Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak kecám teď jsem to zkoušel a mám vyplou klimu a zapne se mi jenom když snížím teplotu na low.Když přepínám pruduchy tak klama je stále vyplá.Zapne se až na režim auto.

Odesláno

Je to normální, psal to už straki 007. Já to mám taky tak. Když dám \"čelní sklo\", tak to zároveň:

- zapne klimu, aby byl suchý vzduch

- zrychlí větráky

- přidá trochu teplotu

- přesměruje víc na sklo

Pak obvykle zmáčknu A/C, čímž vypnu klimu, abych šetřil naftu, ostatní nastavení zůstanou, jak popsáno.

[upravil dne 7.10.2010 od P607Olda]

Odesláno

Jo ty myslíš tlačítko foukání na přední sklo,tak to mi skočí taky do AC,ale jestli nechceš aby ti tam skákalo,tak měj vyplou klimu a mačkej tlačítka(šipky na pruduchy)aby ti to ukazovalo jenom šipku na horu a tím vlastně ti vše sěřuje na okno a klima se nezapne

• O 4 týdny později...
Odesláno

ak mate automaticku klimu tak radim stale pouzivat AUTO....predidete problemom neskorsim ako sa to stalo asi aj mne...v klime(obehu) je okrem freonu aj olej ktory premazava spoje,tesnenia a komplet vsetko..ako nahle ju nepouzivat tak do vsetko casom doplaca na vzniknute tlaky a netlaky...preto sa tomu hovori AUTOMATICKA klima...ja som to nevedel a teraz mam asi problem v hodnote 400(to by slo) az 1600 ecky...hmmm...

Odesláno

Taky nějak nechápu proč vypínat automatickou klimatizaci - za 9 měsíců co mám 407 jsem ji nevypnul ani jednou. Spotřeba je kolem 6.2l ať je zima nebo vedro, při kontrole náplně v srpnu tam bylo maximum (a to už má najeto 186t) atd.

Takže neřeším, nevypínám... :D

Odesláno

třeba pro to,aby člověk nemusel řešit...nefunguje mi kompresor,co s tím novej stojí hodně peněz...

1)musí ji člověk častěji čistit(plíseň)

2)kompresor bude mít namakáno jako auto

3)proč ji používat v zimě?jenom sem tam protočit,aby se kopresor otočil a promazal.

se spotřebou to rozhodně neřeším

Odesláno

1. aká pleseň? Nestraš, výmena peľového filtra a prípadne dezinfekcia raz za dva roky bohate stačí či ju máš zapnutú alebo nie.

2. keď predáš auto kompresor si zarámuješ?

3. napr. kvôli odmlžovaniu okien.

Odesláno

1)v pruduchách,když používáš klimu je vlhko a co je když je vlhko bakterie...výparník taky...já nestraším,ale každej brečí,že když má klimu puštěnou,že jsou nachcípaný,já ji v létě používám a to o dost stupnů a nikdy jsem nebyl nachcípanej.myslím si tím,že to není nachladnutí,ale těma bakteriemi co jsou a co člověk dejchá...já ji totiž čistím 1x/2měsíce...jestli stačí někomu 1/2roky tot otázka do pranice.

2)nemyslel jsem úplně tak,ale málokdo má nové auto...běžně jak je vidět je cca od 160 000km...kolik vydrží tím pádem ještě kompresor?já ho nešetřím,ale proč ho pouštět když nemusíš?

3)když se to nemlží nemusí se to pouštět...jasně když prší zapne se

ale jinak je to přece každýho věc...tady byl dotaz jestli je to špatně,když zmáčkne odmlžování a přepne se mu to do AC a nechtěl to mít zaplé....tak mu bylo sděleno at to udělá na okno šipkama....potom tu zaznělo proč ji vypínat a zas mu bylo odpovězeno proč třeba ji vypínat ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...