Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomoc při koupi auta - autocentrum liberec - POZOR na 306 GTi6 !!!!

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidičky, tak jsem si vyhlídnul auto.Ale cena je nějaká nízká... Nemáte někdo zkušenosti s bazarem Autocentrum v Liberci ???:myslim

Popřípadě jestli je někdo z Liberce nemohl by ho okouknout ?:myslim

Já bych se tam dostal až tak příští týden a mám to docela trasu:nevim

[upravil dne 18/8/10 GRiMx]

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

myslíš tu červenou 306?tak na tu se byl koukat kámoš

jj včera jsem si snima psal, nějak tak jsme se domluvili co a jak ale ta cena mi moc nedá spát.

Odesláno

Tak pokud by měl někdo zájem o toto auto 306 s16, červená, r.vv 98 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/8239847 stejně jako já !!! Tak ruce od něj pryč !!!!

Z bazaru mi poslali VIN, jelikož mám známý na pojišťovně tak mi to prohnali databází. Auto mělo v ČR už 6 majitelů. Poslední majitelka za rok co měla auto, ho stihla 3x nabourat !!! 2x na předek a jednou to nebylo specifikováno.

Takže si koupi pořádně rozmyslet.

Odesláno

Tak jako ruku na srdce, cena bude asi odpovídat stavu. GTi6 za 59k kč v top stavu asi těžko někde seženete.

Já na tom inzerátu nevidím nic špatnýho, nikde tam není psáno že auto je \"nebourané\" a když si holt někdo před koupí to auto neprojde, tak pak spláče nad vejdělkem.

Odesláno

John_Ice: :P

Zalezi, na co to auto kdo chce... jestli jen na pobaveni a poslani dal, tak proc ne, pokud to ma v poradku motor a podvozek...

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Kdybych tu teď zveřejnil prodej dvěstěšvestky za dvacet klacků, tak by se o ní lidi porvali, jedno v jakém by byla stavu. Lidi si furt neuvědomujou, že za kvalitu se plat. :blicismajlik

A proc ne ? Vetsinu aut, ktere sme kupovali znamym, sme koupili levnejc, s nejakymi zavadami ...

Ono treba auto bezne stoji 2000 Eur, a nejakej tipek ho predava za 1000 cku, s tym ze neco nejede, neco je spatne, nebo uz je vybouchane ... Proste je to zle ... Pak se zhodnoti invsetice, a pokud neni velka, auto se koupi ...

Radsi koupim auto za 1000 v horsim stavu, ktery je ale casto znamy, a za zvysne prachy si ho porobim s istotu ze viem co som robil, ako, kedy, atd, ako si koupit auto za 2000 a modlit se, ze je ve fakt tak dobrem stavu, jak se mi zda, jak sem si ho proveril atd ...

Odesláno

Tak vies, ono ked mi niekto povie napr pri kupe, ze pred par mesiacmi menene kotuce a dosticky, tak uz to proste neni nove, castokrat nevies ani znacku atd ... Som radsej, ked ta o to nizsiu cenu, a ja si tam dam kotuce ake chcem, a viem presne odkedy su tam, a ako som sa k nim choval :) A to je tak nejak zo vsetkym. Takze ked kupis srot, a vrazis donho, tak si ho tym padom jednorazovo vymazlis, a pravdepodobne sa ho nechytis tym padom dlhsie, ako toho vymazleneho :P

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

No vidíš, to je zase věc názoru. Někdo koupí šrot, který si sám opraví, jiný radši koupí vymazlené auto, na které nemusí dlouho šáhnout. ;)

A potom je tu ještě jedna varianta a to ta, že koupí vymazlený šrot :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

John_Ice: :P

Zalezi, na co to auto kdo chce... jestli jen na pobaveni a poslani dal, tak proc ne, pokud to ma v poradku motor a podvozek...

No nevím třeba jsem oddiho pochopil špatně ..

,,Co jste čekali, voňavku po důchodci? Kdo si tohle asi kupuje...,,

Ale já to pochopil tak,že je tolikrát bouraný,protože si to kupujou lidi co nejsou,,vyježdění,,(většinou mládež) je to jak jezdící rakev a prostě to neukočírují-taky nic moc na ten výkon jízdní vlastnosti,(starší jsou víděleční a určitě si koupěj něco jiného-a když si něco koupěj na blbnutí tak si to už nechávají,protože to je neprodejné co do toho narvají peněz)

A proto tuto cenu daj prodejci na takové auta dolů,protože mladí to kupujou ale nemaj tolik financí.

Odesláno

John_Ice: ale ne, v zasade jsi Oddieho pochopil dobre... tohle auto, zejmena pokud je parkrat zborene uz se dostava do kategorie levnych rychlych aut pro nevyjezdenou mladez. V tomto pripade o tom jasne hovori uz cena.

Ale rozhodne mladi kluci nejsou vsichni kupci tohoto typu aut - ovsem ta druha kategorie sahne po zachovalem kousku s klidne dvoj az trojnasobnou cenou.

Co se jizdnich vlastnosti tyka, tak na vykon v aute jsou primerene. Tedy, pokud tim myslime chovani auta, nebavim se o komfortu posadky. A oproti nekterym proflaknutym sportovnim vozum tohle auto poskytuje zajimavou vlastnost - nenapadnost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...