Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů

Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů  

1. 1. Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů

• a) ano
      79
    • b) nevím
      12
    • c) ne
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jinak ja mam autokelly nejake 3 km od baraku, a chodim tam celkem rad, sou tam fajn chalani, a co je podstatne, tak pres mail to neni vono, tam proste i poradia, povedia co se im vraci, co nejde, kde si treba priplatit, a kde je to blbost ... Nejvecsi odbornici sou to neni, ale poradili mi tam viac krat fajn ...

Tak ja se prizanam ze sem v autokelly otocil za ten cas co vyuzivam klubovou kartu ale skoro 400 Eur ... A chodim tam kupovat i kozmetiku, samozrejme ze tam nemaji profi, ale po turtlewax tam maji vse, a to mne uplne staci ... A hlavne sa mi paci, co som spominal, pridem tam, povedia ze maju viacej typov na tento model, zoberem vsetky, a donesem im naspet, ktore som nepouzil, bez problemov, bez pindov, a bez toho aby ma nutili vyberat si iny tovar ...

Vsetky diely v pohode rozbalia atd ...

Inak s majitelom, resp konatelom, alebo neviem co tam je, ten Branisla Szmag ci jak sa to pise, som sa toto leto celkom slusne ozral na diskoteke v Trnave :D :D :D Dosiel tam, ako bezny obcan, bol uz chyteny, vypital si ohen, a zacal s nami hovorit, potom sa predstavil ako konatel elitu, a ked sme mu neverili, ukazal nam obcanku (uz mal vypite) a tam sem si cez www.orsr.sk zistoval ci je to fakt on, a on fakt bol :D Ale nezdalo sa mi to, lebo hovoril ze kupili autokelly, tak mi to prislo, ze opilecke reci, a on naozaj :D Mam cislo na jeho zenu :D :D :D Chcel ma zamestnat :D :D :D

Odesláno
koblih69: klub není jen toto forum, ale i hlavní stránka, kde máš svůj profil, kde ty máš u kolonky řádný člen napsáno NE a je u toho vyskakovací okno s nápovědou jak se stát řádným členem. Píšu to po paměti, jak to bylo před lety, kdy jsem se stal řádným členem já, možná se to trošku změnilo. :myslim

á vida děkuji za postrčení už jsem to našel. Nepochybuji, že moje lehká demence způsobila, že jsme si toho nevšimnul, ale jsou jistě i další dementi, kteří se k tomu možná jnedostanou stejně jako já :D.

Tož toho využiju a zeptám se eště - když teď zaplatím tak budu mít člennství až do konce roku 2010 a nebo do poloviny prosince 2011 ??? :)

Odesláno

petre: chce to, aby lidi platili, nic jineho....

ja mam v kelly slevu na strejduv servis cca 50 procent, ale vzdy dily beru pul na pul, na klub a na strejdu, abych delal obrat, plus strejda obcas kartu pouzije i na jineho pezota, ale jen kvuli obratu klubu (ma me rad), sam tim ztraci penize, ale tolik mesicne to ani nahodou nedela....

Odesláno

Tak sem si tak pročetl tohle vlákno a vůbec si tak pročítám fórum takhle po ránu, když příjdu z práce a nad Stiflerovým příspěvkem sem se docela pozastavil a zamyslel. Je možná trochu smutné, že mě \"nakopl\" až ten jeho příspěvek, ale došlo mi, že i když sem teď Peugeota neměl (ale sháním stále) a vlastně teď ani auto nemám, tak od nového roku budu řádným členem.

Slevy asi těžko jen tak využiju (na co, když nemám zatim žádný auto :D ), na srazy nemám čas, neb bývají o víkendu a to sem v práci a rady s autem sou to samé, viz řádek výše.

Ale to pokecání, nebo spíše počtení, jelikož moc nepřispívám, když o tom vim prd, za to stojí. ;)

P.S. Ale snad se někdy dostanu na nějaký pražský sraz, či minisraz. :papa

Odesláno
Tak sem si tak pročetl tohle vlákno a vůbec si tak pročítám fórum takhle po ránu, když příjdu z práce a nad Stiflerovým příspěvkem sem se docela pozastavil a zamyslel. Je možná trochu smutné, že mě \"nakopl\" až ten jeho příspěvek, ale došlo mi, že i když sem teď Peugeota neměl (ale sháním stále) a vlastně teď ani auto nemám, tak od nového roku budu řádným členem....

