Dadadavid Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ahoj,uz jsem tu neco objevil,ale i tak se zeptam,co je nejlepsi natirat na tu gumu aby dvere neprimrzly a nejlepe aby bylo mozne,ze neco takoveho mam doma nebo aspon neco ,co koupim v kazdem meste?Jinak vim ze se to tu resilo,ale nejak mi unikla ta spravna odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Já jsem si koupil v AK lůj na pryž asi za 100 Kč a zatím dobrý. Možná je to stejný lůj jak na ústa, ale to fakt nevím. Někdo tu doporučoval třeba indulonu, ale to se bojím, že až bych v saku lezl do auta, že ho budu mít černé od gumy ... když to bude mastné. Lůj jsem nanesl a mastné to není PS: co je na to nej? Parkuj ve vytápěné garáži [upravil dne 30/11/10 15:25 MilanF1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 ja jsem nastrikal gumu silkalem abych se o ni nezaspinil a vrsek kdy vetsinou natece voda a clovek se toho nedotyka tak WD40 [upravil dne 30/11/10 16:01 Vítek1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliki Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 přesně jak píše MilanF1 je to třeba sprej nebo taková pasta a je to jako lůj a maj to třeba v kelly ale myslim že by si to moh koupit i na pumpě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enikybeniky Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Nejlepší zkušenost mám zatím se Silkalem z AutoKelly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 No , já mám gumy v pohodě,zatim, ale zámek 5 tejch dveří mi zamrznul a nemůžu se dostat do kufru:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groovred Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Koupil jsem v kelly nakou tycinku na to urcenou ale stoji za h... dvere primrzaj...nejlepsi je jeleni luj na rty prodavaj i v kauflandu takovej hrubši Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 No , já mám gumy v pohodě,zatim, ale zámek 5 tejch dveří mi zamrznul a nemůžu se dostat do kufru:D na 306? to je blbý ... napadlo mě polejt zámek nemrznoučkou do ostřikovačů ... ale jak by ses tam dostal ... snad jedině vnitřkem po sklopení sedaček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Obyčejnej Silkal ti tam vydrží celou zimu, ale nejdřív musíš mít ty gumy a rámy dveří suchý (což je v tomhle počasí bez garáže skoro utopie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 No , já mám gumy v pohodě,zatim, ale zámek 5 tejch dveří mi zamrznul a nemůžu se dostat do kufru:D Tak to bude chtít do tepla a pak prostříkat a namazat i těsnění. Zkus to prostříknot a nebo fenem, horkovzdušnou pistolí rozehřát. Pokud máš obyčejný klíč bez imobiseru, tak jej nahřej a strč do zámku a ono to povolí. Pak to hned nečím vystříkej, aby to nezamrzlo!!! [upravil dne 30/11/10 17:06 OK406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 No , já mám gumy v pohodě,zatim, ale zámek 5 tejch dveří mi zamrznul a nemůžu se dostat do kufru:D na 306? to je blbý ... napadlo mě polejt zámek nemrznoučkou do ostřikovačů ... ale jak by ses tam dostal ... snad jedině vnitřkem po sklopení sedaček na zámky mám jednu vychytávku,stříkám do vnitřku injekční stříkačkou tenkou jehlou brzdovou kapalinu,ale letos jsem tak nějak asi:D na ty 5 tý dvéře za poměl ,nebo co:D ,a zamrznul mi zámek a nejde mi ho promáčknout aby se dveře otevřely ,klíč nepoužívám,odemykám centrálem,dálkou zatim nikdy ,co auto máme,sem neměl problem s dveřmama aby přimrzly na gumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 glycerín je glycerín, je nejlepší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Zatim jsem jen na svoje dvere máznul nejaky krem na ruce s glycerinem,tak jsem zvedav,rano poznam vysledek a dam vedet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Suhlasim s pumkacom, zajdi do lekarne a kup ssi flasticku lekarskeho glycerinu. S tim natri vsetky gumy na dverach. Mne sato velmi osvedcilo a je to za paar supov.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 já jsem punkáč nééé pumkáč :bacha:bacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjirkaaa Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Používám druhým rokem toto a jsem spokojen. Je to s aplikační houbičkou. Jinak předtím jsem mazal tyčinkou od Sonaxu, něco jako jelení lůj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 glycerin a je po problémech:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Už asi třetim rokem mam silikon v lahvičce s houbičkou a super, nepřimrzá, dobře se aplikuje, cena okolo 30kč A WDčko dát na gumu je nesmysl, to tu gumu rozleptá, WDčko je do zámků [upravil dne 30/11/10 19:20 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enikybeniky Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Chlapi, kde prodávaj 2 výše uvedené výrobky? Źe bych zkusil kvůli tý aplikační houbičce.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Dneska jsem měl auto v servisu (oprava prosakujícího vstřiku), bylo krásně vyschlý, tak jsem tam koupil ten silkal a nastříkal jsem to těsnění, zítra ráno poznam, jestli ten sprej funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts