Vítek1 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 jo je tady i na ceske jen jednotka do auta je kolem 6000 tady CZ eshop http://www.stualarm.cz/produkt/dvrb4-cerna-skrinka-pro-zaznam-obrazu-gps-4-kanaly/ a tady trosku neco jineho za 1500 z ciny http://www.ebay.com/itm/3-5-HD-Dual-Lens-Separate-Camera-Car-DVR-Video-Recorder-Vehicle-Black-Box-Cam-/140931381111?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20d02a3777 o dve stranky dozadu jsme to resili Citovat
Toudy5587 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 To z toho e-bayu je uz komplet aj zo skrinkou a este su k tomu aj kamer?Co to? toto je isto lepsia moznost ako nalepit to na sklo. a diky moc za ochotu Citovat
Cyklon Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Pro Cyklon: Problem je ze zijeme v nasem bananove.... Tak alespoň jednu fotečku za všechny. Průjezd na červenou cca 3 s po naskončení zelené v mém směru ! RZ není vidět, takže se toho Emana nedotknu Zůstávám tedy v režimu videa do šuplíku Citovat
jofo Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Wojtech. Tu je to video z tej malej kamerky. Akurat je tam blby odraz od pristrojovky. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Zdravim mam uz aj ja CARCAM III X8000 ale este sa s tym ucim pracovat, mam uz aj nieco nahrate ale neviem to prehrat na TV bez toho aby som kopiroval kartu, je to mozne ? nejde to cez ten video kabel? vopred diky za pomoc. Citovat
Krt€K Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Klucí, neuměli byste někdo sehnat držák na kameru Prestigio RoadRunner 300? Já trochu gůglil, ale nenašel :-( Citovat
jofo Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Pekos. Kamerka celkom dobra. Presla mi pod rukami tiez. Musi sa ti dat prehrat video na telke cez AV kabel co bol v baleni. Ide to normalne. Zo samotnej sd karty to neprehras, lebo sa to prehrava cez software co si kamera nahra na kartu po vlozeni karty a naformatovani v danom zariadeni. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Takze uz teraz som nie spokojny s rozlisenim a idem to vratit:bojim Je velmi dolezite aby kamera dokazala precitat SPZ. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Pekos. Kamerka celkom dobra. Presla mi pod rukami tiez. Musi sa ti dat prehrat video na telke cez AV kabel co bol v baleni. Ide to normalne. Zo samotnej sd karty to neprehras, lebo sa to prehrava cez software co si kamera nahra na kartu po vlozeni karty a naformatovani v danom zariadeni. A ako mozem skopirovat udaje s karty na ARCHIVACIU? Citovat
jofo Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 No neviem ktora z tychto lacnych kamier dokaze precitat spz na vacsiu vzdialenost. Neviem ktoru verziu carcamu mas, ale tu co som mal v rukach tak ta mala celkom dobre rozlisenie a by som povedal ze bola jedna s tych lepsich pri zazname vo vecernom meste. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Mam namyslii hocijaku DOD tam je vsade FULLhD a toto ma presvedcilo len mne sa nechcelo cakat tak som zobral kokotinu, ale mozem to vratit a ponukli mi na otestovanie DOD a to uz je luxus, staci si pozriet videa s Yuotube napr. z verzii DOD GS600 co su stare verzie. [upravil dne 20/4/13 19:33 od Pekos Pavelka] Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Takze tu staru som vratil a teraz mam DOD GSE550 a som fakt spokojny a s kvalitou aj s velkostou kamery aj s jednoduchostou:papa [upravil dne 23/4/13 19:17 od Pekos Pavelka] Citovat
Toudy5587 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Chalani dostala sa mi na ruku kamera Inpro cruise monitor hd. Co na to hovorite oplati sa ju zobrat za 120€ ? Nikdy som o takejto znacke nepocul. Co je to zac? Diky za odpovede. Citovat
John Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Konečně se mužu přidat do kroužku s kamerou a zatím spokojenost..mám obyč kameru koupenou od StibTa a spokojenost snad nebude nikdy potřeba jako důkaz proti nějakýmu blbovi. Citovat
Toudy5587 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Noo 120€ to mal kamarat vyhliadnute a chcel odomna aby som sa pozrel na to. Ale aj ked auta stali sa nedala precitat spz tak sme sa na to vykaslaly. Pytal som sa lebo som o takejto znacke este nepocul. Ale aj tak kvalita obrazu bola biedna.a za take prachy Citovat
Veverka Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Sorry za trochu ale nemůžu si pomoct: Dneska si mi kamerka mohla už málem hodně moc vyplatit, protože mezi Chomutovem a Mostem se za mnou otočilo auto skoro ve 100km/h do pangejta na střechu. Mladý \"pan řidič\" si rovnal zrcátko, přičemž si na dvouproudovce neuhlídal lajny - nejdřív ze svého pravého pruhu málem ťuknul auto v levém před náma. Když jsem ho o 2-3 sekundy později míjel já, pořád ještě šteloval to zrcátko nechávaje se vynést z mírné levé zatáčky, až to úlekem ze zeleně strhnul zleva doprava a zpátky... Viděl jsem vlastně jen stín tak 150m ve zpětném zrcátku, jak dělá salto s výkrutem Než jsem zastavil a doběhnul (s ostatními třemi posádkami, které v obou směrech zastavily), byl klučina už venku z auta, stál na svých a měl jen malou řeznou/tržnou ránu na pravé ruce. No, měl kliku chlapec - to bylo skoro \"vo kejhák\". Vyvázl a zrušil jen svoje auto, takže konec dobrý, všechno dobré. Sám se pak přiznal, že tam žádné cizí zavinění nebylo (ani nemohlo být). Takže vy všichni, kdo toto čtete, koukejte na cestu a hlavně myslete i za ty druhé, kteří zrovna nemyslí nebo myslí na něco jiného než by za volantem měli. Mnoho šťastných kilometrů! Citovat
Judes Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Trochu to tu oživím. Riešia sa tu kamery lacnejšie aj drahšie a výsledky skoro rovnaké. V dnešnej dobe mobilov a smartfónov ktorý má pri sebe už takmer každý a podaktorý nie len jeden, je možnosť si stiahnuť aplikáciu priamo do zariadenia a tak ušetriť na kúpe ďalšieho zariadenia. Stiahol som si túto aplikáciu https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.forcecode.riderecorder&feature=search_result ide v SK jazyku (zatiaľ som ju neskúšal). Na výber je viacero aplikácií. https://play.google.com/store/search?q=car+camera&c=apps [upravil dne 26/5/13 23:07 od Judes] Citovat
Stifler Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Judes: Tak to praktikuji už přes rok a zatím jsem spokojen. Takto třeba nahrává aplikace AutoGurad BlackBox, s níž jsem naprosto spokojen a lepší jsem zatím netestoval: (rozlišení 720p) a takto jsem kdysi testoval aplikaci AutoBoy (mobil jsem držel jen tak v ruce, nyní používám držák s přísavkou na sklo). Nyní zkouším rozlišení full HD, které by sice můj mobil umět neměl, ale v AutoGuard BlackBox mi ho to nabízí a při jeho zvolení to neprotestuje. Až budu mít někdy chvíli, můžu sem dát video ze současné doby. [upravil dne 27.5.2013 07:49 od Stifler] Citovat
Šalda Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Judes, mobil mam sice na video dobry, ve full HD, jenze potom bych nemohl za jizdy volat a psat sms:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.