Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pořád víc a víc rozšířený přístroj do auta...,má vůbec smysl pro normálního řidiče,který jezdí převážně známé trasy v okolí svého bydliště plus chata plus nějaké výlety (kde už stejnak byl...), jednou ročně Jadran atd. ??

chápu, že ten kdo hledá neustále nějakou adresu (pošta ?) ho potřebuje...

P.S. nejde mi o cenu přístroje,to je to nejmenší...

[upravil dne 19/6/10 ozzy56]

Odesláno

Táta jí nedávno pořídil za vcelku směšnej peníz na aukru a musim uznat že je to velmi fajn vynález. Ideální je to třeba do města, kde se nevyznáš. Zadáš ulici, číslo a jedeš. Takhle jsme se bez problému dostali k muzeu škodovky v MB místo toho, abysme někde půl dne bloudili a ptali se kolemjdoucích.

Ale jako jestli jezdíš tam kde to znáš, tak to fakt cenu nemá :)

Odesláno

Přesně tak,pokud jezdíš pořád to samé tak jsou to vyhozené prachy.Ale pokud jedeš někam jinam než do práce tak je to dobrá věc a taky je to výborné když chodíš na houby,jednak aby si trefil zpět k autu a jednak,že můžeš na to samé místo i příště.Jinak jsem viděl funglovku už za 1200kč.

Odesláno

podla mňa je to pre obyčajneho človeka čo jazdi prevažne známe trasy a sem tam neaky vylet postači neaky lepši mobil alebo PDA so vstavanou GPS navigaciou ... ten mobil alebo PDA máš vlastne stále pri sebe a da sa použiť aj ked ideš peši ako turisticka navigacia

ale zas klasicka navigacia je rýchlejšia a prsnejšia v navigovani po meste a podobne

Odesláno

navigace ty lepsi... bavme se treba o cene 3tis... tomtom garmin a spol... jak jiz psal petr... ta doba ze jsou ot tamtad po tamtad.... je davno pric.... Funkce jako vyhledat nejblizsi restauraci banku camp ci cokoliv podobneho jsou velice ocenitelne.. mne pri jizde v neznamem prostredi brzo upozorni na zatacku at spomalim atd... myslim si ze dnes za ty banalni ceny to ma smysl koupit.. duvod se vzdy najde...

Odesláno

Nevím,já mám radši klasickou mapu,asi jsem v tomhle staromodní,ale párkrát jsem podle navigace jel a nikdy jsem nelej takovou cestou po které bych se vydal podle mapy,vždycky mně to zavedlo na ty nejhorší silnice v okolí.... po několika podobných zkušenostech už po ní opravdu netoužím :D Myslím že průměrně inteligentní člověk si vystačí s pohodlně s mapou,ale pokud to někdo chce tak at si to koupí :)

Odesláno

Zdravím,

navi mohu jen doporučit. Ono se to hodí třeba když čekáte na drahou polovičku, která je u kadeřníka a máte spoustu času,tak si pustíte film a pohoda jazz.To jen okrajově.

Jinak jak už se zmiňují o pár řádků výše,užitečné jsou tzv POI body (body zájmu).To opravdu není k zahození.

Mám Mio Moov 360U s unlockem a maximální spokojenost.Bez unlocku nedoporučuji - vlastní zkušenost

Odesláno
Původně zaslal: elton

Aha, dík, člověk se pořád něco učí:mrk

Nejsi sám;). Ukazoval mi mi Honza406 mobil, kde měl navigaci. Docela mě překvapilo, jak to bylo přehledné a jasné. Ať je to ohledně zpracování a grafiky.

[upravil dne 18/6/10 OK406]

Odesláno

no má to takovou výhodu, že když si zadáš do navigace místa, kde stojí orgáni, tak ti to začne půl kilometru předem pípat a máš čas zkontrolovat rychlost, pásy, světla apod. :aut

Odesláno

Sice se dá koupit třeba C520 za pár tisíc a nahrát si software jak je libo ale dneska má navigaci tolik lidí, že bych se divil kdybys nenašel nikoho ze známých, kdo by ti na týden do Hr půjčil.

To upozornění na místě kde se měří je sice hezký ale buď a) tam většinou nikdo není nebo b) sou stacionární s cedulí takže k tomu nepotřebuju navi. Navíc by se to muselo častěji, nejlépe nějak automaticky aktualizovat a ten zvuk blížícího se radaru je otřesnej.

Nejotravnější věc na navigaci je ta, že by se měla (i držak) neustále sundávat, alespoň já to dělám, protože řešit rozbitý sklo se mě fakt nechce.

V autodopravě v podstatě nepostradatelný, pro běžný ježdění do práce atd. k ničemu, určitě ne nový.

Odesláno

elton: Není to jen k odemčení map. Je to celková změna navigace k lepšímu. Změníš vzhled, funkce atd. Nehledě na to,že si dáš sw jakékoliv navigace. Já tam mám Mio C720b, Igo 8, Igo Amigo, TomTom, Navigon a Drive. To vše v jedné navi. Jsou různé unlocky s různými skiny. V případě zájmu můžu hodit foto. Nejlepší na tom je, že koupíte navi za cca 3500,- a uděláte si z toho stroj dle svých představ. Ale četl sem a viděl už videonavigaci. To už je o něčem jiném. Zčínám nad ní uvažovat :myslim

Odesláno

Já si navigaci nemůžu vynachválit.Začal jsem jezdit na rozvozech po republice a jelikož občas jedu do míst kde snad i lišky dávaj dobrou noc tak jsem rád že ještě nemusím lovit něco v papírový mapě.Zadám adresu a jedu,vím i zhruba čas v kolik tam dorazím plus věci o spotřebě,vzdálenosti atd.

Ikdyž je pravda že občas mě to vede cestama že se sám divím.

Na jízdy po stejných trasách je to zbytečnost,spíš starost navíc.

Odesláno

navigacia je fakt dobra vec, hlavne ak nechces bludit napriklad po meste ktore nepoznas, ale uz tu bolo vsetko spomenute....a niekedy to navrhne dost blbu trasu ale vzdy ta to dovedie na miesto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...