dzana.m Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 tak co říkate na formuli hlavne na ferari:xvul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 No nic, týmová hra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Nebyl jsem tu:( byl jsem kupovat nový křeslo, jak to dopadlo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Závod teda z mého pohledu nic moc nebýt tohoto \"oznámení\" já prostě nechápu preč nepoužívají osvědčené \"šaty jsou ve skříni\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 To snad ani nema cenu komentovat, Massa na vitezstvi jednoznacne mel. Red Bull si taky nevidi do huby!! http://www.f1.sk/clanok37307.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markus1974 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 tak tak Masa určiťe nato mal škoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzana.m Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 no nebylo panáčkum od ferari moc do smíchu zvítěztví na stupních vitezu:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Sakra.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Co furt mají s tou režií? Já tam žádnýho režiséra neviděl, vy jo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Jsou tam velký peníze,no.Co naděláme:mrk Ale jinač dabl tam je tak dále:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Né, jenom informovali, že Alonso je rychlejší, nevím co kdo má... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Ferrari dostalo pokutu 100 000 dolarů a bude předvoláno před Světovou radu za znevážení sportu použitím týmových pravidel. Na výsledcích Velké ceny Německa se nic nemění. Komisaři tímto řekli, že Ferrari se provinilo proti pravidlům (viz pokuta), ale celou záležitost ženou ještě výše... http://www.f1sports.cz/kratke-zpravy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY1 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 no, ja som hlavne rád, že ferrari sa po čase konečne dostáva tam kde patrí... massu mi síce lúto je ale tiež je pravda, že jezdia spolu za jeden tým a získali preň \"dabl\" a to je myslím podstatnejšie než nejaká vnútrotýmová rivalita, hlavne ak by to malo dopadnúť ako u redbullu prad pár týždnami-kde sa dvaja bijú väčšinou vyhráva niekto iný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbarth Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Jsem Massův fanda, a jako takového mě to velmi naštvalo, žel bohu týmové režii nejde zabránit. Jak říkal po závodě Lauda, všichni týmovou režii používaji, ale nechápu proč to udělali takhle. Za to, co udělali si už v životě nekoupím žádné Ferrari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikol Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Kolik jsi jich koupil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Jooo pánovéééé, není nad motocyklový závody viz. dneska ve 23:00 na Nova Sport... tam si nikdo nic nedaruje a hlavně je to molionkrát záživnější... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY1 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 inak samotna VC bola celkovo zas raz nuda, rád tiež sledujem WTCC, tam to býva zaujímavejšie, každu chvílu sa niečo zomelie:bacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamad Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 jojo, taky na WTCC koukám s tím souhlasím ... oni jsou zajímavější než F1 i nižší třídy formulí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Jakmile jsem slyšel to rádio od Smedlyho: \"Alonso je rychlejší než ty, můžeš potvrdit, že jsi tomu rozumněl?\" Tak mi bylo jasné, jak to dopadne. Massa to však udělal po svém ... kdyby ho Alonso předjel v šesté zatáčce (vlásenka), asi by nikdo nic neřekl. Sami si však hodili nůž na krk. Sám i velký Schumi řekl, že to měli udělat elegantněji, ale zároveň dodal, že do tohoto sportu týmová režie patří. Co se týče nudy, pravda, v tomto závodě se toho moc nedělo, jenom Richter byl opět jiného názoru, ostatně jaká celá Nova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts