Dadadavid Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Zdravíčko,na zadním pravém okně mam dole v rohu vypískováno číslo 006101 .. Nevíte s čím to souvisí?Jestli to ma byt kdyz mi nekdo ukradne auto,nebo jestli to ma co společnyho s tmavými skly?Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Proti krádeži. Pieskujú sa ale všetky sklá, čiže buď je toto jedno z iného auta, alebo si ty mal menené všetky ostatné Citovat
georgegg Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 sryy, za ale ta skla se leptají a nepískují Citovat
Vítek1 Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 skla se jak lepraji tak piskuji. vin se vetsinnou lepta CZ kod piskuje - leptani je jen naruseni vrchni vrstvy piskovani jde do hloubky a nejde vybrousit Citovat
HonzaZ Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Mám na všech sklech vypískovaný VIN. Citovat
Butrus Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 sryy, za ale ta skla se leptají a nepískují Dělá se obojí. Já mam pískované, byl jsem u toho když to dělal pískovací pistolí přes šablonu. Citovat
Benžík Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Uz se tu o tom psalo, jsem zastance toho nemit viditelny vin na aute. Auto s vinem je zadanejsi pro zlodeje, vzhledem k tomu, ze se auta kradou spis na dily. Zlodej si pred muze podle vinu zjistit motor a vybavu auta a pak rovnou vi, jestli tohle auto sebere nebo ne. Navic podle vin se daji nechat udelat i klice. Vin v rohu predniho skla mam prelepeny, neni videt. Citovat
winco Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 no tak ja nevim o tom že by som mal na neakom okne vypiskovany vin alebo neake ine čislo jedine tak za prednym oknom mám nalepeny vin ale to ma asi každy Citovat
Kenedi Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Uz se tu o tom psalo, jsem zastance toho nemit viditelny vin na aute. Auto s vinem je zadanejsi pro zlodeje, vzhledem k tomu, ze se auta kradou spis na dily. Zlodej si pred muze podle vinu zjistit motor a vybavu auta a pak rovnou vi, jestli tohle auto sebere nebo ne. Navic podle vin se daji nechat udelat i klice. Vin v rohu predniho skla mam prelepeny, neni videt. tak to je super.. hlavne ze vsetvci mame pod sklom VIN Citovat
Lví-ček Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Myslel jsem, že u Peugeotu je to normální. Taky mám na předním skle VIN. [upravil dne 7/1/11 10:45 Lví-ček] Citovat
Kenedi Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 tak havarijna poistka sa potom postara hadam ze ked moje VIN nebude pred barakom ze mi vyplatia prachy Citovat
Driver Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 ...Navic podle vin se daji nechat udelat i klice. Vin v rohu predniho skla mam prelepeny, neni videt. A nechtějí třeba vidět TP, když si necháváš dělat nový klíče? Když jsem chtěl v Peugeotu zjistit kod k radiu tak po mě chtěli jednak VINko a taky vidět TP. Citovat
DanculD Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 To potvrdzujem, aj odomna chceli velky TP a este aj obcanku. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Skoro všechny auta mají pod sklem vinko auta.... Klíče si udělá dost těžko, v originále ze zákona chtějí velký TP a OP.... Citovat
marko306 Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 dobre vieme ako to vo svete chodí. Svet nie je nepodplatiteľný. Tiež som zástancom toho aby nebolo vidieť VIN. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.