Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik chtít za LCD TV LG 37LF66 FullHD?

Recommended Posts

Odesláno

... ale naše kabelovka vysílá některý programy ve fulku...

Tak to bych chtěl vidět:o Tak max v HD, ale full HD??? Pochybuju:myslim

Odesláno
Jestli můžu radit tak vyhlížej alespoň s 3 nebo 4 HDMI.Tahle má jeden vzadu a jeden na boku,což je hodně nedostačující:myslim

Přesně tak, taky jsem na to myslel . I ten kontrast by mohl být větší :myslim aspoň 5000

Odesláno
chuck: mě stačí jedno HDMI neboť vše vedu přes reciever a ten jich má 6

Proti tomu nic nemám.Jen ti řeknu,že je lepší(kvalitnější obraz) to tlačit rovnou do TV než přes další propoje;).Je to tvá volba do té ti nebudu kecat:super

Odesláno

salda - kabelovka a full hd?to by som chcel vidiet.konkretne ktore programy si mal na mysli?

full hd bude pouzitelne mozno tak v roku 2015.tak ako kajvet kupil pred 2 rokmi full hd tak mu bola naprd a dnes ju predava tak ci tak.keci typu kupujem si tv na roky je blud.ked si dnes kupim 3d tv za strasne prachy a nevyuzijem to a za 5 rokov to bude stat dajme tomu 500 euro tak co je vyhodnejsie?ja si kupim kludne hd ready za 4 stovky bo nic ine nevyuzijem.

filmy su ina kapitola ale ruku na srdce kolko tych filmov za mesiac normalny pouzivatel pozrie?osobne pouzivam tv na bezne pozerania a asi nic z toho nevysiela full hd;)

Odesláno

Však já Vám to za 2-3 roky připomenu až se bude normálně vysílat ve fulku;)

A jestli se začne vysílat až ve 2015 jak píše josefsv tak to je ten důvod proč bych šel do full HD, televize si nekupuju jen na 3 roky ale třeba na 8-10 let;)

Tudíž na ní můžu ještě 5 let sledovat TV ve fulku:P

Konec debaty, tohle téma o tom není:papa

Odesláno

8-10 let jo, tak to ti bude asi tak 6 let stát v koutě vypnutá a nefunkční, protože se rozsype a oprava bude dražší než nová:D Vyrobci musí vydělávat, je nazajima že ty chceš telku na 10 let, prostě použijí takový komponenty aby po zaruce zmlkla a zhasla a konec. Jo leda něco tak za 60000,- to by ti vydržet mohlo

Odesláno

Výhledově se chystám koupit nějakou starší televizi. Je mi jedno jestli LCD, plazmu nebo CRT. Rozhodující bude cena, která by ideálně byla kolem 5tis Kč. Zatím mám jenom LCD-TV monitor samsung asi 4 roky, ale jelikož příští rok se chci stěhovat, tak až budete někdo zase prodávat dva roky starou telku za 10% původní ceny myslete na mě. Důvod: není a nebude peněz nazbyt.

Odesláno

Jak ji budeš posílat? Nebo jen osobní převzetí? (Pamatuju jak sem prodal na aukru monitor, vycpal krabici molitanem, polystyrenem a kde bylo místo ještě nacpal zmačkaný papír a PPL služba ho doručila stejně rozbitý, ani nechápu jak to dokázali rozbít). Že bych tam kdyžtak přihodil neco ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...