Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Denní svícení - tempomat - aktivace PP2000

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit jak aktivovat denní svícení diagnostikou PP2000. Díky Sifon

[upravil dne 24/12/10 10:21 Sifon]

Odesláno

BSI - dálková konfigurace - funkce volitelná zákazníkem - osvětlení - denní svícení. Dej přítomno Entrem a zapiš asi F3

PS: Mám u tebe pivo:D:D:D:D:D:papa

[upravil dne 23-12-10 22:00 Přema]

Odesláno

No, to je asi jednoduchý popis, ale já s tou diagnostikou moc nedělám, nerad bych tam něco podělal, prosím o popis pro blbce.

Pivo není problém, jen jak se potkat :myslim

Díky za radu.

post-28647-14109614203389_thumb.jpg

Odesláno

Ale dia nepatří do ruk co s tím neumí.........dej to co máš na obrázku, potom test jednotlivých počítačů , najdi BSI( je hned nahoře) otevři BSi a pokračuj dle výše co sem psal........

Odesláno
Ale dia nepatří do ruk co s tím neumí.........dej to co máš na obrázku, potom test jednotlivých počítačů , najdi BSI( je hned nahoře) otevři BSi a pokračuj dle výše co sem psal........

Jsem věděl že napíšeš něco podobného :)

Díky za trpělivost, zítra to zkusím.

Odesláno

Tak mi to nedalo a zašel jsem tam s notebookem hned.

Podařilo se. Díky

Diagnostiku máme hlavně kvůli čtení chyb, vím že se dá špatným použitím hodně zkazit, přistupuju k tomu zodpovědně, proto se ptám. Ještě bych chtěl dodělat tempomat, pročetl jsem tu na foru že stačí koupit páčku, připojit a zapnout v dia, nebyl jsi to náhodou ty který je prodává ???

Odesláno

A kolik stojí origo? Přinejhorším bysme mohli udělat diagnostiku nadálku, spustím program přes který se připojíš na můj PC. Komunikace mezi nama po skype a je to. První operace na dálku na světě :)

čau a hezkého ježíška

[upravil dne 24/12/10 08:56 Sifon]

Odesláno

Přemo, tu páčku bych vzal i tak, si ochoten to udělat nadálku přes vzdálenou plochu nebo musím přijet k tobě ?

Peníze za tvoji práci budou stejné jakobych jel k tobě, jen bych ušetřil za cestu. Kolik za to vlastně budeš chtít ?

\\první otázka měla být vlastně jestli to chceš dělat :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Můžete mi prosím někdo říct co všechno mám objednat k dodělání tempomatu ?

Páčku, nějaké kabely ??? Nejlépe kódy. Díky Sifon

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...