Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko,na zadním pravém okně mam dole v rohu vypískováno číslo 006101 .. Nevíte s čím to souvisí?Jestli to ma byt kdyz mi nekdo ukradne auto,nebo jestli to ma co společnyho s tmavými skly?Díky

Odesláno

Uz se tu o tom psalo, jsem zastance toho nemit viditelny vin na aute. Auto s vinem je zadanejsi pro zlodeje, vzhledem k tomu, ze se auta kradou spis na dily. Zlodej si pred muze podle vinu zjistit motor a vybavu auta a pak rovnou vi, jestli tohle auto sebere nebo ne. Navic podle vin se daji nechat udelat i klice.

Vin v rohu predniho skla mam prelepeny, neni videt.

Odesláno

no tak ja nevim o tom že by som mal na neakom okne vypiskovany vin alebo neake ine čislo :) jedine tak za prednym oknom mám nalepeny vin ale to ma asi každy :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Uz se tu o tom psalo, jsem zastance toho nemit viditelny vin na aute. Auto s vinem je zadanejsi pro zlodeje, vzhledem k tomu, ze se auta kradou spis na dily. Zlodej si pred muze podle vinu zjistit motor a vybavu auta a pak rovnou vi, jestli tohle auto sebere nebo ne. Navic podle vin se daji nechat udelat i klice.

tak to je super.. hlavne ze vsetvci mame pod sklom VIN :(

Odesláno
...Navic podle vin se daji nechat udelat i klice.

A nechtějí třeba vidět TP, když si necháváš dělat nový klíče? Když jsem chtěl v Peugeotu zjistit kod k radiu tak po mě chtěli jednak VINko a taky vidět TP.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...