přeleštit protože jednolitá vrstva bez pomeranče se ti v takové ploše nepovede. Navíc spotřeba bude nesrovnatelná s klasickým lakováním. Jinými slovy když už to nějak uplácáš aby to vypadalo přijatelně ( a to už chce trochu praxi ) spočítej si náklady na spreje a leštící pastu, k tomu přičti riziko že to nezvlávněš ( pokud nemáš zkušenost tak je to spíš jistota ). Výsledek bude ten že si to raději připrav a nech stříknout. Mě dělá lakýra nachystanej díl za 1500,-. Kompresor mám - motorky a pod. stříkám sám a myslím, že dobře, ale kapotu bych dal tomu kdo to umí. Citovat
Vítek1 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 ja jsem kdysi sprejem nalakoval pulku narazniku ale byla to bila barva a dalo se to dobre rozlestit takze to vypadalo lip nez jsem doufal. Ted se me loupe kryci lak na prednim narazniku mam moznost to sam vzit pistoli ale bojim se ze to nezvladnu spravne naredit atd, a spreje se u te metalizi taky bojim kdyz to necham olakovat dam 3000 a za dva dny me do toho nekdo stejne na sidlisti vrazi. Citovat
KapriQ Odesláno 25. leden 2011 Autor Odesláno 25. leden 2011 A ked tam mame take malinke dobky od kamienikov ktore trosku hrdzaveju co mam nato zatial dat ? nejaky bezfarebny lak ? Alebo streknut tam zatial len nejaky cierny sprej ? Citovat
koblih69 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Pokud jsou menší doporučuju třeba cigárkem do fortunky vybrousit a místo normálně štětečkem zapravit napřed antikorozním základem a pak barvou. Případně to můžeš po uschnutí přebousit zrnitostí 2000 a přeleštit. [upravil dne 25/1/11 21:07 koblih69] Citovat
KapriQ Odesláno 25. leden 2011 Autor Odesláno 25. leden 2011 Co je ta fortunka? ... nejak som tomu neporozumel,nejaky brusny nadstavec? ... a ten antikorozny nater si myslel v spreji ci vo farbe a naniest to tenkym stetcom? a potom streknut sprejom farbu? dik Citovat
koblih69 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Fortunka je malá přímá ruční bruska, cigárko je ten brusný nástavec do ní. Nic z těhc batrev jsme nemyslel ve spreji, ale záleží smaozřejmě jak velký místa budeš opravovat. Dělat zástřík kvůli místu, které má třeba 5mm v průměru je nesmysl. Samozřejmě zvaž jeslti se ti nevyplatí koupit kapotu ve slušném stavu v tvojí barvě. Citovat
KapriQ Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 V ciernej asi tazko,kedze auto bolo cele striekane ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.