Přejít na obsah

Pallio

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele Pallio

  1. Ahojte, viete prosim pozriet na toto: VF36DRHRH21009499 Dakujem!
  2. originál xenóny to sú, aj pri naštartovaní to spraví.. akurát dostávam celkom často feedback od ostatných vodičov v podobe blikania, že sa im moje svietenie nepozdáva..tak preto sa pýtam, či sa dajú nastaviť aj manuálne
  3. jj výškové nastavenie
  4. Pallio

    servo

    Klasický problém so servom mám momentálne aj ja. Tento týždeň som bol v originál servise. Pozreli mi na to a odporučili mi vymeniť servotrubicu, nič iné.. Aj mi to dáva zmysel, keďže si vždy nájdem pod autom škvrnu presne v tých miestach.. Výmenu aj s prácou odhadli na 150 €.. Jediná obava, ktorú mám je to, že ten problém môže byť aj niekde inde a výmena nepomôže a bude to vyhodený čas aj peniaze.. čo si o tom myslíte?
  5. Ďakujem, to nie je žiadna strašná cena..
  6. Kde v 407 sa nastavujú xenóny? robí sa to cez menu? dik
  7. Mozte mi prosim poradit, za kolko priblizne a kde sa da zohnat tempomat na 407? Dakujem..
  8. Pallio

    nejmladší vlastník 407ky

    Ja som kupil 407, ked som mal 22.. skoro dva roky dozadu.. podla mna plusom 407 je, ze to je auto, ktore sa hodi aj mladsim aj starsim..
  9. Pallio

    Klimatizace

    Ahojte, keďže som asi rovnaký antitalent ako IvanekD, tak sa chcem spýtať podobnú otázku.. Mám rt3 (podľa všetkého ) ako prosím vás zmením zobrazenie v ľavej časti dispeleja (tej menšej). Chcel by som tam mať zobrazený kompas, ale nejak sa neviem k tomu dopracovať ako, ďakujem..
  10. Pallio

    Snímač tlaku v pneu.

    Ďakujem.. možno ešte taký dotaz.. ako zistím, či je funkčný alebo nie? )) Pretože naozaj ja som v týchto veciach dosť mimo a na druhej strane moja dôvera v servisy je veľmi biedna..
  11. Pallio

    Prasknute celne sklo

    JJ určite tak spravím, jazdím dosť, takže presne tak, človek nikdy nevie..
  12. Pallio

    Snímač tlaku v pneu.

    Ahojte, na prave prednej pneu som mal zlomeny ventil. Isiel som s tym do pneuservisu, kde mi ho vymenili. Pri tom vybrali snimac tlaku. Teraz mi samozrejme hlasi, ze na tej pneu nie je tlak monitorovany. Chcem sa spytat, treba kupovat novy snimac tlaku, pripadne sa da pouzit ten stary co mi dali, ked ho vybrali?
  13. Pallio

    Prasknute celne sklo

    tak tak, mam aj navigaciu. Dakujem za odpoved. No poistku mam, akurat nemam pripoistenie skiel, ale podla mojich info, by to malo ist aj bez toho, akurat s vacsou spoluucastou. Lebo 600 € kvoli kamienku je dost
  14. Ahojte, na 407 r.v. 2004 mi prasklo sklo po naraze kamienka z auta, ktore islo predomnou. Chcem sa spytat, co takato vymena priblizne stoji a ako ju navrhujete riesit. Mam dazdovy aj svetelny senzor. Dakujem
×
×
  • Vytvořit...