oddie Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: kujon106 Jo a jen tak mimochodem - já osobně sem viděl jen jedno gti (106), který nebylo bouraný Chybí ti tam slovo \"zatím\" Citovat
John_Ice Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Vvitty : tak jsem asi nepochopil tebe myslel jsem, že narážíš na to,že jsem třeba někoho urazil tím mlékem po bradě...tak fajn,že jsme si to vyjasnili Citovat
Béďa Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 John_Ice: ještě že tu máme odborníky přes 306ky jako jsi ty, aby nám to tu objasnili.. kolik si toho najezdil s GTi-6 že tady mluvíš o jízdních vlasnostech? Citovat
oddie Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 John Ice má pravdu, že pro nejčastější cílovou skupinu, co si taková auta kupuje, to je pojízdná rakev. nemá to co do činění se samotnými jízdními vlastnostmi, ale chybějícími zkušenostmi a především chybějící soudností této cílové skupiny. Auta této kategorie jsou prostě zbraň, která zpravidla umí podstatně víc, než její majitel, který navíc postrádá respekt a soudnost. Proto taky tyhle GTIčka apod. málokdy najdete nebouraná, většina z nich se kutálela hodněkrát. Maně tak vzpomínám na výkup jednoho vyřazeného 205GTI, když jsem s tím blahých časů svezl Hicse pár zatáčkami. A to velmi umírněně, já si dávám velkého fóra, vzhledem k tomu, že občas jezdím tyhle bouračky ze silnice sbírat... Držel se hodně křečovitě, byl dost zelený, a když jsme dojeli, povídá? \"Ty vole, tak tohle si kupujou náctiletí pičusové? To by se mělo zakázat!\" Citovat
Tomin0007 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 na druhou stranu se ale ti kluci musej někde vyjezdit.......ale taky nechápu, proč si lidi s čerstvým řidičákem kupují silná auta.....je to těžký, no:myslim Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Musej se někde vyjezdit, ale něco takového je na to vyježdění extrémně nevhodné. Citovat
Vvitty Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 John_Ice: no, rekneme ze zrovna tady je tech majitelu GTI-6 vicero... a neboj, mleko jsem rano dopil 306 je mensi vrazedny stroj nez byla 205 GTI v 1.9... ale je fakt, ze oboje umi vic nez spousta jejich majitelu. Citovat
aka Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 co se pamatuju, tak zrovna 306gti je pry auto pro manzelku, nebo se pletu??? Citovat
agresssor Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: aka co se pamatuju, tak zrovna 306gti je pry auto pro manzelku, nebo se pletu??? jojo tohle sem uz pred lety nekde slysel Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: Pe.Tr manželka Ještěže mám takovou, která takové kraviny neříká Citovat
aka Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 nene, to rikal chlap... ja jen ze manzelka vetsinou enbyva nactiletej picus Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 To bylo Hicsovo oblíbené slovní spojení. A uměl to tak krásně říct, že se člověk sesypal smíchy už z toho Citovat
kujon106 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: kujon106 Jo a jen tak mimochodem - já osobně sem viděl jen jedno gti (106), který nebylo bouraný Chybí ti tam slovo \"zatím\" Nechybí. To by tam muselo místo \"sem viděl\" být \"znám\" Jinak - říci křivé slovo o jízdních vlastnostech gti, to je jako si pod sebou upilovat větev Nehledě na to že to není vůbec pravda Citovat
aka Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 oddie, to si samozrejme pamatuju uznej, ale, ze vetsina manzelek tohle opravdu nesplnuje Citovat
oddie Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Kujon: ne ne, jen to slovo \"zatím\" patří až skoro nakonec - tedy ne zatím jsem viděl jen jedno, ale zatím nebylo nabourané Citovat
kujon106 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Ne Já vím jak sem to chtěl napsat a přesně také tak jsem to napsal To auto jsem viděl nebourané a je nenabourané i nyní. Věta, že zatím nebylo nabourané nemá v tomhle kontextu žádnou vypovídací hodnotu, neb stejně tak se v něm ZATÍM nevozily cihly a ZATÍM nemá na střeše přimontované mobilní WC a není žádný výhled na to, že se toto někdy stane skutečností Citovat
Stifler Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Tak jsem si projel tu GRiMxovu GTi-6ku a informace zase nevypadaj tak tragicky, vozidlo je v ČR již od roku 1998, kdy první majitel užíval auto od 23.3.1998 do 25. 10. 2002, pak ho na sebe měla napsaný jeho manželka od 25.10.2002 do 30.3.2005 a pak ještě do 19.9.2005 (mezitím byla asi nějaká změna údajů - proto dvě data), od 19.9.2005 do 13.3.2006 to vlastnil Eurocar Brno a od 13.3.2006 do 11.2.2010 to měla jedna letos 27 letá slečna. To bude asi ta, co to měla 3x nabourat, jak psal GRiMx. V současnosti je vozidlo v polopřevodu (tj. odhlášené a znovu nepřihlášené), má brněnskou RZ a je v odhlášeno na Škofin Praha, STK platná do 20. 03. 2011. To je v kostce všechno, co jsem si zjistil. Mně to až tak hrozná koupě nepřipadá. Pokud bylo auto po bouračkách dobře opraveno, tak je za dobrou cenu. Pomalu bych řekl, že je lepší tohle koupit za tuhle cenovku a nějaký peníze do toho dát na úpravách a vylepšeních, než koupit za dvojnásobnou cenu \"nebouraný\" auto a nemít prachy ani na výměnu oleje. Jinak co se týče ostatních \"zaručeně nebouraných\" aut, tak věřim, že kdyby si to GRiMx projel taky, tak zjistí, že by každé auto mělo podobnou historii, jen to někteří šikovně maskují a namastí vysokou cenu. Toť můj názor k tomuto GTičku. [upravil dne 23/8/10 Stifler] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.