OK406 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Tak už došlo k nepříjemné situaci a pračka nejde jak má a mě už i trpělivost s stále ji opravat! Takže se musí pořídit nová pračka. Podmínky jsou: plnění shora, úspora energie, ale hlavně, aby dobře vyprala a nebyla poruchová jako Ardo. Cena tak do 10000,-Kč. Koukal jsem na: WHIRLPOOL: AWE 7729, ELECTROLUX: EWTS 10120 W apod.. A abych nezapomněl, i já sám abych si mohl vyprat;) . Hlavně né značku Ardo, ke které jsem ztratil důvěru a bohužel, jsem se o kvalitě této značky přesvědčil i u zamých. A jen tak mimo, odešel i vysavač . Tam vidím značku Eta. [upravil dne 23/6/10 OK406] Citovat
trebor Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 doma máme whirpool . jediné co mi na ni vadí že jí to trvá dlouho než něco vypere,prodleva mezi funkcemi , furt odčerpává vodu atd ... předtím fagor - nevím kodové označení a to byl jiný frkot..... Citovat
georgegg Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 jj určitě volit pračku podle doby praní a taky bych se snažil vyhnout pračkám který maj ovládací panel jako ta v tom tvém prvním odkaze, měli jsme taky takovou během záruky ten panel dvakrát odešel a po půl roce co zkončila záruka odešel znova a po telefonátu do servisu a zdělení částky za nevej jsme koupili novou. (za panel chtěli 6000Kč) Citovat
sloters Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Kup si AEG,Elektrolux nebo Zanussi- je to jedna fabrika a kvalita OK. My máme AEG a super.Babče jsme koupili zanusku a taky v pohodě. Cena se odvijí podle tech vymožeností,ale pokud koupíš na netu ,dost ušetříš. Citovat
Kurt Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Vysavač, pokud to nemusí být na vysávání vody, je jasná volba - Electrolux Z8810: http://vysavace.heureka.cz/electrolux-z-8810-ultra-one/ Případně mohu poslat na e-mail test vysavačů z dTestu. Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 Původně zaslal: Kurt Vysavač, pokud to nemusí být na vysávání vody, je jasná volba - Electrolux Z8810: http://vysavace.heureka.cz/electrolux-z-8810-ultra-one/ Případně mohu poslat na e-mail test vysavačů z dTestu. Děkuji Citovat
Aluška Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Zatím sice pračku nepotřebujem, ale i tak koukám, jakou bych si vybrala, kdybych musela. Momentálně je můj favorit tahle aristonka , má dobrý otáčky, spotřebu vody a pomalý otvírání bubnu, některý pračky při otevírání málem sekaj prsty . Rodiče mají tuhle a maximální spokojenost. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Původně zaslal: sloters Kup si AEG,Elektrolux nebo Zanussi- je to jedna fabrika a kvalita OK. My máme AEG a super.Babče jsme koupili zanusku a taky v pohodě. Cena se odvijí podle tech vymožeností,ale pokud koupíš na netu ,dost ušetříš. No AEG, Elektrolux to je dnes v postatě jedna značka, to samý Bosch a Siemens, ty se dají více než doporučit, super je ještě francouzkej Brandt, mame pračku i mikrovlnku od Brandtu a super. Ještě Miele a Bauknecht, ale tam je to cenově poněkud výše. Zanussi bych asi nebral, je to talian a těm nevěřím [upravil dne 23/6/10 Radek Hurvajz] Citovat
brutall Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Jak píše sloters. AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI jsou jedna korporace s tím, že první je top, druhá střed, a Zanussi je základ. Já mám AEG a spokojenej. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 koupil jsem německou značku,jsou v celé familii a žádný problém, ale musíš přitlačit-- první pračka PhilcoFord vydržela myslím 19 let...taky stála balík [upravil dne 23/6/10 ozzy56] Citovat
dolly1010 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Jsem zastáncem toho - v pračce nesmí bejt víc elektriky, než v mým autě Jinak, my doma máme Ardo už asi 8 let a jedinej servisní zásah byla výměna čerpadla (2x). Pak jsem opravoval elektroniku (jen sudeňák - neždímala) a pak sme přetěsňovali buben. Škoda že nemám fotky, ale tohle jsem ještě neviděl - prosakující voda úplně rozežrala (doslova!) upevnění bubnu. Trochu se zdeformavala vana a ta škrtala o buben. Nad tímhle jsem hoďku stávil, ale už 2 roky pere dál Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Mám AEG 86850 a po cca roce používání bez jakéhokoli problému hlásím spokojenost (http://www.volak.net/detail.php?m=15&s=54&dzn=71&dzb=3909) Citovat
Driver Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Co se týká korporace AEG, Elelctrolux a Zanusi tak nevím jestli se to rozdělit jako top,střed a základ. AEG možná top, ale třeba u lednic Electrolux a Zanusi to bude asi ze stejných dílů, alespoň podle toho co mi tvrdily když jsem kupoval lednici Electrolux s dvířky s nápisem Zanussi (kupoval jsem to jako nové, ale druhá jakost takže škráblé, promáčklé apod). Co se týká pračky tak můžu doporučit Bosch, máma jí má už cca 10 let a v pohodě. Já mám Electrolux, ale teprve druhý rok takže na to reference zatím dát nemůžu. Prostě zatím pere. A z milionu programů co má stejně peru jen na jeden až dva. Citovat
koblih69 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 No tak značek je tu spousta, tak přihodím taky něco - máme Samsung 6-tý rok, váží prádlo, když se zamotá tak je rozmotá, hlídá vodu a dokud je špinavá tak prodlužuje čas, odložený start, skoro se nehne.... a hlavně na konci zahraje písničku :-D Citovat
dolly1010 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 ...a až se rozbije, tak můžeš prodat auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.