Přejít na obsah

jannny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Město
    Chminianska Nová Ves
  • Stát
    Slovenská republika

jannny's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravim vsetkych, pred casom som na fore nasiel prispevok k teme o odstraneni vole v pravom spatnom zrkadle, ktore sa nepekne trasie za jazdy. Bol tam aj presny popis demontaze dveri z vnutornej strany a v spatnom bolo navrhnute vymedzit nejaku volu podlozkou ci nieco take. Rad by som sa do toho pustil, avsak nedari sa mi ten prispevok najst podla klucovych slov. Ak niekto o nom viete, poslite prosim link. Ak to uz niekto robil, tak vlastna skusenost je este cennejsia. Vdaka za pomoc. Jany
  2. jannny

    typ spojky

    diky Broňa :)
  3. Zdravím všetkých, potrebujem zistiť podľa VIN VF36D9HZC21441725 typ spojky. Musím totiž kúpiť novú sadu a v autokelly mi to podľa VIN nevedia určiť, keďže v 2006, čo je rok výroby mojej 407, sa menila spojka z 220mm lamely na 230mm lamelu. Že vraj mi to vedia predať, len podľa dátumu výroby, či to je do 1.5.2006, alebo po ňom. A práve to je neviem, lebo v techničáku mám len prvú evidenciu 13.6.2006 Prosím niekoho, kto mi to vie preveriť, nech si nájde chvíľu. Vopred vďaka!
  4. Zdravím všetkých, Z poslednej cesty som sa vratil len tak-tak keď mi už postupne hlásilo ESP, ABS, AIRBAGY... Doma som nenameral žiadne dobíjanie na kontaktoch (bolo tam len to, čo mala baterka). Chcem sa spýtať na postup, čo mám ako prvé preveriť, ktorá poistka je na dobíjanie (pri zapnutom kľúči mi totiž ani na chvíľu nenabehne kontrolka dobíjania), ako najlepšie preveriť kostru, či je alternátor funkčný, či nie ... Vďaka za rady!!!
  5. jannny

    cvakanie pri štarte a nič viac

    AnotherOne diky! Nakoniec sa ukázalo, že mechanik tie poistky kontroloval len \"na papieri\", keď som ja skontroloval poistku č.8 20A bola spálená. Teda nabudúce verím viac vlastnému rozumu
  6. jannny

    cvakanie pri štarte a nič viac

    Napájanie od spínacej skrinky ide priamo na štartér, alebo cez BSI, príp. nejaké relé. Má niekto k tomu schému?
  7. jannny

    cvakanie pri štarte a nič viac

    Ako vyzerajú tie maxipoistky MF? Aby som ich skontroloval...
  8. jannny

    cvakanie pri štarte a nič viac

    bateria mala 12,6 V Je to v poriadku? Ináč už má 5 rokov.
  9. jannny

    cvakanie pri štarte a nič viac

    skontroloval som všetky a nič ktorá by to mala byť?
  10. Včera ma auto nechalo v štichu, keď som sa pokúsil naštartovať, kontrolky všetky ok, po pretočení kľúčom len počuť slabé cvaknutie akoby pri BSI a nič viac. Neostalo nič iné, len ho zľahka roztlačiť, chytlo v momente, aby som došiel do miestneho servisu, kde skontrolovali štartér a že vraj nedostáva šťavu. Tak ju tam nejakým káblom priviedli a našartovalo bez problémov. Teda teraz je moja otázka, čo to má na svedomí. Poradťe prosím, termín dovolenky sa blíži!!! Diky!
  11. jannny

    Stěrače Valeo

    ja som menil len gumičky, výmena šla bez problémov, pri gumičkách boli priložené aj koncovky, ak by sa mi \"podarilo\" nejakú zlomiť kúpil som ich tu: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1263&id_tovar=20957&uroven=5&zaradenie=1263&ukaz=detail&hlzaradenie=1 nabudúce spravím to isté, cena stieračov je \"nekresťanská\"
  12. jannny

    aditiva

    to straki: ako si to myslel, že raz za 4 mesiace vyčistiť vstreky? To si myslel pri používaní aditív, či bez nich? A prečo ich takto často čistiť?
  13. to máš z toho, že máš v poslednej dobe veľa vecí ovládaných pod volantom
  14. zdravím všetkých, čo majú pod kapotou viac koníkov ako im doprial výrobca. Aké máte skúsenosti so spotrebou? Viem, že to závisí od štýlu jazdy, no mňa zaujíma najmä spotreba pri porovnateľnej jazde na porovnateľnom úseku cesty...
  15. jannny

    hands free u audio RD4

    nájde sa teda niekto, kto má domontovanú HF k RD4? A je ochotnýá pokecať... [upravil dne 24/2/11 10:25 jannny]
×
×
  • Vytvořit...