Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MilanF1 : To já taky nějak zrovna ne... :) Ale věci jako jméno a adresa jsou tak relevantní že to snad ani nikoho nezajímá, ale jako proč ne, mně to jen zajímalo proč se někdo stydí uvézt svojí adresu .... :papa

Odesláno

No je to tak, že nechci nikomu přidělat problémy - čili pokud někdo chce mít na té mapě u své přezdívky uvedený třeba telefonní číslo, nebo jméno matky za svobodna, tak mi to může v té u2u napsat. Pokud nechce, nenapíše - nikoho nenutím.

Mapka se nám plní, což mne těší - zatím mě asi nejvíc zaujalo, jak blízko od sebe jsou slovenští kolegovia.

Odesláno

Já to napíšu natrvdo, proč nechci uvést bydliště. Aby si mě někdo tady neočíhnul a třeba mi nečornul auto. Ze zdejších příspěvků se dá vydedukovat, zda tu jsem.

Podobně i se srazem, když jedu na sraz, tak doma nejsem ...

Možná je to moc sci-fi, ale nechci se do toho pouštět. Snad to chápete.

Guest Scratch
Odesláno
Zájem je veliký, proto nestíhám odpovídat jednotlivě. ;)

Díky všem, kteří se účastní - máme už prvního podmosťáka, můžete jej zkusit najít. :)

victory :D

Odesláno

přitažený trochu za uši,dneska Tě vykradou a spíš doma a pes v boudě :D

P.S SZ poslána

[upravil dne 13/1/11 21:58 Haryk]

Odesláno
Já to napíšu natrvdo, proč nechci uvést bydliště. Aby si mě někdo tady neočíhnul a třeba mi nečornul auto. Ze zdejších příspěvků se dá vydedukovat, zda tu jsem.

To je v pořádku, stačí podle mě obec kde kdo bydlí, třeba pravě ten most, nebo pošta či uřad
Odesláno

Pokud se někomu nezdá, kam jsem jej na mapě plácnul, ozvěte se.

Těm, co chválí nápad - není tak docela můj, viděl jsem to na jednom serveru a inspiroval se (oni dokonce udělali možnost přidávání značek pro členy, jenže jim nějaký \"vtipálek\" ty značky smazal, proto jsem zvolil tuhle bezpečnější cestu).

Guest Scratch
Odesláno

placnul jsi to ok, neni to nas barak, ale pohodlne na navstevu - i nemilou - uvidim :)

Odesláno

Jo, hlídej křižovatku - kdyby se tam začaly srocovat davy, jdeme k tobě na návštěvu. :D

Odesláno

= lehká paranoia

Guest Scratch
Odesláno

= lehká paranoia

je to lehka paranoia, ale chapu to, sousedy si takhle vycihli, kdyz odjeli na dovolenou a vymydlili jim celej barak :/

na chalupe nam nekdo zase vycoroval drevo a ukradl vsechny hrnicky z plotu. I ty rozbity :(, kurwy

takze uvazuju o instalaci EZS, a kamer :(

Odesláno

= lehká paranoia

Asi tak nějak ... :D Ale jako proč ne, sice že by mi někdo ukrad auto nepovažuju za moc pravděpodobný, ale chápu že z toho může mít někdo strach no...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...