shwaara Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 OK, tak já to vezmu z pohledu člena P-C nováčka. Nemůžu soudit, jestli je to tu lepší, nebo horší než dřív. Ale sám si na autě nevyměním ani žárovku, takže kdybych musel se vším jezdit do autorizovaného servisu, nemohl bych si tak skvělé auto jako je P607 bez klubu jednoduše dovolit. Vždycky mi tu někdo ochotně poradí, navíc se tu dají sehnat levnější díly, kvalitní mechanici, případně rady zkušenějších se servisy (např. na automaty). A to nemluvím o klubových slevách pro členy. Navíc je Peugeot Club v porovnání s jinými auto kluby i dost aktivní, vždyť jenom kolik sem denně chodí lidí... A na závěr pochvala vedení klubu, na kterém je vidět, že se opravdu snaží. Tak nehledejte problémy tam, kde nejsou. Vedro přejde, nálada se zlepší a kdo se nechce zapojovat do určitých témat, nemusí. btw. je normální, že má člověk tendeci vidět minulost v růžovějších barvách a vyzdvihovat jen to dobré. Pak si ani nemusí uvědomit, že přítomnost taky stojí za to Citovat
oddie Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Dřív to tu bylo víc o autech, dnes je to víc o hovně a sračkách. Inu, kdo jaká témata zakládá, takové tu pak je... Celkem logicky a s chutí jsem přesedlal na fórum o ženských, tam podobní ONF (Odborníci Na Fšechno) - na politiku a ekonomii zvláště - nestraší, byli by tam totiž každému jen pro smích. Škoda, že nejsou i tady... Citovat
Rico1 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Možná to bude také tím, že před x lety měli všichni starší, popřípadě stará auta a tudíž se víc opravovalo a muselo se to probrat co a jak dělat. Dnes má už většina auta nové a zatím po technické stránce v pořádku, proto si myslím, že už se zde tolik neprobírají auta ale tlachá se o hovadinách. Není to ale problém jen tohohle fóra, ale i např lagunaklubu. Citovat
Medvěd Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Mozna to tu kdysi bylo vic o autech, ale mohlo to souviset i s tim, ze na autech typu 205, 309, 405 bylo mozno si spoustu veci udelat doma bez zadneho velkeho vybaveni, dnes - nemas-li diagnostiku - nema ani cenu zvedat kapotu. Co se servisnich otazek tyce, ty se neustale opakuji a tak se ani starym pastam nelze divit, ze odmitaji psat uz po ste stejnou odpoved, ale odkazuji na vyhledavani. Citovat
kaper Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Tak ja som tu tiež len krátko ale dovolím si prispieť. Medvěd to presne vystihol dnes už na aute toho veľa doma nenarobíš bez káblu, skôr niečo prerobíš doladíš interiér. Aj ked niesom žiadni mechanik vdaka tomuto fóru viem o svojom aute viac a viem čo všetko sa dá ešte vylepšiť. Sú tu členovia pre ktorých je to všetko už otrepané a preto je tu viac tém o problémoch z normálneho života. Ale ak chce človek niečo najst ohladne auta tak môžem napísať že toto fórum je jedna veľká kniha ktora je na nezaplatenie (Masterkard vám nepomôže) ,je tu nespočetné množstvo informácii ale najdu sa aj bludy.A k tomu že kolko krát sem niekto nazrie tak u mňa je to podla možnosti, ak niekto ráno vstava a zapína PC že rychlo fórum tak to je už zavislost. :myslim A ešte aby som nezabudol na SK sa stretla a dúfam že to teraz nezakríknem. Perfektná partia ludí, ktorý sa stretavajú v súkromí volajú si organizujú spoločné akcie kde sú celé rodiny.A aj to je vďaka tomuto fóru. :papa:papa [upravil dne 10/7/10 kaper] Citovat
marko306 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Všetci sme mali 18 rokov (zväčša)a sme svojprávny, nikto nikoho nenúti čítať vlákna ktoré ho nezaujímajú alebo poburujú. Toto fórum je o autách a čo neni o autách je v pokeci a, že tam už niekto dal niečo ohľadne politiky? No a čo, kto chce ten tam prispeje. Ja napríklad také vlákna ani nečítam, jednak v čechách je iná politická kultúra a jednak sa nezaujímam ani o tú našu slovenskú. Nie som nejaký rečník ani pisatel, neviem štilizovať, tak som to napísal ako som napísal, ide mi, len o to, že sa tu nevaďme za hovadiny, je tu kopec skvelích ľudí, a naše problémy (tu na fóre) sú možno iba malichernosti. Dúfam, že som tým nikoho neurazil a ak áno tak sa ospravedlňujem Citovat
