Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trochu to nechápu, někdo chtěl asi pošpinit výrobu, ale jak píše kdosi v diskuzi pod článkem, tohle se dělá běžně. A jak jinak ty dveře/spáry hezky dopasovat. :)

Odesláno

Docela silná káva, ale když jim to hold od výroby nesedí, tak to přeci někdo musí spravit. Asi si toho pána pozvu domů, hůře se mi zavírají řidičovi dveře a on evidentně ví, jak na to :D

Odesláno

a byli jste už někdy v karosárně?? je to normální postup při dané technologii, užívaný u většiny automobilek i při finální kontrole

[upravil dne 30/6/10 ozzy56]

Odesláno

Jak to udělat jinak?

V prvním kroku má mírně povolenou část zámku na rámu, pak ji dotáhne. Proto jsou tam oválné otvory.

Následné křížení dveří asi pomůže usadit dveře, zřejmě v té chvíli má povolené i závěsy (panty).

Odesláno

OK, je to tedy správná technika při montáži.

Já s dveřma musím víc mlátit než s jinýma, aby se zavřeli. O nic jiného nejde. Zadní dveře, když náhodou málo zabouchnu, zatlačím na ně druhou a docvaknou se, u předních nemám šanci. Taky už to má něco za sebou ...

Odesláno

Záleží, o jakém autě konkretně mluvíš. U F850 byla uvnitř západkového mechanismu taková vůle, že dveře musely \"přeběhnout\" asi 5 mm, by to zacvaklo. Tady zobrazené způsoby jsou jen pro správné seřízení všech dílů naproti sobě, aby správně zapadaly, ale neřeší vůle vzniklé používáním.

Ještě můžeš mít problém, že osička v pantu je už ochozená, a díky tomu jsou dveře svěšené. Pak by bylo nejlepší dát novou osičku, nebo pouzdro.

Odesláno

Naprosto běžná praxe... :) kdybyste viděli jak si rovnám dveře já,aby nebyly svěšený.... :D To se takhle pěkně chytnou za spodní hranu auta a hodně se vytahujou nahoru,až se auto naklání,takhle párkrát a zase to nějakej měsíc vydrží než se to svěsí :D:aut

Odesláno

Cely tento clanok je namiereny proti dacii, lebo pani redaktory z tohto platku uznavaju len skodu a od ktorej su aj plateny. keby sa zozbierali vsetky clanky co pisali tak je to evidentne reklama na skodu, aka je uzasna.

Ale na margo clanku, bezna vec. Bracho robi v kii a vravel ze toto je este nic.

Odesláno

Olda: mluvím o 306 HDI, ale je fakt, že řidičovy dveře byly nejspíše měněny a určitě mají něco za sebou. Jsou asi ochozelé používáním ... jenom dodám, že když je pootevřené okénko, jdou zavřít lépe. Koukal jsem, kde jsou \"odfuky\" a ty jsou až v kufru, zadní plato pravidelně vozím.

Odesláno

Když jsem měl sundaný dveře, tak jsem se do toho taky pak musel pořádně opřít, když jsem je dával zpátky. Chlapíkovi to šlo ale opravdu od ruky, dělal to pěkně.

Odesláno

Sikovny ti rumuni. No maju to v oku. Ale radsej by som nechcel vidiet ako sa robi auto ktore by som kupoval. mal by som to naociach pri kazdom vrznuti cohosikaj v aute.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...