Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Upozornění na prodejce - BONFIRE

Recommended Posts

Odesláno

Ač nerad, tak v zájmu ostatních musím upozornit na nepoctivého prodejce - uživatel BONFIRE: http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=bonfire Vlastním jménem Jan Beneš / Klatovy / 24.4.1990

Tomuto uživateli jsem zaplatil 12.12. přesto že přislíbil 13. odeslání tak nic nedorazilo a nijak nekomunikuje. Jednalo se sice o pár stokorun, ale přesto to dotáhnu do cíle.

Jedná se o zboží z tohoto inzerátu:

Takže pozor nanapalte se také.

[upravil dne 24/12/10 12:09 koblih69]

Odesláno

Je divný že nekomunikuje, ale aby nebyla na vině pošta, ja jsem posilal Dundeemu mechaniku, poslal jsem ji 15.12 a dorazila mu včera, takže možna bych ještě pár dní počkal, třeba to poslal až 16.16 a přijde to mezi svátky. Každopádně by se měl ale ozvat a domluvit se.

Na foru byl naposledy 12/12/10 v 14:48

[upravil dne 24/12/10 12:21 Radek Hurvajz]

Odesláno

Velmi rád se omluvím pokud je to vina pošty, ale to bych očekával alespoň odpověď typu odeslal jsem tehdy a tehdy. Neodpovídá na nic ani na žádost o číslo balíku ani na žádost o vrácení peněz... Mimochodem cca 10 balíčků odeslaných českou poštou od 16 do 20 je už u mě... ale jak říkám velmi rád se omluvím, stačilo napsat hele vole zlomil jsem si ruku....

Odesláno

Navíc to bylo doporučeně, takže v 80% případů to mám 2. den. Na Aukru mám nějakých 600 obchodů a jen v cca 5ti případech vzniknul problém ale vždy se to dořešilo. Mrzí mě to hlavně proto, že je to tady na fóru.

[upravil dne 24/12/10 12:37 koblih69]

Odesláno

Kluci zatím neodsuzujte. :myslim

:( Taky jsem si odjednal zboží, které odešlo 13. 12. 2010, ale došlo až 22. 12. 2010. Prostě pošta nestíhala. :(

[upravil dne 24/12/10 14:32 Pinďa]

Odesláno

Samozřejmě pošta se v čase předvánočním může zpozdit, dokonce bych se ani nedivil, kdyby se balíček ztratil - ale nechápu, proč inzerent náhle přestal komunikovat. Jedině že by měl pádný důvod v podobě nemoci nebo jiné nehody, jinak kdyby normálně reagoval, tak by tohle vlákno vůbec nevzniklo.

Odesláno

To Medvěd: Ano,balíček se ztratí snadno,nedávno mi tady pošťák zapomel to co jsem si objednal za 450kč a pak se tady stavoval jestli ho tady nenechal...az druhej den...tka jsem ho trochu potrapil,pac se trochu zname a pak jsem mu to zaplatil,..ale sam nevedel kde je,takze jsem si ho mohl taky nechat bez zaplaceni :D,ale to by bylo hnusny...

Odesláno

Kluci odsuzují to,že se neozývá:( Pošta stíhá normálně,pokud to poslal 13.12 tak 15. a nebo nejpozději 16.12 to měl dostat.Pošta jede normálně,tak chyba bude jinde.A podle podacího čísla by šlo poznat kde se balíček nachází:) Ať to dopadne dobře,když jsou ty vánoce:papa

Odesláno

v klidu , urguji už po druhe objednavku s pulky rijna , poprve ji meli uz za vyrizenou ale u mne se nic neobjevilo , pošta to zacalovala a jedem druhe kolo ale je to uz dva tydny zase od zaslani , a nic , tak pockam po Vanocich a uvidime.

Odesláno

Já mám pocit, že jsem s bonfirem obchodoval a všechno proběhlo dobře.

Ale jinak pošta je opravdu zrádná, prakticky poslední dva měsíce mi choděj balíky se zpožděním. Nejrychlejší balík byl ten poslední od Hurvajze, ten dorazil \"už\" po osmi dnech. Na jeden jsem od zaplacení čekal skoro tři týdny...

Odesláno

Nevím jakou zkušenost máte vy, ale kromě Ruska ( kam jde balíček klidně 2 měcíce ) si nemůžu na Č.P. stěžovat. Doručení obchodního balíku a EMS vždy do 24 hodin, obyč. balíku 3-5 dnů, doporučené zásilky 24-48 hodin. Pokud to bylo déle tak se vždy zjistilo, že dotyčný balíček neposlal včas. Pouze ve 2 případech jsem musel balíček hledat, ale v obou byl problém v tom, že nebylo oznámení ve schránce ( buď lenost pošťáka nebo něčí zlomyslnost ). V jedno případě nedošlo k doručení pro zkomolení jména příjemce ( vždy tisknu na tiskárně... ) , ale vždy byly zásilky k okamžitému vyzvednutí na poště.

Srovnatelný počet problémů mám s PPL s tím rozdílem, že jsem s nimi poslal 10x méně balíčků :D .

Úraz chápu, ale pohádky typu \"byl jsem na dovolené\" nikoliv. Když má člověk čas na to dohodnout se na ceně a poslat číslo účtu, může napsat i to, že balíček pošle až po návratu z dovolené... Bylo jasně dohodnuto, že peníze odešlu 12 a balíček odejde doporučeně 13. Doporučených zásilek jsem od 13 poslall cca 15-20 všechny dorazily nepozději za 2 dny. Stát se může ledacos a jak jsem psal - bude-li vysvětlení rozumné rád se dotyčnému omluvím a uvedu zde věci na pravou míru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...