Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už došlo k nepříjemné situaci a pračka nejde jak má a mě už i trpělivost s stále ji opravat! Takže se musí pořídit nová pračka. Podmínky jsou: plnění shora, úspora energie, ale hlavně, aby dobře vyprala a nebyla poruchová jako Ardo. Cena tak do 10000,-Kč. Koukal jsem na: WHIRLPOOL: AWE 7729, ELECTROLUX: EWTS 10120 W apod.. A abych nezapomněl, i já sám abych si mohl vyprat;) . Hlavně né značku Ardo, ke které jsem ztratil důvěru a bohužel, jsem se o kvalitě této značky přesvědčil i u zamých. A jen tak mimo, odešel i vysavač:(:grr . Tam vidím značku Eta.:myslim

[upravil dne 23/6/10 OK406]

Odesláno

doma máme whirpool . jediné co mi na ni vadí že jí to trvá dlouho než něco vypere,prodleva mezi funkcemi , furt odčerpává vodu atd ... předtím fagor - nevím kodové označení a to byl jiný frkot.....

Odesláno

jj určitě volit pračku podle doby praní a taky bych se snažil vyhnout pračkám který maj ovládací panel jako ta v tom tvém prvním odkaze, měli jsme taky takovou během záruky ten panel dvakrát odešel a po půl roce co zkončila záruka odešel znova a po telefonátu do servisu a zdělení částky za nevej jsme koupili novou. (za panel chtěli 6000Kč)

Odesláno

Kup si AEG,Elektrolux nebo Zanussi- je to jedna fabrika a kvalita OK.

My máme AEG a super.Babče jsme koupili zanusku a taky v pohodě.

Cena se odvijí podle tech vymožeností,ale pokud koupíš na netu ,dost ušetříš.

Odesláno

Zatím sice pračku nepotřebujem, ale i tak koukám, jakou bych si vybrala, kdybych musela. Momentálně je můj favorit tahle aristonka , má dobrý otáčky, spotřebu vody a pomalý otvírání bubnu, některý pračky při otevírání málem sekaj prsty :grr .

Rodiče mají tuhle a maximální spokojenost.

Odesláno
Původně zaslal: sloters

Kup si AEG,Elektrolux nebo Zanussi- je to jedna fabrika a kvalita OK.

My máme AEG a super.Babče jsme koupili zanusku a taky v pohodě.

Cena se odvijí podle tech vymožeností,ale pokud koupíš na netu ,dost ušetříš.

No AEG, Elektrolux to je dnes v postatě jedna značka, to samý Bosch a Siemens, ty se dají více než doporučit, super je ještě francouzkej Brandt, mame pračku i mikrovlnku od Brandtu a super. Ještě Miele a Bauknecht, ale tam je to cenově poněkud výše. Zanussi bych asi nebral, je to talian a těm nevěřím

[upravil dne 23/6/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Jak píše sloters. AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI jsou jedna korporace s tím, že první je top, druhá střed, a Zanussi je základ. Já mám AEG a spokojenej.

Odesláno

koupil jsem německou značku,jsou v celé familii a žádný problém, ale musíš přitlačit-- první pračka PhilcoFord vydržela myslím 19 let...taky stála balík

[upravil dne 23/6/10 ozzy56]

Odesláno

Jsem zastáncem toho - v pračce nesmí bejt víc elektriky, než v mým autě :D

Jinak, my doma máme Ardo už asi 8 let a jedinej servisní zásah byla výměna čerpadla (2x).

Pak jsem opravoval elektroniku (jen sudeňák - neždímala) a pak sme přetěsňovali buben. Škoda že nemám fotky, ale tohle jsem ještě neviděl - prosakující voda úplně rozežrala (doslova!) upevnění bubnu. Trochu se zdeformavala vana a ta škrtala o buben. Nad tímhle jsem hoďku stávil, ale už 2 roky pere dál :)

Odesláno

Co se týká korporace AEG, Elelctrolux a Zanusi tak nevím jestli se to rozdělit jako top,střed a základ. AEG možná top, ale třeba u lednic Electrolux a Zanusi to bude asi ze stejných dílů, alespoň podle toho co mi tvrdily když jsem kupoval lednici Electrolux s dvířky s nápisem Zanussi :D (kupoval jsem to jako nové, ale druhá jakost takže škráblé, promáčklé apod).

Co se týká pračky tak můžu doporučit Bosch, máma jí má už cca 10 let a v pohodě. Já mám Electrolux, ale teprve druhý rok takže na to reference zatím dát nemůžu. Prostě zatím pere. A z milionu programů co má stejně peru jen na jeden až dva. :D

Odesláno

No tak značek je tu spousta, tak přihodím taky něco - máme Samsung 6-tý rok, váží prádlo, když se zamotá tak je rozmotá, hlídá vodu a dokud je špinavá tak prodlužuje čas, odložený start, skoro se nehne.... a hlavně na konci zahraje písničku :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...