Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Angelus:jakej snímač??ty myslíš u fapu?ale já mám rhz ten fap nemá...

HakTac:mě to cuká defacto pořád...dávkuje si to tam naftu jak chce...aspon podle pal pc....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

malinko ozivim tema.na popud pp205 vymenen drv+pal cerpadlo,problem nevyresen.dnes pri chcipani auta po vypnuti klicku chvilku bezel...co by to mohlo zpusobovat?drv novy,filt tez,cerpadlo v nadrzi taky.na diagnostice porad napise neverohodny signal potenciometru.po vymazani je to chvilku ok.

Odesláno

je to přes bosch dia kod závady 3311,tedkon tam bylo závad více ale přisuzuju to tomu měmění....tahle 3311 po smazání a znonu nastartování se oběvila...a auto je v nouzovém režimu+ po vypnutí klíčku dlouho běží...:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

Odesláno

už jsem domluven se strakim007.....sice je to daleko ale věřím že on to už konečně opraví..:D:mrkno zastoupení peugeot tu už není....ale znám se s těma technikama a ty taky nevědí co s tím....

sice v rychnově je zastoupení citroenu ale chvála na ně taky není...:cool:

kdyby to byla nějaká prkotina tak jim to tam dám jenže nikdo neví tak se mě to tam nechce zbytečně dávat...:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj dobrmík. jak si dopadnul? dořešil si to? když jsem delal repas čerpadla a řešil dobíjení tak jsem utrhnul snímač tlaku turba na intercooleri když jsem zakladal spátky batérii. pred 2 rokmi jsem si také všimnul, že mi auto nekdy cukalo né až tak moc ale trochu. když jsem trochu přidal plyn ustálo to, ale pořád to pretrváva. co jsem si ale všimnul bylo také výpadky výkonu bez kontrolky paliva a emisii. po přečistení váhy před rokem to ustálo. ted ale jak jsem psal když jsem našel ten snímač ulomenej na takové hadičce, tak auto vůbec nejelo do výkonu, jenom tak do 2300 otáček, pak se ale přidála kontrolka motorů a taky když vypnu motor chvíli ješte běží a pak se vypne. skús teda skouknout ten snímač na mezichladiči turba. je hnedka při baterce, kůli tomu sem ho ulomil a kdo ví už jak dlouho jsem s tím jezdil, každopadne jsem to před děma týdny dokončil a ulomil úplne. ted ho shánim. dám vědet jak jsem dopadnul.

Odesláno

Ahoj.No jelikož jsem byl se strakim domluvem a pak mi neodpovídal na sz ani sms tak jsem musel začít hladat zase jinde..pp205 nemá čas.chjo..no ale v uterý snad to budu dávat chlapíkoj u kterého jsem to jednou měl kvuli klimě a sahaře nespínala mi..

tak doufám že to dopadne..

jinak že by to bylo jen takové pocukávání tak dejme tomu..ale tohle je prostě uplné trhání...jak když ubereš a pak hned přidáš plyn..podle mě to mechanická závada nebude...vše měněno nafta byla dána i napřímo mimo filtr..a pořád stejné,hadice průchozí...

to čidlo tlaku na coleru je ok.

začalo mi to dělat při jízdě a pak asi po 600km se mi rosvítila diagnostika

prně jsem to přisuzoval naftě..tankoval jsem v itálii ale i doma po tankování stejné..

drv mám teda novej,vyměnil jsem i podávačku za novou-stará byla ok a ve filtru ani šponka z komutátoru...

vstřiky mám čisté-korekce minimální...

pak ti dám vědět jak dopadnu..

Odesláno

Musis porad otravovat:D:D:D

Je toho moc a jeste k tomu jsem stehoval a rekonstruoval byt a do toho prace v praci.A same auti.

Neignoroval jsem ale spis neuvedomil jestli jsem odepsal nebo ne.

Omlouvam se.Kdyz jeste chces tak se muzes stavit....

Odesláno

straki:jj vsak v pohode.ja to bral ze mas hodne prace.to ma ted asi kazdy.omlouvat se nemusis:)

Uvidime kdyz me to neopravi tak se ti ozvu.me jde o to ze auto potrebuju kazdej den.a po dalnici to je proste otrava.a hlavne aby se nevysralo neco jinyho.tot vse.

Jinak otrava je me druhe jmeno:D :D :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...