Sifon Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Díky, to jsem potřeboval vědět. Páčku si objednám. Můžete mi prosím ještě někdo říct kde aktivovat v dia ? Přema naznačoval že je to třeba udělat na dvou místech. Prosím podrobněji. Předem díky, Sifon Citovat
Sifon Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 prosím Přemo podrobněji, víš jak na tom jsem a nerad bych nadělal škody, díky Citovat
Přema Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 To už není na toto vlákno ale nějak jinak....... Citovat
Sifon Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 Tady ještě jednou veřejně děkuji Přemovi za pomoc s aktivací tempomatu v dia. Poradil po telefonu skvěle. Je třeba si uvědomit že za originál diagnostiku za kterou dal nekřesťanské peníze v dobré víře že se mu nějak vrátí, mu poté ještě volají o rady lidé jako já kteří naopak za diagnostiku čínskou dali pár šupů. Nejen peníze, ale i čas strávený s dia mu takto degraduji. Nabízel jsem poslání peněz které taky odmítnul. Nezbývá tedy než poděkovat a doufat že se jednou budu moct nějak se odvděčit. Sifon Citovat
jannny Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Ja som zohnal jazdenú páčku, chalan zo Sabinova mi to spravil aj s denným svietením. Neni o čom, ako nové Plná spokojnosť! Citovat
Pallio Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Mozte mi prosim poradit, za kolko priblizne a kde sa da zohnat tempomat na 407? Dakujem.. Citovat
Brizan Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Stačí koupit pouze páčku, za kterou v Peugeotu chtěj cca 2000,- + nechat aktivovat na dia. Citovat
Pallio Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Stačí koupit pouze páčku, za kterou v Peugeotu chtěj cca 2000,- + nechat aktivovat na dia. Ďakujem, to nie je žiadna strašná cena.. Citovat
Brizan Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Možná by to tu uměl někdo levněji. Někdo kdo by měl jednu pášku volnou a taky diagnostiku. Za dia v peug. si připrav tak 1000,- +/- záleží kde... Citovat
Sifon Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 Možná by to tu uměl někdo levněji. Někdo kdo by měl jednu pášku volnou a taky diagnostiku. Za dia v peug. si připrav tak 1000,- +/- záleží kde... No, to byl právě důvod proč jsem si diagnostiku kupoval. Myslím že peníze do ní vložené už jsou zpět, a to jsem ji použil jen párkrát. Citovat
killroy Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 ja tam volbu BSI nemam :-( po vyberu vozidla (406) to po me chce cislo DAM kdyz tam dam neco jako 8420(nasel jsem na netu ze je to posledni cislo do roku 2004) tak u testu jednotlivych pocitacu jak pise Prema BSI nemam ... co myslite kde je problem v softu ? v kablu (cina)? v uzivateli za notasem ? dik za odpovedi Citovat
Přema Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 U roku 2003 je na 100% BSI...něco děláš špatně......a DAM je na štítku na sloupku Dej celkový test...... [upravil dne 1-9-11 22:02 od Přema] Citovat
jojosavi Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Zdar. Chcel by som si dorobit do auta tempomat. Pokial som to dobre pochopil, staci zasunut tu packu pod volant a v dia aktivovat v BSI a ECU motora. Chcem sa spytal, ktoru tu packu mam kupit? Na servisboxe som nasiel 6242Z8 a 6242Z9. Je jedno ktoru kupim? VIN mojho auta je VF36DRHRH21165632. Na ebayi som nasiel 6242Z9 novu za cca 50 eur. http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-PEUGEOT-207-307-407-CRUISE-CONTROLSTALK-BNIB-/300436081562?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45f362cb9a a vie mi niekto poradit ako priblizne postupovat pri aktivacii v dia? na jednom zahranicnom fore som cital, ze v dia je viac verzii pri aktivacii v BSI. Citovat
Brizan Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Podle SB by to mělo být 6242Z9, jen pro jistotu páčka by měla mít pouze tempomat nikoliv omezovač rychlosti. S omezovačem by ti to nefungovalo a myslím si že ta 6242Z8 je právě s tím omezovačem. A instalace probíhá jak jsi psal, nacvaknout páčku a šup s tím a dia... [upravil dne 1/9/11 22:51 od Brizan] Citovat
HonzaZ Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Obě páčky fungují na tempomat, akorát u té s omezovačem je funkce nevyužita, pokud nemáš plynový pedál s bezpečnostním spínačem. Citovat
jojosavi Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Podle SB by to mělo být 6242Z9, jen pro jistotu páčka by měla mít pouze tempomat nikoliv omezovač rychlosti. S omezovačem by ti to nefungovalo a myslím si že ta 6242Z8 je právě s tím omezovačem. A instalace probíhá jak jsi psal, nacvaknout páčku a šup s tím a dia... [upravil dne 1/9/11 22:51 od Brizan] vdaka. som myslel, ze ta Z9 to asi bude. Len v tom servisboxe to tak blbo pise tie nazvy suciastok. pri Z9 je cesky preklad a pri Z8 je to po francuzsky. este sa chcem spytat nejakeho machra na dia o radu. na jednom ruskom fore som nasiel ako to nastavit v dia (je to pre 207cku ale pri ostatnych modeloch to bude asi podobne): Aktivacia v BSI: ECU configuration and services -> test by ECU -> Built-in systems interface (BSI) -> configuration -> customer options -> miscellaneous parameter - Presence of the cruise control/speed limiter hodnota - with cruise control and without speed limiter Aktivacia v ECU motora: ECU configuration and services -> test by ECU -> engine/gearbox -> engine ECU -> configuration parameter - Cruise control hodnota - present Treba este nieco viac alebo by to malo fachcit? Nechcem zbytocne bezat na dia, ked to zvladne aj cinska kopia Citovat
jojosavi Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Obě páčky fungují na tempomat, akorát u té s omezovačem je funkce nevyužita, pokud nemáš plynový pedál s bezpečnostním spínačem. a da se nejak zistit ci tam mam ten spinac? Citovat
Judes Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Pozri plynoví pedál odspodu, ale keď si nemal doposiaľ ani páčku tak ani pedál nebude s vypínačom. Tu sa o tom dočítaš viac. [upravil dne 2/9/11 00:11 od Judes] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.