Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,uz jsem tu neco objevil,ale i tak se zeptam,co je nejlepsi natirat na tu gumu aby dvere neprimrzly a nejlepe aby bylo mozne,ze neco takoveho mam doma nebo aspon neco ,co koupim v kazdem meste?Jinak vim ze se to tu resilo,ale nejak mi unikla ta spravna odpoved :)

Odesláno

Já jsem si koupil v AK lůj na pryž asi za 100 Kč a zatím dobrý. Možná je to stejný lůj jak na ústa, ale to fakt nevím. Někdo tu doporučoval třeba indulonu, ale to se bojím, že až bych v saku lezl do auta, že ho budu mít černé od gumy ... když to bude mastné. Lůj jsem nanesl a mastné to není :)

PS: co je na to nej? Parkuj ve vytápěné garáži :D

[upravil dne 30/11/10 15:25 MilanF1]

Odesláno

přesně jak píše MilanF1 je to třeba sprej nebo taková pasta a je to jako lůj a maj to třeba v kelly ale myslim že by si to moh koupit i na pumpě

Odesláno
No , já mám gumy v pohodě,zatim, ale zámek 5 tejch dveří mi zamrznul a nemůžu se dostat do kufru:D

na 306? to je blbý ... napadlo mě polejt zámek nemrznoučkou do ostřikovačů ... ale jak by ses tam dostal ... snad jedině vnitřkem po sklopení sedaček :D

Odesláno
No , já mám gumy v pohodě,zatim, ale zámek 5 tejch dveří mi zamrznul a nemůžu se dostat do kufru:D

Tak to bude chtít do tepla a pak prostříkat a namazat i těsnění. Zkus to prostříknot a nebo fenem, horkovzdušnou pistolí rozehřát. Pokud máš obyčejný klíč bez imobiseru, tak jej nahřej a strč do zámku a ono to povolí. Pak to hned nečím vystříkej, aby to nezamrzlo!!!

[upravil dne 30/11/10 17:06 OK406]

Odesláno

na 306? to je blbý ... napadlo mě polejt zámek nemrznoučkou do ostřikovačů ... ale jak by ses tam dostal ... snad jedině vnitřkem po sklopení sedaček :D

na zámky mám jednu vychytávku,stříkám do vnitřku injekční stříkačkou tenkou jehlou brzdovou kapalinu,ale letos jsem tak nějak asi:D na ty 5 tý dvéře za poměl ,nebo co:D ,a zamrznul mi zámek a nejde mi ho promáčknout aby se dveře otevřely ,klíč nepoužívám,odemykám centrálem,dálkou

zatim nikdy ,co auto máme,sem neměl problem s dveřmama aby přimrzly na gumu

Odesláno

Už asi třetim rokem mam silikon v lahvičce s houbičkou a super, nepřimrzá, dobře se aplikuje, cena okolo 30kč

A WDčko dát na gumu je nesmysl, to tu gumu rozleptá, WDčko je do zámků;)

b88e732328424591c3b60f4152b0ec69.jpg

[upravil dne 30/11/10 19:20 Radek Hurvajz]

Odesláno

Dneska jsem měl auto v servisu (oprava prosakujícího vstřiku), bylo krásně vyschlý, tak jsem tam koupil ten silkal a nastříkal jsem to těsnění, zítra ráno poznam, jestli ten sprej funguje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...