Qcko Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Ja som sa uz davno v takych temach prestal vyjadrovat a ani ich neotvaram, aj tak sa nic nevyriesi a 100 ludi 100 nazorov... kazdopadne som tu kazdy den a nevidim dovod preco by som nemal byt:roker Citovat
Existujuci Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: kaper Tak ja som tu tiež len krátko ale dovolím si prispieť. Medvěd to presne vystihol dnes už na aute toho veľa doma nenarobíš bez káblu, skôr niečo prerobíš doladíš interiér. Aj ked niesom žiadni mechanik vdaka tomuto fóru viem o svojom aute viac a viem čo všetko sa dá ešte vylepšiť. Sú tu členovia pre ktorých je to všetko už otrepané a preto je tu viac tém o problémoch z normálneho života. Ale ak chce človek niečo najst ohladne auta tak môžem napísať že toto fórum je jedna veľká kniha ktora je na nezaplatenie (Masterkard vám nepomôže) ,je tu nespočetné množstvo informácii ale najdu sa aj bludy.A k tomu že kolko krát sem niekto nazrie tak u mňa je to podla možnosti, ak niekto ráno vstava a zapína PC že rychlo fórum tak to je už zavislost. :myslim A ešte aby som nezabudol na SK sa stretla a dúfam že to teraz nezakríknem. Perfektná partia ludí, ktorý sa stretavajú v súkromí volajú si organizujú spoločné akcie kde sú celé rodiny.A aj to je vďaka tomuto fóru. :papa:papa [upravil dne 10/7/10 kaper] S tymto musem len suhlasit. Bol som sice len na jednom minizraze a bol v pohode.O tu sa hlavne postarali :kaper,lubko,gedu.....Kiezby toho casu z mojej strany bolo viac. Citovat
GRiMx Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Já tu taky nejsem na forum 5 let ale rád bych přispěl i svým názorem... na forum jsem 5-8 denně ... v poslední době čím dál tím častěji, ale pokaždé kouknu jen sekce \"tuning\", \"modely 306\" a \"naše káry\" jestli mi někdo neodepsal na nějaký problém, nebo příspěvek a pak to zase zavírám.. takže i když jsem tu často ve finále to dá půl hodinky denně málokdy si najde čas, že vlezu na pokec nebo tak když se fakt už mrtě nudím... Problém je si myslím \"inzerce\" ze spousty vláken v inzerci se stávaj diskuze! a pak se to tam na 3 vláknech hádá, protože ty jsi mi do inzerce napsal \":xvul \" tak já ti ho tady taky pošlu! Asi by v této sekci nebylo od věci aby zakladatel inzerce měl možnost své vlákno pročistit od zbytečností a nemusel stím na vedení. Př. nedávno jsem posílál žádost o vyčištění vlákna v inzerci \"Béďovi\", a po smazání asi 12ti vzkazů naprosto mimo téma, tam zůstali pouhé 2 co se týkali prodávané věci. Zásadním problémem je ale asi i rozdělení klubu na tu mladší a starší generaci.. \"Klubových srazů\" se většinou účastní ta stálá sorta lidí a generace co tu už je např. 5 let a ta mladší generace se většinou sráží po minisrazech a tuning srazech... Např. já bych dorazil i na ofiko clubový sraz, ale popravdě řečeno nevím o nikom kdo by tam semnou z mladší generace jel a ani nevím co bych tam v podstatě \"sám\" jakoby dělal.. Myslím si že by jsme se měli pokusit tyto 2 generace nějakým způsobem spojit. Možná třeba i angažovat ve vedení nebo mezi správci mladší lidi, kteří jsou opravdu pro club zapálený a trošku je vést tou cestou aby club fungoval dále.. to je pouze můj názor...díky za přečtení slohovky uff Citovat
