Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Pro Cyklon: Problem je ze zijeme v nasem bananove....

Tak alespoň jednu fotečku za všechny. Průjezd na červenou cca 3 s po naskončení zelené v mém směru ! RZ není vidět, takže se toho Emana nedotknu :nevim

pict0445_0740_640.jpg

Zůstávám tedy v režimu videa do šuplíku ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim mam uz aj ja CARCAM III X8000 ale este sa s tym ucim pracovat, mam uz aj nieco nahrate ale neviem to prehrat na TV bez toho aby som kopiroval kartu, je to mozne ? nejde to cez ten video kabel? vopred diky za pomoc.

Odesláno

Pekos. Kamerka celkom dobra. Presla mi pod rukami tiez. Musi sa ti dat prehrat video na telke cez AV kabel co bol v baleni. Ide to normalne. Zo samotnej sd karty to neprehras, lebo sa to prehrava cez software co si kamera nahra na kartu po vlozeni karty a naformatovani v danom zariadeni.

Odesláno
Pekos. Kamerka celkom dobra. Presla mi pod rukami tiez. Musi sa ti dat prehrat video na telke cez AV kabel co bol v baleni. Ide to normalne. Zo samotnej sd karty to neprehras, lebo sa to prehrava cez software co si kamera nahra na kartu po vlozeni karty a naformatovani v danom zariadeni.

A ako mozem skopirovat udaje s karty na ARCHIVACIU?

Odesláno

No neviem ktora z tychto lacnych kamier dokaze precitat spz na vacsiu vzdialenost. Neviem ktoru verziu carcamu mas, ale tu co som mal v rukach tak ta mala celkom dobre rozlisenie a by som povedal ze bola jedna s tych lepsich pri zazname vo vecernom meste.

Odesláno

Mam namyslii hocijaku DOD tam je vsade FULLhD a toto ma presvedcilo len mne sa nechcelo cakat tak som zobral kokotinu, ale mozem to vratit a ponukli mi na otestovanie DOD a to uz je luxus, staci si pozriet videa s Yuotube napr. z verzii DOD GS600 co su stare verzie.:papa

[upravil dne 20/4/13 19:33 od Pekos Pavelka]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chalani dostala sa mi na ruku kamera Inpro cruise monitor hd. Co na to hovorite oplati sa ju zobrat za 120€ ? Nikdy som o takejto znacke nepocul. Co je to zac? Diky za odpovede.

Odesláno

Konečně se mužu přidat do kroužku s kamerou a zatím spokojenost..mám obyč kameru koupenou od StibTa a spokojenost snad nebude nikdy potřeba jako důkaz proti nějakýmu blbovi.

Odesláno

Noo 120€ to mal kamarat vyhliadnute a chcel odomna aby som sa pozrel na to. Ale aj ked auta stali sa nedala precitat spz tak sme sa na to vykaslaly. Pytal som sa lebo som o takejto znacke este nepocul. Ale aj tak kvalita obrazu bola biedna.a za take prachy

Odesláno

Sorry za trochu :xvul ale nemůžu si pomoct:

Dneska si mi kamerka mohla už málem hodně moc vyplatit, protože mezi Chomutovem a Mostem se za mnou otočilo auto skoro ve 100km/h do pangejta na střechu. Mladý \"pan řidič\" si rovnal zrcátko, přičemž si na dvouproudovce neuhlídal lajny - nejdřív ze svého pravého pruhu málem ťuknul auto v levém před náma. Když jsem ho o 2-3 sekundy později míjel já, pořád ještě šteloval to zrcátko nechávaje se vynést z mírné levé zatáčky, až to úlekem ze zeleně strhnul zleva doprava a zpátky... Viděl jsem vlastně jen stín tak 150m ve zpětném zrcátku, jak dělá salto s výkrutem :o Než jsem zastavil a doběhnul (s ostatními třemi posádkami, které v obou směrech zastavily), byl klučina už venku z auta, stál na svých a měl jen malou řeznou/tržnou ránu na pravé ruce. No, měl kliku chlapec - to bylo skoro \"vo kejhák\". Vyvázl a zrušil jen svoje auto, takže konec dobrý, všechno dobré. Sám se pak přiznal, že tam žádné cizí zavinění nebylo (ani nemohlo být). Takže vy všichni, kdo toto čtete, koukejte na cestu a hlavně myslete i za ty druhé, kteří zrovna nemyslí nebo myslí na něco jiného než by za volantem měli. Mnoho šťastných kilometrů! :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Trochu to tu oživím. Riešia sa tu kamery lacnejšie aj drahšie a výsledky skoro rovnaké. V dnešnej dobe mobilov a smartfónov ktorý má pri sebe už takmer každý a podaktorý nie len jeden, je možnosť si stiahnuť aplikáciu priamo do zariadenia a tak ušetriť na kúpe ďalšieho zariadenia.

Stiahol som si túto aplikáciu https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.forcecode.riderecorder&feature=search_result ide v SK jazyku (zatiaľ som ju neskúšal). Na výber je viacero aplikácií.

https://play.google.com/store/search?q=car+camera&c=apps

[upravil dne 26/5/13 23:07 od Judes]

Odesláno

Judes: Tak to praktikuji už přes rok a zatím jsem spokojen. Takto třeba nahrává aplikace AutoGurad BlackBox, s níž jsem naprosto spokojen a lepší jsem zatím netestoval:

(rozlišení 720p) a takto jsem kdysi testoval aplikaci AutoBoy
(mobil jsem držel jen tak v ruce, nyní používám držák s přísavkou na sklo). Nyní zkouším rozlišení full HD, které by sice můj mobil umět neměl, ale v AutoGuard BlackBox mi ho to nabízí a při jeho zvolení to neprotestuje. Až budu mít někdy chvíli, můžu sem dát video ze současné doby. :papa

[upravil dne 27.5.2013 07:49 od Stifler]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...