Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak s tímhle motorem se tomu milionu vůbec nedivím. Sám jsem jezdil s identickým autem (Fiat Ducato) cca 100 000 km ročně (s jedním od fungl nového do cca 150 000 - momentálně má skoro 400 000 a stále bez problémů jezdí, druhý jsem dostal se skoro 200 000 km a najel jsem na něm cca 150 000 - pak byla firma rozpuštěna a auto prodáno).

2,8a v tomhle autě je tak silná, že v podstatě nejde uštvat - trvalá rychlost po dálnici s tunou na hřbetě bez problémů 150 (tacho), maximálka šla i za 170 (tacho) = auto s touhle motorizací skončí nejčastěji tak, že ho nemyslící šlapač pedálů rozstřelí na prvočinitele (což je stejné jako u Sprinterů a podobných přemotorovaných dodávek). Sešlápnout plyn na podlahu jde snadno, ale zastavit 3 t ze 150 už není tak úplná sranda.

[upravil dne 26/9/2010 od Medvěd]

Odesláno

Taky ho dotahuju :P

Mmch. známej rozváží léky, ta dodávka nikdy neviděla víc jak 200kg, takže ta uvedená 2.8 měla podohovej život.

[upravil dne 26/9/2010 od Fusion]

Odesláno

Já mám jen 300... Kolega má na C15 přes 800, ale už je tam druhý motor, původní 1,8D v 600 začal žrát olej, a než měnit kroužky vyšlo líp tam dát jiný motor, co jsem měl pod stolem a co měl jen 100.

Odesláno

Tomu klidně věřím, máme na rozvozy ve firmě citroeny (jumper, jumpy, berlingo) a většina aut odejte proto, že je někdo rozstřelí.... i jumpy s 1.9D najezdil víc než 600.000km za sedm let a pořád to v klidu jezdilo.... :super

Odesláno

Ještě drobné, ale zásadní doplnění. Většinu dodávek si firmy pořizují proto, aby ta auta jezdila a také počítají s tím, že auto potřebuje pravidelnou údržbu. Pokud má řidič v autě jezdit +200 km denně, určitě mu budou drobné závady (typu klepání na nápravě) vadit mnohem víc než běžnému vlastníkovi osobáku, který si posílí ego a mezisousedské postavení pořízením plechovky na splátky, přičemž mu zbývá maximálně pár stovek měsíčně na PHM a na běžný servis už nejsou rezervy.

Odesláno

My meli boxera a pri prodeji mel 520 t Km 2,5TD (za zivot prosel snad vsim 3x hlava ,2x servo , 2 bouracky , jeden mensi pozar asi 20 ridicu ) , auto po prodeji stale jezdi .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...