GRiMx Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 jinak na clubu jsem poznal spoustu fakt super lidí a u tvrdím si říct i kamarádů a přátel a rozhodně bych neváhal se zapojit do podpory a i třeba do dalšího rozvoje club by měl všechny spojovat .. a je škoda když v poslední době mi přijde že se spíš rozpojuje.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: GRiMx Problém je si myslím \"inzerce\" ze spousty vláken v inzerci se stávaj diskuze! a pak se to tam na 3 vláknech hádá, protože ty jsi mi do inzerce napsal \":xvul \" tak já ti ho tady taky pošlu! Asi by v této sekci nebylo od věci aby zakladatel inzerce měl možnost své vlákno pročistit od zbytečností a nemusel stím na vedení. Př. nedávno jsem posílál žádost o vyčištění vlákna v inzerci \"Béďovi\", a po smazání asi 12ti vzkazů naprosto mimo téma, tam zůstali pouhé 2 co se týkali prodávané věci. Moj nazor zase je, ze sa nachadzame na akomsi klube, kde je nejake diskusne forum ... Pokial niekto chce nieco predat bez komentara, myslim, ze na to je plny internet roznych inzertnych serverov, alebo aukcnych jako aukro atd ... Myslim, ze na nich je i vetsi kupni potencial, nez na tomto klubu. Tym padem, kto chce neco predat bez kecu, muze klidne inzerovat tam ... Ale treba i ja, pozeral sem pre kamarada auto 407 od PP205, a prave diskusiou sem dosel na to, ze vstreky u 407 se lisi, a ze je medzi nimi nejakej rozdil. Nebo treba na klubu tu raz nekdo psal, ze to auto bylo bourane, a pritom si to bezny clovek vsimnout nemuze ... Ja si rad proctu i ty offtopici, a aspom se dozvim neco vic, o produktu, resp o predajcovi, ktory dany vyrobek prodava ... Jak reaguje, atd ... Mohl si si vsimnout, ze kdyz je na foru dobra ponuka, prijde k tomu iba chvala, kdyz ponuka prumerna, je to vicemene bez kecu, a kdyz je ponuka zla, predrazena, tak tie keci okolo su ... Ale nakonec povedane, nevidim problem v inzercii, pretoze verim, ze tento klub ani z daleka nezije kvoli inzercii, a ani zdaleka nema taku navstevnost kvoli inzercii. Ta je to skorej ako taky bonus ... A co sa tyka starsej vs mladsej generaci, ja teda nevim, ale nevidim v tom zadnej problem ... Na poslednim sraze som snad vice kecal ze starsi generaci, jak s tou mladsi ... Citovat
GRiMx Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Moj nazor zase je, ze sa nachadzame na akomsi klube, kde je nejake diskusne forum ... Pokial niekto chce nieco predat bez komentara, myslim, ze na to je plny internet roznych inzertnych serverov, alebo aukcnych jako aukro atd ... Myslim, ze na nich je i vetsi kupni potencial, nez na tomto klubu. Tym padem, kto chce neco predat bez kecu, muze klidne inzerovat tam ... Ale treba i ja, pozeral sem pre kamarada auto 407 od PP205, a prave diskusiou sem dosel na to, ze vstreky u 407 se lisi, a ze je medzi nimi nejakej rozdil. Nebo treba na klubu tu raz nekdo psal, ze to auto bylo bourane, a pritom si to bezny clovek vsimnout nemuze ... Ja si rad proctu i ty offtopici, a aspom se dozvim neco vic, o produktu, resp o predajcovi, ktory dany vyrobek prodava ... Jak reaguje, atd ... Mohl si si vsimnout, ze kdyz je na foru dobra ponuka, prijde k tomu iba chvala, kdyz ponuka prumerna, je to vicemene bez kecu, a kdyz je ponuka zla, predrazena, tak tie keci okolo su ... Ale nakonec povedane, nevidim problem v inzercii, pretoze verim, ze tento klub ani z daleka nezije kvoli inzercii, a ani zdaleka nema taku navstevnost kvoli inzercii. Ta je to skorej ako taky bonus ... A co sa tyka starsej vs mladsej generaci, ja teda nevim, ale nevidim v tom zadnej problem ... Na poslednim sraze som snad vice kecal ze starsi generaci, jak s tou mladsi ... To že auto bylo bourané jsem napsal já nemylsím, že vše je off topic... ať se ty lidi k tomu inzerátu vyjádří nebo nějakým způsobem přispějou.. ale prostě co se občas objevují příspěvky typu \"Přestaň to tady pořád vyhazovat, stejně ten krám nikdo nechce\" nebo \"já to viděl minule na netu o 100ku levnější .. jaký to je když ti to tady taky někdo napíše\" atd.... atd..co jsem tu už viděl.. tak to jsou příspěvky naprosto o ničem a mimo téma:nevim Citovat
