vendelinek Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 todle nevypadá vubec dobře,na opravu bych ani nemyslel,když to daji na stolici a budou rovnat,vyjde tě to dráž než dostaneš od pojistovny Citovat
Bronak Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 a jak to bylo s xenonama ? nikdo nic neříkal neremcali cajti nic ? já se toho docela bojím že mě někdo naprcá a slíznu to já za nelegální úpravy na autě Citovat
Medvěd Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Souhlas s Dzavelem - vzít co dá pojišťovna, z vraku vybrat použitelné a PRODEJNÉ díly a PRODAT a za výslednou sumu koupit buď něco novějšího nebo 306ku v 1A stavu. Nechávat si vrak na díly někde na zahradě je nesmysl, všechno akorát zarezne a zpuchří, následně stejně budeš muset bývalé auto odvézt do šmelcu. Citovat
Meldik Odesláno 10. prosinec 2010 Autor Odesláno 10. prosinec 2010 opravovat to nebudu......Medvěd to popsal výstizně a tak nějak to dopadne.......chtěl bych zůstat u Peugeotu, ale 306 a 406 jsou poslední modely, který mě oslovujou....... Citovat
straki007 Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 A co tak nechat si vypocitat svepomoc??? Citovat
oddie Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Pořídit něco jiného, oprava nemá u takového auta smysl. Citovat
vix Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Prodat do Rumunska, Bulharska kde to opraví, stočí tachometr a autí bude ještě pár let jezdit. Škoda práce, tohle opravovat (tady u nás). Citovat
brutall Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Podle předního kola, jak je zaražený do podběhu, vyjela poloosa z převodovky a proto vytekl olej. Citovat
KoudaK Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 jde o to,jestli máš opraváře (mechanika) kamaráda nebo to dáš někam do servisu..což může dělat rozdíl třeba 5 tisíc a podle toho bych se rozhodoval.. Citovat
oni Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 no vcera jsem byl u meldika, je pravda,ze ted,kdyz je tolik snehu kupovat auto v bazaci, no nevim. na auto se dnes jdem podivtat snad,ale myslim,ze to nema cenu opravovat. ja bych koupil nejaky auto na dojeti, do leta nasetril prachy a pak koupil nejaky pekny uz lepsi auto.. Citovat
Meldik Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 Tak auto je \"necekane\" totalka.....kdyby to nekdo chtel, tak at se mi ozve, uvidi se dle nabidky, kdyz se neproda pujde na dily....ale radsi bych se zbavil celeho vraku..... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Tak ja nevim, ja sem opravoval horsie buchnutu 306 tku Jenze vetsinu veci okrem laku, vymeny okna a rovnaniu nosnika som si robil sam ... Ale to som menil aj kapotu, saharu, chladic, koleno vyfuku, nejaky hadice, obe svetla atd ... V tomto pripade to vypada, ze hladic a ten zvysek je celej, kapota vyzera taky OK ... Toz naraznik, celo, blatnik, podblatnik, sklo a pozret co je na naprave ... Mozna se i vysunula poloosa a vytelk olej s prevodovky, na olejovu vanu to nevyzera ... Zase sadu polskeho ramena ze vsim sudy koupis na aukru za par korun ... Takto s fotky tezko, ale verim ze bych to za nejakych 500 - 600 zbouchal ... Ono zalezi na casu, a na tom, kolik dostanes ... Ja sem dostal 1730 Eur za totalku ... Poskladal sem to za 650 ze vsim krom laku, ale proste i s rovnanim nosnika v autorizaku citroenu, i s novym sklem atd ... 250 Eur mne stal lak, tj 900 Eur a auto je jak bolo ... V podstate sem \"vydelal\" 830 Eur co je cca 21 tis. Kč. Samozrejme, ze sem pri tom stravil cas, a neco mne stal i telefon atd ... Ale je to proste o tvych moznostech ... Ja sem nebyl vtedy v ruzove financne situaci, a tak se mi prikladat penize nechtelo ... Vedel sem ze auto je jinak v perfektnim stavu, a za 1730 Eur bych v takovem stavu 306 tku nenasel, a dokladat se mi nechtelo, lebo sem nemnel praci, a nevedel sem co bude ... Ale jako vravim, je to vzdy na zvazeni, pokud mas nejake penize na vic, a s tymhle autem si neni spokojenej, nebo uz nebylo v nejlepsim stavu atd, tak se na to vykasli a kup neco jineho ... Keby si bol na Slovensku s SK SPZ tak to ale za 300-400 Eur kupim Citovat
wooody Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 tak jak to bude, pude na díly nebo ne?? hodila by se mi H7 páčka, nebo ty relátka na světlech, nevim jak si to měl udělaný Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Vyplatí se to rozprodat na díly. Rozhodně tak získáš víc, než za celý vrak. Alespoň já tak rozprodal Mazdu 121, všechny díly hodně pod cenou (asi jsem trošku naštval prodejce dílů na Mazda klubu) a i tak jsem maximálně spokojen. Citovat
victory Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Pokud máš kam to dát , tak rozprodat na díly. Pokud ne tak zkus vrakoviště, nějakou korunu ti za to taky dají. Kolik ti dala pojišťovna ? Citovat
Meldik Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 wooody:....puvodne tam byla H4ka.......packa zustala z H4, na 2x H7 jsem to udelal pres rele..... victory: pojistovna dala 28 tis.......postavit to kam je.....nevim porad no.... Citovat
victory Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Škoda pěknýho auta... Před rokem jsem naboural svoje fako o strom. Před bouračkou bylo docela v dobrým stavu, po olejích, revizi, nova STK... navíc tou dobou student, prachy na jinou káru nebyly... Takže jsem se na zimu zavřel do garáže, uříznul jsem čumák, na vrakáči jsem uříznul taky jeden, svařil, složil, a jezdí dodnes :D:D . Jede rovně, nikam netáhne, gumy nesjíždí . Dneska už bych do toho nešel, bylo s tím moc práce, výsledek uspokojivý. Citovat
wooody Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 meldik a kolik bys chtěl za tu kabeláž s těma relátkama, ať to nemusim vymejšlet Citovat
oni Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 hele tak ja bych bral taky par dilu, jestli mas misto, ja to budu resit a tebe se budu ptat jen na cenu.. Citovat
mxmen Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 rozprodej to po dílech jestli to máš kde postavit, sice to chvilku potrvá ale něco vyděláš a zbytek dáš do šrotu, na vrakáči ti dají prd je to vyběhlej model a taky chtejí vydělat. Při odhlašování na dopravce napiš čestný prohlášení že auto použiješ na díly a bude stát na tvém pozemku a ne někde na ulici a nemusíš platit dan za ekolikvidaci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.