Medvěd Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 Přes vánoce jsem byl na Slovači a když jsme jeli s mladou tam, mladá objevila, že nám teče v pravém dolním rohu čelního skla. Když jsme odjížděli zpět, nešlo spustit rádio, celou cestu ječel policajt rozsvícenejch světel (jako bych měl nedovřený dveře) no a teď, když jsme parkovali u baráku, tak jsem zjistil, že mi nezamkly přední dveře - mám centrál, ale nejdou zamknout ani klíčem. Takže novoroční radost, kterou může naplánovat snad jen francouz!!!!!!!!!:mad::mad:: V pondělí se holt u Vašendů můžou těšit, zase tam bude Medvěd a jeho vozový park na návštěvě.:bojim:bojim Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Tak si musím nasypat popel na hlavu - BYLA TO POJISTKA!!!!!!!!!!!!!!! Už jsem asi z těch věčnejch problémů s oběma autama (hlavně z poslední doby) vyděšenější než je třeba - vůbec mě nenapadlo, že by to všechno mohlo bejt na jednu pojistku - JSEM PROSTĚ V.L Zaviněno pravděpodobně tou netěsností okna, takže časem půjde ven a budu se modlit, aby nekřuplo. Jinak budu shánět jiný okno a nový stínítko - krucifix to jsem se zase vytočil. [Editován dne 1/3/Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000 Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Co, kvůli pojistce ti to teče? Dej už to pryč, nebo tě to sežere. A stim oknem se klidně stav, já ti ho podlepím... ale musí být nad nulou a sucho. Citovat
Petr605 Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Oddie mě předběhl. Jenom pro upřesnění: Medvěde, kolika ampérová pojistka ti jistí to okno?:D No stane se, no. A odhalili to až u Vašendů? Nebo sám...? Citovat
Garfield Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Petr605 Oddie mě předběhl. Jenom pro upřesnění: Medvěde, kolika ampérová pojistka ti jistí to okno?:D No stane se, no. A odhalili to až u Vašendů? Nebo sám...? Já vím, pane profesore, já to vím! Odhalili to u Vašendů. Volal jsem tam, jestli mě ještě teď v lednu vůbec vezmou, protože budou přeci mít celý měsíc plné ruce práce s Medvědovou 309, a Rebik mi řekl, že už to Medvědovi spravili a jak snadno :D Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Pojistka vylítla zřejmě poté, co mi voda natekla na dráty pod palubkou - no a přišli na to u Vašendů cca po 10s - jak jsem psal už výše, jsem V.L a korunovanej, no. Aspoň tu máte trochu novoročního humoru, o to se taky někdo musí postarat, ne??? Citovat
Garfield Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 A no tak Medvěde, proč bys měl být jiné zvíře než medvěd, to se přeci může stát každému, ne? To já jsem měl před lety s Trabantem věc, že jsem si připadal jako opravdu korunovanej wool: Když byla nádrž asi ze tří čtvrtin prázdná, stávalo se, že motor nechtěl naskočit. Ani na boha. V Trabantu, kde v podstatě technicky není co řešit! Náhodu jsem přišel na recept, jak na to - vztekle chvíli kopat do auta a pak motor chytl. A po půl roce v létě jsem se konečně zavzdušnil tak, že jsem se Trabantu podíval na střeva. Když jsem vymontoval nádrž, nestačil jsem se divit. V nádrži byla (už po předchozím majiteli) hrst slupek od pistácií. Moc dobrej fór. Plavaly na hladině, a v ten správný okamžik stavu paliva v nádrži se vždy jedna z nich jako mistička přicucla zeshora na trubičku vývodu paliva. Aby to nebylo tak jednoduché, Trabant má ty trubičky dvě - jednu výše, běžnou, druhou níže - rezerva. Ale někdo ty moje kdysi uřízl na stejnou výšku. A protože jsou hned vedle sebe, vždycky se nějaká ta slupka z pistácie pro obě z nich našla. Proto pomohlo kopání do auta - odšplíchnout pistácie z trubiček. No a řekněte, lidičky, jestli to není ještě kurióznější než Medvědova pojistka. Citovat
Ráďa Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 taky bych přidal trochu do mlýna.Měl jsem neřešitelnej problém se zamlžováním oken v autě.Už jsem s toho byl fakt špatnej a co se sneslo na hlavy frantíků ani nechci opakovat.Jednoho dne,když jsem si opět stěžoval,že to je v autě jako v deštným pralese(asi nikdy jsem tam nebyl)přišel kámoš,přepnul páčku vnitřní ventilace a bylo po problému:oTak doktore kdo je tady hňup? Citovat
John Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Medvěd: no vidiš byla to prkotina... A ty jsi tak ošklivě o svoji 309 mluvil .... :papa [Editován dne 3/1/05 John] Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Budeme se předhánět v blbosti? Já nedávno řešil také zapeklitý problém (dokonce zde na fóru) - přestalo mi auto topit. Nakonec v servisu dolili vodu do chladiče :-) Citovat
Marlin Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 taky bych neco mel, ale jak sem startoval auto pres dratky(vlastne jeden) a navic pomoci pojistky :D Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Co, jak jsi startoval přes drátky? Já měl kdysi jednu šlupkózní 405D na dojetí, jezdil jsem s ní asi měsíc, a mj. měla v háji kabeláž, takže nešla nastartovat klíčkem. No a kdo by to řešil, u auta, co se za chvíli rozebere na díly, že... takže jsem startoval pod kapotou drátem. Moc velká zábava pro kolemjdoucí - vlezete do auta, zvednete kapotu, tam nastartujete, zabouchnete kapotu a frnk pryč - a někteří odpovědnější jedinci volaj policajty P.S. pro Vixe - to je ta, co mi po ní v Sušici chodili cigoši po střeše Citovat
Petr605 Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Marlin: Zase Ti vůbec nerozumím. Jenom těm smajlíkům na konci. Taky bych přidal nějakou historku, ale nemůžu si na žádnou vzpomenout. (Né že by nebyly...) Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 dpbre, bylo to takhle. Imbo mi nechtel poustet proud do palivove cerpadla, takze nesel benzin do motoru. Tak se proste vzal dratek, otevrela kapota a na tvrdo se v motorovem prostoru spojila pojistka palivoveho cerpadla s baterkou. Pak to chytlo, dratek se dal pryc a jelo se. Neco jak to popisoval oddie.nakonec se kvuli tomu spatnemu Imbo menila kabelaz Citovat
Garfield Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Tak už to mám. Prozradila mi to moje pegina, když stála teď pár hodin u Vašendy. MEDVĚDOVA 309 TAM ZASE PŘIJELA A FŇUKALA, ŽE CHCE SPRAVIT! Medvěde, netrpí ta tvá 309 náhodou hypochondrií? :D Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2005 Autor Odesláno 6. leden 2005 Z té červené 306 mluví jen a jen závist - ta Tvoje se u Vašendů na dvorku cítí jako na návštěvě, zatímco ta moje je tam prostě jako doma a tak si občas vymyslí nějakou ptákovinu, aby se tam jela podívat. Mimoto se jí zastesklo po kamarádovi z Německa, který tam od předvánoc parkuje - a tomu já prostě neumím zabránit, aby si obě moje auta popřála Novej rok, víš? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.