Medvěd Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: GRiMx ....... \"Klubových srazů\" se většinou účastní ta stálá sorta lidí a generace co tu už je např. 5 let a ta mladší generace se většinou sráží po minisrazech a tuning srazech... Např. já bych dorazil i na ofiko clubový sraz, ale popravdě řečeno nevím o nikom kdo by tam semnou z mladší generace jel a ani nevím co bych tam v podstatě \"sám\" jakoby dělal......... Velice se pletes, na srazy jezdi i spousta \"novacku\" a zalezi jen na nich, jak se zapoji - nekteri se chyti a zacnou jezdit dal, nektere to nebavi a uz se neukazou. Domnivam se, ze vsechny ofiko srazy byly ucastniky velice chvaleny - bat se na sraz prijet protoze uz predem tusim, ze si tam nebudu mit s kym co rict mi prijde minimalne podivne - prijed a pak sud, ja osobne Te rad poznam a klidne se s Tebou budu i bavit [upravil dne 10/7/2010 Medvěd] Citovat
jofo Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Ja som tu minimalne 4 krat za den a musim povedat ze je to jedno z najlepsich for. Bol som iba raz na zraze a poviem ze som sa citil uzasne a ked aj moja manzelka povedala ze super tak to je dost. Keby sa mi dalo tak chodim na kazdy, ale ta vzdialenost nedovoli. Myslim ze dost utuzi tuto partiu nejaky zraz. Je mi luto ze v cechach tie zrazy nejako upadaju, aspon sa mi zda. Je pravda ze ludia niekedy do seba trochu skacu, ale to je celkom v poho, aj pri pivku sa obcas povadime a co. Ono poznam jedno forum kde 20 najvacsich frajerov a ty vas odbiju hned este len prve pismeno napisete a kym sa dostanete ku odpovedi tak si vypocujete tolko veci aky ste debil atd.... Toto forum je pre mna jedno z najlepsich a chodim tu rad a dufam ze este nejaku dobu budem. Drzim palce vedeniu klubu a dakujem vsetkym co sa na chode podielaju. Citovat
Stifler Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: GRiMx Já tu taky nejsem na forum 5 let ale rád bych přispěl i svým názorem... na forum jsem 5-8 denně ... v poslední době čím dál tím častěji, ale pokaždé kouknu jen sekce \"tuning\", \"modely 306\" a \"naše káry\" jestli mi někdo neodepsal na nějaký problém, nebo příspěvek a pak to zase zavírám.... ....Zásadním problémem je ale asi i rozdělení klubu na tu mladší a starší generaci.. \"Klubových srazů\" se většinou účastní ta stálá sorta lidí a generace co tu už je např. 5 let a ta mladší generace se většinou sráží po minisrazech a tuning srazech... Např. já bych dorazil i na ofiko clubový sraz, ale popravdě řečeno nevím o nikom kdo by tam semnou z mladší generace jel a ani nevím co bych tam v podstatě \"sám\" jakoby dělal.. Myslím si že by jsme se měli pokusit tyto 2 generace nějakým způsobem spojit. Možná třeba i angažovat ve vedení nebo mezi správci mladší lidi, kteří jsou opravdu pro club zapálený a trošku je vést tou cestou aby club fungoval dále.. to je pouze můj názor...díky za přečtení slohovky uff Abych se přiznal, tak na fórum taky chodím méně často, než dřív. Ano, je to stále několikrát denně, ale dřív jsem seděl u počítače třeba 10 hodin v kuse a několikrát za hodinu jsem projel novinky na fóru, ale to byla jiná doba a já měl spousty volnýho času. Nyní jsem na tom podobně jako GRiMx, projedu svá sledovaná vlákna a občas projedu všechny příspěvky za posledních 24 hodin, abych věděl i ostatních věcech na fóru. Jen díky tomu koukám, že opět Džáňa připravuje sraz na Trutnovsku, na který bych se třeba i zajel podívat, ale kdybych zůstával jako konzerva jen u svých sledovaných vláken, která mě zajímají, tak bych o hodně na tomhle fóru přišel. Rád se podívám i na sekci Srandičky nebo i do Pokecu a co mě na fóru nezajímá, tak nečtu. Abych reagoval na Scratche, zakladatele tohoto vlákna, mám pocit, že fóru klesá kvalita a lidi se k sobě chovají stále hůř, už delší dobu, možná i víc než rok vidím, jak fórum \"upadá\", ale je to jen o lidech, co sem chodí a co píšou a o