Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Škodovka chystá omlazení loga

Recommended Posts

Odesláno

Největší tuzemský výrobce automobilů Škoda Auto chystá redesign svého loga.Na automobilových webech navíc koluje informace, že facelift loga souvisí s celkovou postupnou změnou image automobilky a nový znak by mohl být představen k příležitosti odhalení nového modelu Škody. Už jste ho viděli?

Odesláno

Nevím o tom nic, ale nejspíš pujde o minimální změnu. To logo už se změnilo od dob L&K několikrát, ale pořád zůstal okřídlený šíp

Odesláno
A zajímá to vůbec někoho???:aut:aut

Musim si rypnut, verim, ze su tu aj ludia zahladeny nie len do peugeotu :P

Odesláno

a na oktavky f tedeicku a fabie v hatepecku se znaky davat nebudou vubec, aby meli tuneri lehci praci a nemuseli je odstranovat :D

taky by mohli udelat nejaky napaditejsi reklamy, ta na pekelne turbomotory mi prijde docela trapna .. :roll

to tahle je lepsi ;)

[upravil dne 12/11/10 09:06 Ferry]

Odesláno

Spíš by konečně mohli vrazit prachy do komfortu a strkat do těch aut něco jiného než ty dřevěné lavice z kostela co tam dávají teď. :D Ale jinak bych se na nové logo podíval, ne že ne.

Odesláno

Mne sa paci reklama na rsku :)

Inak na komfort som mal rovnaky nazor, ale zmenil som ho :) Jazdi si mi v nich dobre :)

Odesláno

Přiznám se, že potom, co jsem se projel v tý nový Fábce RS u mě Škodovka docela stoupla, ale na Péčko to stále ještě nemá :D

Odesláno

To já už do Fábie a Oktávky nelezu pokud to není absolutně nutné... po 300 km cestě na Slovensko na zadní sedačce Fabie jsem málem zdechl. Rameno, záda a prdel mě bolely ještě tři dny potom.

Odesláno

No skoda by vrazala viac do vybavy, ale majitel VW ju brzdi, lebo je silnou konkurenciu a predava sa viac ako ich auticka.

Minule som o tom cital ze skodovka musi byt len chudobnejsia sestra VW.

Odesláno

Včera nám dovezli nový služební oktávky, 3 kousky, vypadají celkem slušně, v Tdi, ale za cenu 620t to nemá pomalu nic, tudíž pokud škodovka nezmění svoji cenovou politiku tak o ně nemám zájem, za tyhle prachy se dají sehnat jiný a hezčí auta:)A nemyslím tím jen Peugeoty:D

Odesláno

Šalda má pravdu, cena základních modelů škodovek je hodně vysoko a základní výbava nulová. Když vidím dvojkovou octavii, kde si majitel nepřiplatil ani za boční ochranné lišty a má tam prázdné prolisy, tak si musím odplivnout.

Odesláno

Dneska jsem na \"Rádio F1\" zaslechl komenář k tomu novém logu \"Okřídlený šíp má prý zůstat ale v úplně novém \"dizajnu\" a rovněž umístění na vozidle se má zásadně změnit.

Kéž by se tak změnila kvalita ve vztahu k ceně, nebo obráceně cena ve vztahu ke kvalitě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...