Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přes vánoce jsem byl na Slovači a když jsme jeli s mladou tam, mladá objevila, že nám teče v pravém dolním rohu čelního skla. Když jsme odjížděli zpět, nešlo spustit rádio, celou cestu ječel policajt rozsvícenejch světel (jako bych měl nedovřený dveře) no a teď, když jsme parkovali u baráku, tak jsem zjistil, že mi nezamkly přední dveře - mám centrál, ale nejdou zamknout ani klíčem. Takže novoroční radost, kterou může naplánovat snad jen francouz!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::

V pondělí se holt u Vašendů můžou těšit, zase tam bude Medvěd a jeho vozový park na návštěvě.:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Tak si musím nasypat popel na hlavu - BYLA TO POJISTKA!!!!!!!!!!!!!!! Už jsem asi z těch věčnejch problémů s oběma autama (hlavně z poslední doby) vyděšenější než je třeba - vůbec mě nenapadlo, že by to všechno mohlo bejt na jednu pojistku - JSEM PROSTĚ V.L Zaviněno pravděpodobně tou netěsností okna, takže časem půjde ven a budu se modlit, aby nekřuplo. Jinak budu shánět jiný okno a nový stínítko - krucifix to jsem se zase vytočil.

[Editován dne 1/3/Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000Mon, 3 Jan 2005 10:03:00 +0000 Medvěd]

Odesláno

Co, kvůli pojistce ti to teče? :D;)

Dej už to pryč, nebo tě to sežere. A stim oknem se klidně stav, já ti ho podlepím... ale musí být nad nulou a sucho.

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Oddie mě předběhl. Jenom pro upřesnění: Medvěde, kolika ampérová pojistka ti jistí to okno?:D:D

No stane se, no. A odhalili to až u Vašendů? Nebo sám...?

Já vím, pane profesore, já to vím! Odhalili to u Vašendů. Volal jsem tam, jestli mě ještě teď v lednu vůbec vezmou, protože budou přeci mít celý měsíc plné ruce práce s Medvědovou 309, a Rebik mi řekl, že už to Medvědovi spravili a jak snadno :D:D

Odesláno

Pojistka vylítla zřejmě poté, co mi voda natekla na dráty pod palubkou - no a přišli na to u Vašendů cca po 10s - jak jsem psal už výše, jsem V.L a korunovanej, no. Aspoň tu máte trochu novoročního humoru, o to se taky někdo musí postarat, ne???

Odesláno

A no tak Medvěde, proč bys měl být jiné zvíře než medvěd, to se přeci může stát každému, ne? To já jsem měl před lety s Trabantem věc, že jsem si připadal jako opravdu korunovanej wool: Když byla nádrž asi ze tří čtvrtin prázdná, stávalo se, že motor nechtěl naskočit. Ani na boha. V Trabantu, kde v podstatě technicky není co řešit! Náhodu jsem přišel na recept, jak na to - vztekle chvíli kopat do auta a pak motor chytl. A po půl roce v létě jsem se konečně zavzdušnil tak, že jsem se Trabantu podíval na střeva. Když jsem vymontoval nádrž, nestačil jsem se divit. V nádrži byla (už po předchozím majiteli) hrst slupek od pistácií. Moc dobrej fór. Plavaly na hladině, a v ten správný okamžik stavu paliva v nádrži se vždy jedna z nich jako mistička přicucla zeshora na trubičku vývodu paliva. Aby to nebylo tak jednoduché, Trabant má ty trubičky dvě - jednu výše, běžnou, druhou níže - rezerva. Ale někdo ty moje kdysi uřízl na stejnou výšku. A protože jsou hned vedle sebe, vždycky se nějaká ta slupka z pistácie pro obě z nich našla. Proto pomohlo kopání do auta - odšplíchnout pistácie z trubiček. No a řekněte, lidičky, jestli to není ještě kurióznější než Medvědova pojistka.:P

Odesláno

taky bych přidal trochu do mlýna.Měl jsem neřešitelnej problém se zamlžováním oken v autě.Už jsem s toho byl fakt špatnej a co se sneslo na hlavy frantíků ani nechci opakovat.Jednoho dne,když jsem si opět stěžoval,že to je v autě jako v deštným pralese(asi nikdy jsem tam nebyl)přišel kámoš,přepnul páčku vnitřní ventilace a bylo po problému:oTak doktore kdo je tady hňup?

Odesláno

Budeme se předhánět v blbosti? :D

Já nedávno řešil také zapeklitý problém (dokonce zde na fóru) - přestalo mi auto topit. Nakonec v servisu dolili vodu do chladiče :-)

Odesláno

Co, jak jsi startoval přes drátky? Já měl kdysi jednu šlupkózní 405D na dojetí, jezdil jsem s ní asi měsíc, a mj. měla v háji kabeláž, takže nešla nastartovat klíčkem. No a kdo by to řešil, u auta, co se za chvíli rozebere na díly, že... takže jsem startoval pod kapotou drátem. Moc velká zábava pro kolemjdoucí - vlezete do auta, zvednete kapotu, tam nastartujete, zabouchnete kapotu a frnk pryč - a někteří odpovědnější jedinci volaj policajty :)

P.S. pro Vixe - to je ta, co mi po ní v Sušici chodili cigoši po střeše ;)

Odesláno

dpbre, bylo to takhle. Imbo mi nechtel poustet proud do palivove cerpadla, takze nesel benzin do motoru. Tak se proste vzal dratek, otevrela kapota a na tvrdo se v motorovem prostoru spojila pojistka palivoveho cerpadla s baterkou. Pak to chytlo, dratek se dal pryc a jelo se. Neco jak to popisoval oddie.nakonec se kvuli tomu spatnemu Imbo menila kabelaz :D

Odesláno

Tak už to mám. Prozradila mi to moje pegina, když stála teď pár hodin u Vašendy. MEDVĚDOVA 309 TAM ZASE PŘIJELA A FŇUKALA, ŽE CHCE SPRAVIT! Medvěde, netrpí ta tvá 309 náhodou hypochondrií? :D:D

Odesláno

Z té červené 306 mluví jen a jen závist - ta Tvoje se u Vašendů na dvorku cítí jako na návštěvě, zatímco ta moje je tam prostě jako doma a tak si občas vymyslí nějakou ptákovinu, aby se tam jela podívat. Mimoto se jí zastesklo po kamarádovi z Německa, který tam od předvánoc parkuje - a tomu já prostě neumím zabránit, aby si obě moje auta popřála Novej rok, víš?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...