reakcích ostatních na tato témata. Stačí málo a může být všechno zase jinak, není potřeba vymýšlet nějaké \"záchranné programy\" nebo vyvíjet nějak velkou snahu. Co se týče srazů Peugeot Clubu - jsem na clubu členem, mam dojem, asi od začátku roku 2007, kdy jsem si koupil zlatou 306ku XSi od zde již neaktivního člena a byl jsem na srazu Šebetov 2007, pak jsem stihl XSičko zbořit na totálku, takže Červený Kostelec téhož roku na podzim jsem nestihl, ačkoliv jsem byl po prvním srazu v Šebetově velice nadšen pro další srazy. Tímto chci poděkovat zejména členům AKCZ a BOSSCZ, kteří mi tam dělali společnost jakožto staří mazáci na klubu i srazech. Pak jsem byl nějakoudobu bez auta a financí, takže pro mě srazy nebyly přijatelné. Jednou jsem přijel s Jarajardou a Marlinem do Prahy na Džbán, to bylo v době, kdy jsem byl bez řidičáku a pak jsem byl opět s Jarajardou na zimním srazu na Džbáně 2009. Mezitím jsem se stihl se svym moc neužitym GTičkem podívat na menší srázek do Liberce, který organizoval Jarajarda. Když to shrnu, tak jsem stále ještě srazový nováček. Moc srazů jsem nevystřídal zejména vzhledem k neustálým finančním problémům (ať už zaviněných mnou nebo jinými důvody), časový faktor nehraje až takovou roli. Ale myslim si, že je na každym srazu s kým se bavit, užít si zábavy, popít s novými a dosud neznámými lidmi, ze kterých se mohou vyklubat kamarádi nebo i nerozluční a spolehliví přátelé, a vůbec si nemyslim, že by byl nějaký rozdíl mezi starou a novou generací kromě věku a rozumové vyzrálosti. Kdo chce, ten se bavit bude i v partě důchodců nebo důchodce v partě pubescentů. Na tomto clubu je důležitý, že nás spojuje láska k Peugeotům a kdyby už neexistovalo nic jinýho, o čem se bavit, tak toto by mělo být naše společné a třeba i důvod jet na takový sraz. Kdo to dočetl až na konec, ať dá na konec do svého příspěvku tři hvězdičky. :D Edit: ještě nesmim ukřivdit Pe.Trovi, MatrixChosemu a Mischelinovi, se kterými jsme si uspořádali malý minisrázek v Jičíně v loňském roce, takže také zdravím a děkuji za příjemný den strávený se značkou Peugeot. [upravil dne 11/7/10 Stifler] Citovat
309GT Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Tvrdé jádro zůstane;) Mě se tu líbí,ale jsem doma jen o víkendech a není moc čas,ale vždy se těším až přijedu domu a kouknu co je tu nového! Citovat
MilanF1 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Tak se taky přidám: Jsem tu nový, ač registrovaný před několika lety, forum sleduji půl roku. Jsem tu několikrát denně, sbírám info o všem, co se mi může o autech hodit (hlavně k peugeotům, které máme), bez fora bych o autě věděl snad jen to, co je v příručce . Ač jsem tu chvíli, nejsem neřádem a byl jsem na Seči (sice jsem si neměl s kým co říci , nikoho jsem neznal). Ale na příští srazík pojedu, líbilo se mi K topicům o politice a ekonomice se vyjadřuji (jenom když je to čerstvé téma, pak to už ani nečtu - to hlavní bylo již řečeno/napsáno), jelikož se u toto problematiku zajímám, tak si troufám tvrdit, že o tom něco vím, ale taková témata by tu snad ani nemusela být, je to forum o autech - klidně bych v pokecu diskutoval o novém Superbu či jiném autě. PS: s řádným členstvím jsem dost váhal, \"co z toho budu mít?\", ale čerpám zde hodně informací a za to to stojí (ač je dnes na internetu všechno), navíc sleva v AK se hodí. [upravil dne 10/7/10 MilanF1] Citovat
Haryk Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 jsem tu přes rok a většinou 90% jsem našel to co jsem potřeboval a o radách nemluvě fórum je přesně takové jaké ho chceme mít,jaké ho sami děláme, politika jak říkal můj děda ,,je největší svinstvo\" a patří spíš do hospody ,až budou dlouhé zimní večery tak se fórum určitě zlepší,teď je každý dlouho venku,výlety ,chalupa,posezení,atd. četl jsem:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.