Přejít na obsah

Mismaster

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Mismaster

  1. lepší je vyndat! on se čistí při rychlosti 140Km/h snad a to člověk nejezdí denně, když teda nedojíždí někam na robotou..
  2. Mismaster

    307 nejde turbo opraveno

    mě se taky stalo, že mi to napsalo \"antipolution fault\", ale pak jsem s tím den nejel a od te doby v pohode.. jinak to turbo taky mi moc nejede, musím na diagnostiku, aby se mi na to podívali.. Jak to jezdí bez FAP a s chipem?
  3. jenom 16\"tky.. prave kamos ma 16 a 17,no.. nevim, jestli by to 15\"tky zvladlo
  4. já mám právě v techničáku 16\"tky a mám v lednu technickou, tak je tam potřebuju.. ET31, no..
  5. Nazdar lidi:papa, kdyby jste někdo měl zimáky buď s diskama a nebo bez nich za rozumnou cenu na 307 - 205/55R16, tak napiste.
  6. Mismaster

    Boxer 1M km

    Masacre to se jentak nevidí!! Některý auta maj 200tis. a sotva jedou..
  7. Mismaster

    Historie mobilní komunikace :-)

    Pěkná sbírka Docela zajímavej koníček, ještě když 85% funguje.. kde jsou ty doby, kdy se dalo s telefonem hodit a on to přežil jako například n5110
  8. Mismaster

    307 SW :)

    Můj krasavec přidejte taky nějaký vaše 307
  9. on se prave normalne meni ikdyz tam dam 6l, ale nekdy ne. Koukam, ze nemas FAP a mas chip.. jak to jezdi? taky o tom premyslim. na kolik tě to vyšlo?
  10. S tim plovakem jsem si to taky myslel. spis jde o ten vykon motoru. Nekdo mi rikal,, ze to muze byt FPA, ale to se mi moc nezda. stava se mi to jenom obcas. kdyz zastavim na krizovatce, tak mi pak to auto taky obcas nejede.. je to divny, no. nejdriv jsem si myslel, ze je to tempomat, protoze se mi to stalo poprvi, kdyz jsem jel na nej, ale kdyz se mi to stalo i bez nej.. jsem bezradnej..
  11. Ahoj, obcas se mi stava, ze mi prestane ukazovat stav paliva - spis se sekne. Na pc mam napsano dojezd treba 150km a ukazatel nadrze je na prvnim clanku. Natankuju tam cca 6 litru a nic se nestane - jak dojezd na pc, tak rucicka ukazatele stavu nadrze se ani nehne.. Nestava se to ale pokazdy, tak jednou za 2 mesice. Vyresim to tim, ze tam dam 20l a je to v cajku. Jde mi o to, ze nevim, zda tam tech 6 litru auto pozna! zkousel jsem to, najel jsem na oko a chvíli jezdil, ale pak jsem radsi natankoval. Bojim se toho, aby me to nekde nenechalo. Nemate s tim nekdo zkusenost? Jeste jedna vec, cetl jsem tu, ze s tim ma problem vic lidi a to je vykon motoru - stava se mi, ze auto najednou prestane jet, ale nehlasí mi to usporný rezim motoru jako ostatnim, ale proste nejede je to nemyli, kdyz jedu po dalnici 160km/h, spomalim a pak uz z toho dostanu jenom 120 a to jeste pri spotrebe 9l/100km Mám 307 SW 2.0Hdi 79kW. Diky za radu!!!
×
×
  • Vytvořit...