Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pochlubte se s SPZ vašich Peugeotů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Pežoťáci a Pežoťačky, máte nějakou zajímavou SPZ na vašem miláčkovi? Pochlubte se. Já začnu s SPZ mojí 406. Už jsem auto s touto SPZ koupil, předchozí majitel ji prý dostal při přihlašování auta náhodou (není politik, podnikatel, policajt ani nemá na dopravním inspektorátu žádný známosti).

post-31496-14109613544289_thumb.jpg

Odesláno
Zatial len mobilom, treba doladit detailya potom bude normalna foto ;) A ano stal som v tej spravnej rade

Pěkné! (smajlík s palcem nahoru).

[upravil dne 17/11/2010 13:24 Béďa]

Odesláno
Tak Pežoťáci a Pežoťačky, máte nějakou zajímavou SPZ na vašem miláčkovi? Pochlubte se. Já začnu s SPZ mojí 406. Už jsem auto s touto SPZ koupil, předchozí majitel ji prý dostal při přihlašování auta náhodou (není politik, podnikatel, policajt ani nemá na dopravním inspektorátu žádný známosti).

Po pravde jsem si cely zivot nedokazal predstavit klasicky sedan se ZADNÍM stěračem,tak ted uz vim jak to vypada :D Díky Tobě ;)

Odesláno
Tak šup šup, hledá se vhodná SPZ na modrou 206ku, zítra se jede tankovat (zdarma) a taky vyloupit banka... :roll:D

[Edited on 16/11/10 21:06 peugeot09]

hele jestli si to najdu na netu nebo obejdu nekde sidliste je jedno ne? nevidim zadnej problem dat auto s spz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...