Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kamarád si chce koupit 406 s motorem HDI a chce se zeptat na spotřebu ve městě a couračky do 6km(do práce),mimo město při 90km a když ho bude držet 150km na dálnici,ja mu neporadím mám 2 benzíny....;)

Odesláno

záleží v jakym stavu bude a jak bude jezdit

já jezdim tak nějak normálně a většinou vše po městě a jezdím pod 7. V zimě do 7,5.

Mimo město tak 6 a při 150 tak 7-8

jsou to jen odhady

Odesláno

Já jsem měl už tři tyhle pežoty a nevzpomínám si, že bych měl někdy spotřebu pod 6. Nejmíň se dostanu když jedu dálky tak kolem 100km/h na 6,5/100. Jinak běžně kolem 7 a ve městě klidně 8.

Jo a rozhodně nejsem závodník. Spíš to tak lehtám.

[upravil dne 6.8.2010 Xenostellar]

Odesláno

Průměr mám nějakých 6 - 6.5L Ve městě nějakých 6.5, mimo obec v pohodě 6, na dálnici je to horší, do 120km/h kolem 6 ale při 150km/h je to tak o 0,5-1 navíc, mám na dálnici už slabej motor:nevim

Odesláno

ja mám tech 80kW a nikdy jsem nedosahl spotreby vyssi v zime jak 5,8 L a v letě vyssi jak 5,5 L. pres leto s klimoskou ale rekl bych ze u me to nema zadny vliv..horsi v zime studeny starty. po zahrati opet spotreba okolo 5,5 L...bud mate hosi tezkou nohu a nebo dirku v nadrzi;)

bezne jezdim do 110km....pri stale rychlosti asi 150km/hod mam spotrebu cca 7L. mam to nekolikrat zmereno a vypocitano ja pres PC tak pres kalkulajdu. a palubak mi meri presne...letos jsem absolvoval chorvatsko se spotrebou 4,8L skrz alpy a na zpatecni ceste a dotankovani jejich nafty mirne vzrostla na rovnych 5L a to po ujeti 2600km

Guest bostich
Odesláno

Město 6,5-7 mimo 5-6 dálnice cca 6 .dlouhodobou podle pp mám přesně 7, reál je 6.6 nejmín co jsem měl byla Příbram-Plzeň klidná jízda 4,5 :)

Odesláno
Původně zaslal: Charlie 1

Ahoj kamarád si chce koupit 406 s motorem HDI a chce se zeptat na spotřebu ve městě a couračky do 6km(do práce),mimo město při 90km a když ho bude držet 150km na dálnici,ja mu neporadím mám 2 benzíny....;)

Já jezdim do práce asi 8 km, takže vesměs jezdim couračky a po městě, mimo město mam tak 2-3 jízdy na nádrž a jezdilo mi to teď na jaže okolo 5.8-6.0 a teď mi to jezdí za 5.3 a stále jezdim na zimákách ;)

Odesláno

Mám 80 kW a do 6ti litrů se nevejdu ani omylem, běžně se pohybuju někde mezi 7 - 8 l/100 km. Teď jsem jel na Slovač, tam bylo několik 50 km popojížděk a po dálnici zpět - na 1000 km jsem tankoval 67,75 l a celou dobu jsem se pohyboval v rámci rychlostních limitů (silnice do 100, dálnice max 145 km tachometrových, což je lehce nad 130).

Odesláno

Já mám průměr při 65% město a 35% mimo mezi 6,3 - 6,6l (při rychl. cca 90-130km/h mimo a 50-60kmh ve městě). A to mi ještě někde ufukuje turbo. Hodně záleží na stylu a taky: dávej aditivum. Mě šla spotřeba po nalití VIFu o cca 1 - 1,2l dolu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...