Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Záleží hodně na značce?

Recommended Posts

Odesláno

Drsnej výprodej. Tohle nebude ani Hella, ani Siemens apod., pokud vím. Ale za tu cenu to asi risknout jde. Akorát pozor na to, že ji má jen pár poboček, na objednání zapomeňte.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

převčírem sem si čistil váhu a rosvítila se mi dia...auto jede furt pecka jen to svítí do očí...myslíte že to bude tim že sem jí odpojil od konektoru?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
konkretizuj :) ... jak odpojil, jako ze jezdis s odpojenou vahou ??? nebo jsi ji jen odpojil ? pri kazdem odpojeni cehokoliv pred tim odpoj baterku ;)

Odpojil sem baterku,Vyndal váhu vzduchu,odcházim od auta i s váhou že jí vyčistím, a zjistil sme že mi nejde centrál.tak sem připojil baterku aniž sem měl připojenou váhu...vyčistil,připojil a ejhle

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
zkus na delsi dobu odpojit baterku, pak by uz kontrolka nemela svitit

Skusim,odpojim i řj..jako na Dia stejnak musim aby mi aktivoval senzor deště ale než se tam dostanu...dík

Odesláno

ze skusenosti to je vetsinou prebaleny napr. uz sem mel ferodo kotouce v krabici starline...

ale na druhou stranu pokud bude v krabici starline taky starline vyrobek tak to radsi nebrat je polskej smejd..

Odesláno

Zdravim,na to reknu 2 veci pa a) starline si svoji povest uz vylepsila a krome oleju delaji kvalitni dily,vim to..a za b)vahu vzduchu bych odpojil,jakej je ejdinej logickej duvod ji mit zapojenou....ale tak je to kazdyho vec

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Odpojil? já přemejšlel odmontovot spojku..naco.jen to zdržuje :potlesk

Odesláno
Zdravim,na to reknu 2 veci pa a) starline si svoji povest uz vylepsila a krome oleju delaji kvalitni dily,vim to..a za b)vahu vzduchu bych odpojil,jakej je ejdinej logickej duvod ji mit zapojenou....ale tak je to kazdyho vec

Slušný bláboly. Starline žádné díly nedělá, už to tu bylo asi milionkrát, Starline je pouze nálepka.

A co se týče odpojení váhy vzduchu, ano, to je opravdu \"rada\" k pohledání. K vidění jsou tu občas dost velké hovadiny, ale takhle velké ne.

Odesláno

Taky to nechápu, hoši Starline nic nevyrábí, kolikrát se to tu píše, jen je to přebal.. :)

Edit: Hehe když si čtu ten blábol, proč neodpojit motor? Stejně moc váží :D

[upravil dne 27/10/10 07:31 Eon]

Odesláno

Já jsem minulý týden dával nové tyčky stabilizátoru a bral jsem starline (poté jsem zjistil, že ty tyčky neklepaly, takže jsem rád, že mě tolik nestálo, ale ty nové jsem tam nechal. A když jsem tu tyčku vybalil z obalu, tak na ní je vyraženo Starline a dle katalogu AK mají jiný závit než ty další (MOOG FEBI ...). Takže asi něco vyrábět budou - případně to pro ně vyrábí Polák/Čínan s jejich značkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...