Děkuji, těší mě, že zrovna můj příspěvek pomohl správně objasnit to, co jsem tím chtěl ve své mysli vyjádřit. A je vidět, že jsi mě pochopil správně. Až seženeš nějakého Peugeota, tak věřím, že se ti určitě podaří si udělat i dovolenou na nějaký ten srazík a pak už nebudeš chtít přestat. Clubové srazy jsou velice návykové, přestože komorní minisrazy hodnotím ze svých zkušeností lépe - člověk se pobaví a neztratí \"v davu\". ;)

Odesláno

To víš že vyplatí. Pokud si na autě děláš aspoň drobné opravy nebo údržbu, tak to máš klidně za jeden nákup zpět. Samozřejmě ale myslím, že většina nás platících členů to nedělá kvůli výhodám. Jde o to podpořit dobrou věc a toto je velice příjemný bonus.

Odesláno

Já si myslím, že skoro 80 hlasujících je při současném stavu, kdy o důležitých věcech jako jsou třeba volby nebo výroční zpráva hlasuje cca 30% řádných členů, docela slušný výsledek.

Jedno pozitivum ale v této anketě vidím - minimálně jeden člověk se chytil za nos a začal se o řádné členství zajímat (je to kapka v moři, ale i za ní dík).

Odesláno

Kua pište všichni kdo to využíváte těch slev že se to vyplatí ať přesvědčíme k řádnému členství těch pár,kteří se právě možná teď rozhodují ... šup ! šup ! :D (pardon,požil jsem.. :cool: )

Odesláno

Což mi připomíná .. vím že to má jít jinam ale : Dá se na P-C kartičku v A-K koupit se slevou i něco co není na moje auto přímo ? Tj např. na GOLFa atd. Díky za info

Odesláno

A tu peknu clensku karticku nam zavidia aj v zahranici. Napr tu v IRL ked som im ju ukazal tak to bola frajerina a hned zacali ze tie ich kluby su este v plienkach. Taky som bol pysny ze konecne uznali ze nieco z vychodnej europy je lepsie ako ich.

Odesláno

Jednoznačně se vyplatí. Sice jsem si vyslechl nějaký ten názor, že to jsou vyhozené peníze, ale stál jsem si za svým. Rozhodně jsem podpořil dobrou věc a budu v tom pokračovat. Jsou tu super lidi, kteří poradí snad se vším a to je k nezaplacení. Nějakou tu dokumentaci už jsem si taky stáhnul:super Navíc si tady člověk při čtení některých příspěvků užije i spoustu legrace:D Co se srazů týká, tak jsem byl letos poprvé a bylo to moc fajn. Jen pár lidí, ale super.

A finančně? Je to to poslední. Můžu koupit z netu, ale kdo mi zaručí, že dostanu to, co jsem si objednal:roll První nákup v A-K mi ušetřil cca 700,-Kč, takže asi tak.

Děkujme vedení klubu, že to tu funguje tak, jak to funguje a doufejme, že to bude fungovat dál:potlesk

Odesláno

Ano - vyplatí:

1.) za ušetřený čas při radách, tipech, pomoci, pracovních postupech atd.

2.) za sehnání náhradních dílů, a inzerci všeobecně

3.) za pokec a setkání s prima lidmi

4.) za přečtení všemožných zajímavých informací které jinde těžko hledat

5.) za nalezení servisu PP205 (bez Peugeot clubu bych ho asi hned tak nenašel, a tím nechci říct že neni vidět :) )

6.) za to, že člověk někam patří, a rád se vrací

7.) za slevy

to všechno sice lze i bez placení, ale já si toho cením ;)

[upravil dne 25/12/10 13:42 Mik.e]

Odesláno

Příští rok už přestanu dotovat jednu bankovní instituci nesmyslnejma poplatkama za každej prd, ale P-C budu dotovat skrze členství nadále poněvadž tam to pro mne nějakej smysl má. :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...