CZenda Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Zdarec, nevíte někdo jestli by se nechal sehnat přítlačný talíř levnějc než na AutoKelly? Tam jsou ty ceny hrozný. Nebo jestli máte někdo navíc nepoužitý. Mám 8B (VF38BRHZE80979...) Mimo to: Spadl mi spojkový pedál(za jízdy), když jsem vyndal váleček, tak páka na spojce(ovladač) byl volný a podivně skřípal, předběžně tedy svádím na přítlačný talíř(asi pružina), ale teď otázka - jestli má cenu měnit jenom přítlačák nebo celou spojku. Díky za náměty. Občas si říkám, že asi zase začnu jezdit na kole Citovat
enikybeniky Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Zkus napsat členovi godzila.01. Citovat
godzila.01 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Chtěl jsem mrknout, ale v tom vinu ti chybí tři čísla... Kdyžtak mi to pošli do SZ, já se kouknu .... Citovat
Ferry Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 jen tak - 8B nic nerika, jen to, ze to auto je 406 sedan to co je zajimavy je, ze kod motoru je RHZ Citovat
CZenda Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 jen tak - 8B nic nerika, jen to, ze to auto je 406 sedan to co je zajimavy je, ze kod motoru je RHZ Zajimavy? Mam auto pul roku, takze zatim o něm nevim skoro nic moc, je to jeden z prvních po faceu, tento nemá FAP. Je v RHZ problém? Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Spíš se ti jen vycvaklo ložisko, má to tažnou spojku, a to zajištění je dost pofidérní. Citovat
Guest sukpavel Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Určitě měnit celou sadu a pokud to má něco najeto, tak bych jí měnil hned, když se to bude rozebírat. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Určitě měnit celou sadu a pokud to má něco najeto, tak bych jí měnil hned, když se to bude rozebírat. už proto, že cena samostatných dílů spojky je vysoká--i finančně je lepší koupit sadu Citovat
Qcko Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 CZenda: vo VIN je dolezitych poslednych 8 cisel;) ... a spojku menit urcite celu, ako ti radia viaceri, dal si si skontrolovat spojkovy valec, ci nie je chyba v nom? Citovat
CZenda Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 Tak spojka je venku - totalně zadrbané a rozpadlé ložisko a probroušený přítlačný kotouč, takže všechno nový. A teď rozhodovací moment: NECHAT nebo NENECHAT původní setrvák (dvouhmota)? Je na něm malá vůle a je malinko povrchově popálený(černý). Nebo dát nový i setrvák, který je pak v sadě za cca 11 000,- Jinak spojka točila natvrdo v zadřeném ložisku asi dost dlouho, takže to vše dostalo dost zabrat. Poraďte... zkušenost? Citovat
koblih69 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Zavolej tomuto člověku: http://aukro.cz/item1308517315_peugeot_setrvacnik_406_607_806_2_0_hdi_citroen_c5.html při jednání mimo Aukro ti nabídne ještě o proviz nižší cenu. Dodání do 2. dne. Citovat
CZenda Odesláno 16. listopad 2010 Autor Odesláno 16. listopad 2010 Tak spojka je zpět, vše pokupě, ale překvapila mě další nemilost. Spojkový válec co je na spojce-převedovce, tak propouští kapalinu kolem vsazené hydraulické hadičky. Nikde nemůžu najít jak vypadá originál v pořádku, zkoušel jsem na osazení dávat O-kroužek, ale ten netěsní, podle garážníka by na konci toho kužele co se vsazuje do válce mělo být jakýsi kuželový těsnění, ale nikde ho nemůžu najít(obrázek,prodej). Prej se to prodává jenom s celou hydraulickou hadicí a to je docela rána a další práce navíc. Nemáte někdo fotku, jak má vypadat konec té hydraulické hadice, který se vsazuje do spojkového válce na převodovce? Popř. TIP kde koupit těsnění nebo tu koncovku. Citovat
CZenda Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 No nic, tak toto téma uzavřeme. Spojka je hotova, dvouhmotový setrvačník zůstal původní. Těsnění na hydrauliku spojky jsem sehnal za 400,- včetně hadice Koho zlobí spojka(často nejde zařadit zpátečka), tak doporučuji spojku vyměnit, je to nádherný pocit, ticha, měkka a pohodlí. Citovat
Šalda Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Mě spojka při sešlápnutí tak nějak podivně čvachtá, ale jinak řadí super, co by to mohlo být??A na pedálu spojky cítím takový malý vibrace, tudíž asi spojka odchází, nemám pravdu?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.