mares Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Největší tuzemský výrobce automobilů Škoda Auto chystá redesign svého loga.Na automobilových webech navíc koluje informace, že facelift loga souvisí s celkovou postupnou změnou image automobilky a nový znak by mohl být představen k příležitosti odhalení nového modelu Škody. Už jste ho viděli? Citovat
JoseA Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Nevím o tom nic, ale nejspíš pujde o minimální změnu. To logo už se změnilo od dob L&K několikrát, ale pořád zůstal okřídlený šíp Citovat
peugeot09 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Jaký bude to nový logo? Lítající zelenej pták nad dvojwéčkem? Nebo Spejbl s Hurvínkem? [Edited on 11/11/10 22:33 peugeot09] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 A zajímá to vůbec někoho???:aut Musim si rypnut, verim, ze su tu aj ludia zahladeny nie len do peugeotu Citovat
Šalda Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 A zajímá to vůbec někoho???:aut Musim si rypnut, verim, ze su tu aj ludia zahladeny nie len do peugeotu Já vím, Lubko;) Citovat
jofo Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Uz nevedia automobilky cim omladit auto tak menia loga. Kto za poslednu dobu spravil nejaku zmenu loga? Viem ze citroen, peugeot, teraz skoda. Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 a na oktavky f tedeicku a fabie v hatepecku se znaky davat nebudou vubec, aby meli tuneri lehci praci a nemuseli je odstranovat taky by mohli udelat nejaky napaditejsi reklamy, ta na pekelne turbomotory mi prijde docela trapna .. to tahle je lepsi [upravil dne 12/11/10 09:06 Ferry] Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Spíš by konečně mohli vrazit prachy do komfortu a strkat do těch aut něco jiného než ty dřevěné lavice z kostela co tam dávají teď. Ale jinak bych se na nové logo podíval, ne že ne. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Mne sa paci reklama na rsku Inak na komfort som mal rovnaky nazor, ale zmenil som ho Jazdi si mi v nich dobre Citovat
MJSytic Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Přiznám se, že potom, co jsem se projel v tý nový Fábce RS u mě Škodovka docela stoupla, ale na Péčko to stále ještě nemá Citovat
Guest Džůny Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 To já už do Fábie a Oktávky nelezu pokud to není absolutně nutné... po 300 km cestě na Slovensko na zadní sedačce Fabie jsem málem zdechl. Rameno, záda a prdel mě bolely ještě tři dny potom. Citovat
jofo Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 No skoda by vrazala viac do vybavy, ale majitel VW ju brzdi, lebo je silnou konkurenciu a predava sa viac ako ich auticka. Minule som o tom cital ze skodovka musi byt len chudobnejsia sestra VW. Citovat
Šalda Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Včera nám dovezli nový služební oktávky, 3 kousky, vypadají celkem slušně, v Tdi, ale za cenu 620t to nemá pomalu nic, tudíž pokud škodovka nezmění svoji cenovou politiku tak o ně nemám zájem, za tyhle prachy se dají sehnat jiný a hezčí auta:)A nemyslím tím jen Peugeoty:D Citovat
JoseA Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Šalda má pravdu, cena základních modelů škodovek je hodně vysoko a základní výbava nulová. Když vidím dvojkovou octavii, kde si majitel nepřiplatil ani za boční ochranné lišty a má tam prázdné prolisy, tak si musím odplivnout. Citovat
FrantaCV Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Dneska jsem na \"Rádio F1\" zaslechl komenář k tomu novém logu \"Okřídlený šíp má prý zůstat ale v úplně novém \"dizajnu\" a rovněž umístění na vozidle se má zásadně změnit. Kéž by se tak změnila kvalita ve vztahu k ceně, nebo obráceně cena ve vztahu ke kvalitě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.