Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik jste videli nejvic jet 106ku a 306ku?jakykoliv motor

Recommended Posts

Odesláno

A už to někdo z vás zkoušel na brzdě ?? jaka je doopravdy reálná rychlost,a né to co vidíte na budíkách... Vím že při 220 budíkově bylo na brzdě 200Kmh. Takže potom může jet i 1.4 220Kmh :D.

Odesláno

na brzde auto pojede vzdycky rychlejs, protoze tam se jednak ta maximalka pocita a pak tam neni odpor vzduchu. Ideal je GPSka, ta lze minimalne

[upravil dne 20.11.2010 21:48 MrChodny]

Odesláno

306 2.0 16V XSi (97,4 kW) mi jela nejvíc 218 km/h (tachometrových), 306 GTi-6 jsem nestihl odzkoušet, ale 200 km/h to jelo a konečná to zdaleka nebyla. ;)

Odesláno

tak sice mám imprezu ale taky se přidám- pětka při stovce 2300ot/min-tedy maximálku mám dost přes třista za hodinu. Ale odpor vzduchu je tak obrovský že by to impreza určitě nedala. Jinak já s ní jel max. 190km/h a ani mě to víc neláká zato největší požitek jsou okrsky a tam jen druhý a třetí stupeň což je rychlost mezi 70-140km/h a čtyřka jen někdy. Včera jsem si takto užíval plných 70km trasy v 7600 ot/min. a že to střílí z výfuku po každém řazení ani nemluvím.:Dprostě paráda

Odesláno
peugeot 405 1.9d (rv.1990) - tachometrovych 190, gps 183 kdyby zajimalo :D

[upravil dne 19/11/10 14:41 haxcoxo]

Teda to bych chtel i zazit,mam 1.9td 66kw 1996 auto 406ku a jede max 175:)

tak 406ka bude taky těžší o nějakejch 200 kilo než 405

Odesláno

205 1.8d letěla 180 km/h tachometrovejch :)

Dobrý bylo dřív že se udávali maximální rychlosti... dneska je to všechno omezený na 250 a víš kulový co jede líp jestli Audina nebo Mergl.

Podle té maximálky se nechala aspoň odhadnout síla toho motoru :)

kW nejsou vše.... jako je tomu u MONDEO ST ECOBOOST 240 koní a z 0-100 za 8,9 což je DOST ŠPATNÝ.... by ho vyndala i 205 1.9GTi.

Tzn. maximálka je v podstatě k ničemu ale dřív se nechalo podle toho řídit :)

V dnešní době vylízanejch Automatů z ameriky a debilnich DSG, POWERSHIFT a pod. nesmyslů všechno značně komplikuje.

Odesláno

podle maximální rychlosti bych se neřídil jak u strých ani u nových aut:)

A jeliokž většina lidí má auto na dopravu z bodu A do B, tak je spíš zajímá \"pružnost\" motoru.

Odesláno

myslíš naftový turbo motor.... přijde turbo efekt u 2tis a pak je to mrtvý hmmm hroznej nesmysl přebytek krouťáku a nic z toho.

Dneska většina lidí jezdí agresivně pže se nudí v těchlech autech. Nafta patří do kamen....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mám 306 GTI a jednou jsem ji dal na 235, mám to natočený i ne telefonu:cool:

sprint na 400m 15,808 cílovárychlost 142,139 km/h

Odesláno

Jel jsem na slapaci trikolce 200 v meste a 300 z mista podle nakreslenych budiku :D Ne sry ale toto je uz moc.. :D Bavit se vazne o teoretickych hodnotach snad nemuze nikdo myslet ani vazne :super Nehlede na to jak nekdo poznamenal k cemu to je dobry.. mozna tak na podivnou diagnostiku jestli jede motor tak jak ma ale to se staci podivat do papiru jaka je maximalni rychlost a nebo pro zajimavost si spocitat teoretickou podle prevodovky :)

PS: Az se tu bude resit rychlost nebo casy na opravdu merenych usecich profi technikou pak to uz nejakej smyl dava ale toto :myslim .. to je tak dobry na honeni trika :blicismajlik Dopsal jsem :roker

Odesláno
Jel jsem na slapaci trikolce 200 v meste a 300 z mista podle nakreslenych budiku :D Ne sry ale toto je uz moc.. :D Bavit se vazne o teoretickych hodnotach snad nemuze nikdo myslet ani vazne :super Nehlede na to jak nekdo poznamenal k cemu to je dobry.. mozna tak na podivnou diagnostiku jestli jede motor tak jak ma ale to se staci podivat do papiru jaka je maximalni rychlost a nebo pro zajimavost si spocitat teoretickou podle prevodovky :)

PS: Az se tu bude resit rychlost nebo casy na opravdu merenych usecich profi technikou pak to uz nejakej smyl dava ale toto :myslim .. to je tak dobry na honeni trika :blicismajlik Dopsal jsem :roker

Proč? Někdo tu hodnotu musí spočítat, aby se potom dotyčnej mohl podívat do těch papírů:papa

Odesláno

no ja taky musim napsat,ze resit ale 106 a 306 no nevim. osobne resit max rychlost je k nicemu, kdyby jste radsi resili stejnou trasu a kdo ji zajede z mensi spotrebou na ruznych objemech.

Odesláno

Mno já se svojí seriovou 106 1.1 dostal na tachometrových 175:o, ale pak mě cesta donutila sundat nohu z plynu:(, šla by pomaličku i výš, ale nevím na kolik... každopádně nerad to dělám, podle mě toto autíčku neprospívá...

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...